Tuesday, November 6, 2018

Rahsia Rumah Tangga ;)

Akhir-akhir ni badan letih sangat... Lemau je aku rasa. Mana taknya, sekarang rutin harian aku selepas kematian abah, aku berulang alik tidur di rumah mak. Dalam seminggu, kitaorang adik beradik akan bergilir gilir tidur rumah emak untuk jaga emak. Turn aku selalunya jatuh pada hari Selasa hingga Jumaat. Yang selebihnya dicover oleh adik beradik aku yang lain laaaa... Pastu di sambung pulak dengan kerja hakiki. Dan jadual bisness pada hari sabtu ahad sangat lah PACK! Serius talk, aku memang perlukan tenaga yang berlebihan dari semua orang untuk buat semua benda dalam masa seminggu dan aktiviti aku akan terus berlarutan sehingga satu masa yang tidak diketahui hehe ;))

So, korang rasa aku perlukan apa ni??? Jenuh laaa aku tanya sana sini, weiiii, apa barang boleh bagi aku tenaga yang banyakkkkk sebab aku perlukan tenagaaa yang banyakk sekarang ini. Aku taknak letih aku taknak aku murung sebab letih! aku tak mau.... Aku nak cergas!!!!!! Fightinggg!!!

MAKAN LAHH SUPPLEMENT
Ramai yang suruh aku ambil makanan/minuman tambahan.. Tapi masalahnya, aku malas google. HAHHAHAHHAHA Aku malas nak ambil tahu, kaji dan bandingkan semua supplement yang berlambak dalam pasaran sekarang ni. . Yang aku tahu, apa barang korang cadangkan kepada aku? Haaaa aku memang suka cuba barang yang dicadangkan oleh kawan kawan dari aku sendiri kene cari sendiri. hikhikhik. Nasib aku baik sebabnya di pejabat aku berkawan dengan mak mak orang... Korang tahu kan, kalau mak mak orang ni mereka memang SUPERWOMAN OKAY!! Tangan kaki ada dua TAPI semua kerja diaorang boleh buat dalam satu masa. HEBAT!!! Mana datang tenagaaaaa?

JAMU JUS ENDON - SUMBER TENAGA?
Mereka cadangkan aku untuk mencuba Jus Endon.. Allahu peliknya nama? hihi. So, secara kebetulan kakak dekat office aku nak order sebotol, aku pun join la sekaki order kan? Kejap aje sampainya Jamu Jus Endon ni.... sampai terus ke rumah aku... Sampai je jamu ni, terus aku whatsapp kakak ofice tanya, nak minum macam mana ni? HAHHAHHAHHA eksaited kemain!


JUS JAMU ENDON
Ini adalah ramuan ramuan dalam JUS ENDON


CARA MINUM JUS ENDON
Cara minum adalah 2 kali sehari. Iaitu 1 sudu pagi sebelum sarapan pagi dan 1 sudu malam sebelum tidur.... Secara kebetulan masa aku minum tu, aku period. Tapi kakak office cakap, no problem daaa, Jus Endon boleh diminum waktu period. Tak jadik masalah okay.... So mari kita minum!!!! ;))


ENAK SANGAT RASANYA


SELEPAS SEMINGGU MINUM JUS ENDON, apa cerita??
HAHHAHAHHAHHA seriussssssnyaaaaaaaaaaa, aku nak bagitahu korang semua, selepas seminggu aku minum Jus Endon ni yang kononnya boleh bantu memberikan aku tenaga, YES! Memang terbuktii berkesan. Untuk penerimaan pada badan aku, Jus Endon ni berkesan. . Dalam masa seminggu, aku hadap rutin harian seperti biasa, ulang alik rumah emak, kerja hakik isnin-jumaat dan bisness pada weekend, so far, aku tak berapa penat macam dulu dulu, badan aku terasa ringan jekk, aku masih boleh bangun pagi HAHHAHAHHAHA tak dalah aku lesuuuuuu monyokkk je pergi kerjaaa... aku happy je kerja di pagi harii kihkihkih ;p . Dan paling anehnya, dalam masa yang sama, aku terperasan sesuatu iaitu, perubahan dalam badan aku. aku notice yang badan aku kurang berbau jika selepas berpeluh dan macam makin lama laki aku ni kerap ingin ehem.. kihkih. opss!

 no wonder lahhhhh ... =p
Aku rasa badan aku sesuai dengan jus endon ni. Sedikit sebanyak dapat pulihkan tenaga aku semula. Tak ganggu aku buat kerja rumah, layan suami ehem hihihihi. EHH korang nak tahu, kakak office aku cakap, Jus Endon ni bukan sahaja boleh bantu kita menjadi cergas, malah dapat bantu masalah dalaman wanita .. haaaa gituh.... Bila dengar je dalaman wanita? Aku cargas terus google, apakah Jus Endon ini sebenarnya? Kenapa begitu banyakkkk kebaikannya? So apa yang aku perolehi dari google?? Mari aku senaraikan. Mana tahu, korang adalah masalah masalah tertentu, yang mana sebenarnya Jus Endon boleh bantu ;))

KEBAIKAN JUS ENDON
  • Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan 
  • Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  • Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  • Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
  • Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  • Mengurangkan tekanan dan tension
  • Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
  • Mengatasi badan berbau dan menjadikkan payudara tegang dan montok


Haaaa seghonokk lewtewww bila nampak point terakhir tu? MONTOKK!! HAHHAHHA Perempuan kan babe. Mana nak larik daripada masalah masalah di atas kan? Lumrah kita wahai kaum wanita, selepas berumah tangga memang aset, bentuk tubuh badan, hormon, semaunya akan berubah kan?? Aku dah kahwin lebih 8 tahun. Memang aku kene jagaaa baik aset aset aku supaya laki aku melekat sokmo dengan aku HAHHAHAHAHHAHA Sekarang ni, aku dalam fasa mencuba adakah Jus Endon mampu membantu aku menyelesaikan masalah dalaman wanita? hihi.. Nanti aku bagitahu okayyy ;p So aku sarankan korang pun patut cuba Jus Endon ni untuk mengatasi masalah ituewww.... WISH ME LUCK! 

Oh ya, lupa pulak nak bagitahu, dekat mana aku beli Jus Endon ni? hihihi. Kang ada yang pm aku pulak tanya dekat mana. Mari sini aku bagitahu siap siap!;p

JUS ENDON
Instagram : ceklawa_hq
+60194921807 (SHA)  / +601136376095 (TIRA) 

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page