Sunday, July 22, 2018

Kenapa aku sunyi sepi?

Ya ampun sorry laaa noks. Dah habis raya baru nak update? hikhk. Serius talk, aku dekat office sekarang ni gilaaaaaaaaaaaaaaaa banyak kerja, aku kadang tu tak sempat nak makan, tak sempat nak berborak dengan kawan-kawan, aku nak pergi berjimba? lagi tak sempat !!!! Gaji aku suci bersihhhh !!! HAHAHHAHAHHAHA tapi serius cakap, aku tak suka kerja macam ni. macam robot !!! Lepas satu satu datang kerjanyaaaaaa... kadang tu aku macam nak menangis pun ada. Nasib la aku dikurniakan rakan sekerja yang alahaiii baiknyaaaaaaaaaaaaaaa yang sedia membantu aku.. yang sedia menceriakan hari hari aku. walaupun kadang tu aku layan diaorang dengan mengangkat tangan like "talk to my hand" jurrr HAHHAHAHAHAHHA ;p

 RAYA KEMENTERIAN 2018

 PUASA 2018

terima kasih ada dikala aku serabot HAHAHHAHAHHHA

Korang jangan ingat aku dah naik pangkat ke apa? Aku masih berjawatan sama. HAHHAHAHA tapi ntah kenapaaaaa kerja aku makin hari makin banyak kohkohkoh.... Ditambah pulak, disaat aku busy nak mateyyy dekat office, datang pulak kehadiran bulan syawal........ yang mana rezeki berbisness aku melimpah ruah, yang mana jugak tidak mungkin akan ku tolakkkkkkk. rezeki babe. ALLAH bagi rezeki, kau jangan tolak........... sedaya upaya kau sahut ya? money come to mama katanyaa HAHHAHAHAHHAA





EH EH eh eh , terpromote pulakkkk bisness HAHA
Pakej Buaian Berendoi Rustic RM300 ke atas
Pakej Coklat Fountain RM300 ke atas 
BERMINAT? WASAP/CALL IDA 
012-2334792
;p

So korang boleh bayangkan takk? Mostly dalam seminggu, aku akan balik kerja lewat dalam dua tiga hari, sabtu ahad aku berkerja sambung kerah tenaga untuk berbisness pulak. Bila masa aku berehat ni? sobs sobs sobs.... tapi aku redha, ini jalan yang aku pilih kan? Sebab dalam kepala hotak aku, "selagi kau kuat ada tenaga , bekerja lahhhhhh cari lah rezeki.......... bila kau dah tak mampu, berehat laaa sepuas puasnyaaaa" .. gituew konsepnyaaa hikhik

Now, syawal dah berlalu. bisnes aku dah slow sedikit. Dah macam boleh bernafas sedikit walaupun kerja di office tak slow slow pun muahahahha. itu aku tetap kene redha dan pulun... aduhhhh... korang doa kerja aku smooth ya? risau . sebab nya , ish tak leh cerita . kerja adalah rahsiaaaa hihi. okbai korang.. sambung nanti ya? 

disaat ini, aku terbayang pantai yang tenang sajaaa.... hmmm

2 comments:

  1. alaaa time kena pulun keje,cer tgk time ida travel ,jeles hokehhh hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahha, tak sabar nk travel lagi ni kak sue hehehhe

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page