Wednesday, August 14, 2019

Pencuci & Scrub Muka dari SAFI | Beautea by SAFI

SAFI keluarkan produk baru lagi !! WOW!! Dah la sekarang ni aku dah jadik #safilovers hihi. Ye, memang sekarang aku pakai semua produk SAFI. Ngam pulak dengan aku. So aku continue jek. Now aku tengah menggunakan Koleksi Beautea by SAFI. Untuk makluman semua, prdouk terbaru ni Beautea by SAFI, adalah 100% ekstrak teh premium. produk yang dapat membantu kulit kita menjadi mulus dan gebus tanpa berbayar lebih.. Beautea by SAFI ada Empat VARIASI yang boleh kita semua pilih yang mana sesuai dengan masalah kulit kita. Korang kene bijak memilih mana mana cleansers tau. Silap pilih, habis laa muka kitaaaa, nayaaaaaa! So hati hati memilihh. Okay jom tengok, apa yang aku pilih ehhh? 

Beautea by SAFI


Untuk cleansers, aku pilih White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser. Cleanser ini sesuai untuk kulit wajah kering dan normal skin. Haaa kulit aku memang agak kering dan kusam. Yelaaa, kerja dalam aircond kan? Balik rumah ON aircond lagi. HAAA double triple muka aku terdedah dengan suasana kering.. That why, aku pilih White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser yang mana sesuai untuk kulit kering. heee ~

New baby in action heeee~

Cleanser ini tekstur dia sangat lahh lembut dan bau rose dia memang wangi dan semerbakk harum satu toilet bau. hehe aku suka sangat!!! Untuk pengetahuan korang, cleanser dari Beautea by SAFI ini bertindak dalam membersihkan liang tersumbat dan mampu mengecilkan saiz pori pori yang ada di kulit kita. Dalam masa yang sama, ianya mampu mengimbangi tahap kelembapan kulit supaya tidak terlalu kering.

PINK!! dan ROSE! Wangi sangat!!!
White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser - Tiada alkohol, tiada paraben, tiada SLS / SLES, tiada silikon. diuji secara dermatologi. Bahan-bahan: air, ammonium Lauryl Sulfate, Natrium cocoyl alaninate, cocamidoproyl, esktrak daun teh, ekstrak bunga, lactid acid, fragrance dan lain lain.

Cara guna White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser
Sapukan sedikit cleansers ke muka yang basah dan gosok secara perlahan lahan dan bilas dengan air Settle. hehe. 

Dan, tidak lupa jugak aku tengah consume scrub muka. Pun dari Beautea by SAFI, Apricot Tea Revitalising Face Scrub. Haaa ini paling aku suka weii!! Kenapa kita kene scrub muka kita? Sebabnya, scrub muka dapat membantu menanggalkan white head yang halus halus dekat muka, dapat membuang sel sel kulit mati, dengan menggunakan Apricot Tea Revitalising Face Scrub dari Beautea by SAFI, ianya dapat memberikan pencerahan sekata pada kulit wajah kita. Sekali gus dapat memuluskan dan mengebuskan kulit wajah kita.. gituewww. Siapa yang taknak try kan?? 

Apricot Tea Revitalising Face Scrub - Tiada alkohol, tiada paraben, tiada SLS / SLES, tiada silikon. diuji secara dermatologi. Bahan-bahan: air, glyceryl stearate, gliserin, prunus armeniaca (aprikot), serbuk benih, silika terhidrat, minyak zaitun, esktrak buah apricot, ekstrak daun camellia sinensis (teh putih) dan banyak lagi.. 

SUKA GILA SCRUB APRICOT NI! percayalahhh. try!
Cara pakai Apricot Tea Revitalising Face Scrub
Gunakan sedikit scrub, urut perlahan lahan dalam gerakan bulatan kecil di seluruh wajah. Bilas dengan teliti. Penggunaan terbaik adalah dalam 3-4 kali seminggu. Barulah nampak kesan yang terbaik!


Macam mana nak beli?
Korang boleh buat pembelian secara online di website WATSONS ataupun melalui Watsons Mobile Aplikasi. Dapatkan cepat tau korang!! Sebab sekarang ada SALE. Harga biasa RM23.30 tapi SALE sekarang hanyalah RM19.80 jee!! Murah sangat!


INFO :


HAPPY SHOPPING with SAFI MALAYSIA

1 comment:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page