Wednesday, March 28, 2018

Tips Sihat dan Cantik dengan BioXcellent SlenBrn White

Projek nak kurus diteruskan lagi. Masih belum mencapai target berat badan yang diingini, dan selagi itu lah aku sentiasa lakukan senaman dan kawal pemakanan aku. Tapi susah betul laaaaa nak minum 3liter sehari. serius! aku selalu culas , tak pun lupa. . Tapi setakat senaman ringan yang aku buat, memang lambat la misi penurunan berat badan aku hihi.. Nak tak nak, aku kene cari juga produk yang boleh membantu aku mengurangkan berat badan..




Baru baru ni aku ada dapat produk yang bertindak sebagai agent pembakar lemak ! WOW ! Ini yang aku cari . Jom try nak? Agak agak selepas sebotol, aku kurus tak? hihi.. Produk BioXcellent SlenBrn White . Korang pernah dengar takk? Jujur aku cakap, ini kali pertama aku dengar. Tapi aku sangat eksaited nak mencubanya! Apa-apa pun, meh aku explain serba sedikit mengenai Produk BioXcellent SlenBrn White ni ya. . .


 


Apa itu BioXcellent SlenBrn White?
Ianya adalah minuman yang bertindak sebagai pembakar lemak kita dan sekaligus dapat membantu mencerahkan kulit dalam masa 30 hari sahaja! BioXcellent SlenBrn White adalah minuman campuran botani iaitu seperti Raspberry, Cranberry, Garcinia Cambogia, Hoodia dan Green Coffee. 



Apa Ramuan di dalam BioXcellent SlenBrn White?
  • Maltodekstrin
  • Fruktos
  • Acacia Gum
  • Serbuk Jus Rasberri
  • Serbuk Jus Kranberri
  • Trikalsium Fosfat
  • Asid Sitrik
  • Garnicia Cambogia
  • Green Coffee
  • L Carnitine



Apa Kelebihan jika kita consume BioXcellent SlenBrn White?
  • BioXcellent SlenBrn White pati pembakar lemak yang sangat berkesan
  • BioXcellent SlenBrn White juga sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • BioXcellent SlenBrn White dapat mengelakkan kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti mengambil BioXcellent SlenBrn White
  • BioXcellent SlenBrn White juga dapat mengelakkan dan membantu mencegah penyakit berbahaya
  • BioXcellent SlenBrn White ada herba terbaik untuk menghalang lemak singgah di badan kita
  • BioXcellent SlenBrn White dapat membantu kita menahan rasa lapar dengan konsisten
  • BioXcellent SlenBrn White juga dapat meningkatkan proses pembakaran lemak 
  • BioXcellent SlenBrn White juga bertindak sebagai antioksidan
  • BioXcellent SlenBrn White juga bertindak sebagai agen pemutih kulit
  • TINDAK BALAS
  • Lemak dan toksin akan keluar melalui peluh ataupun kencing. Pastikan kita minum air kosong paling kurang 2 liter sehari



Cara Pengambilan BioXcellent SlenBrn White?
Campur 1 skop (20grams) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau ataupun goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Untuk kesan yang terbaik, korang wajib minum air secukupnya sepanjang hari. BioXcellent SlenBrn White sesuai diamalkan 30minit sebelum makan tengah hari.





Perhatian korang!! BioXcellent SlenBrn White ni memang bagus diamalkan oleh perempuan mahupun lelaki TETAPI adalah dilarang sama sekali untuk wanita yang mengandung, berpantang dan yang sedang menyusukan anak. Paling penting, korang kene rujuk kepada doktor sebelum mengambil sebarang makanan tambahan. tau? Selain itu juga, BioXcellent SlenBrn White tidak boleh untuk pesakit jantung, diabetes, pesakit kronik dan migrain yang mana telah disahkan oleh doktor. BioXcellent SlenBrn White juga tak sesuai untuk golongan dibawah umur 18tahun..


 


Testimoni aku selama seminggu aku dah consume BioXcellent SlenBrn White ni? Mula mula aku terima produk dan aku buka, wahhh bau wanginyaaa, bau buah-buahan beri beri. hehe.. aku rasa sedap. wahh ini bagus untuk mengekalkan aku untuk terus minum. hihi. yelaaa kalau rasa tak sedap, memang takkkkkk lahh aku nak minum kan? Dari segi kulit muka aku masih belum menampakkan hasil sebabnya aku masih seketul ida baharum belum sesantekkk lagi fazura HAHAHAHA. #gurauje . Tapi dari segi selera aku, macam dah berkurang sikit bila aku consume BioXcellent SlenBrn White. Idok lah aku nak mencekikkkk je setiap masa hihi.. so kurang selera makan, maybe cepat lah aku kurus HAHAHA.. Aku rasa macam aku sentiasa kenyang jeeeeeee. wahh ini sudah bagus kan? 




Kalau ikutkan aku sentiasa ukur saiz badan aku, HAHHAHAHA taksub nak kurus sangat weii. Aku tak suka timbang berat sebab kadang-kadang, aku rasa badan aku ringan tapi berat aku tak berkurangan pun. Tapi bila aku ukur saiz badan aku dengan tali pengukur, haaa ada kurangan inci disitu yaa kawan kawan. korang rasa aku teruja ke idok? Haruslahhh khennnn.. ~Tapi aku masih minum dan masih berusaha untuk menghabiskan sebotol ini.. Tazabarrrr nak tengok result selepas habis sebotol ni. Berjaya kah aku untuk kurus di hari raya? muehehhehe nantikannnn makk yaa nakkk ;p


Dekat mana nak beli BioXcellent SlenBrn White?
Okay korang boleh dapatkan BioXcellent SlenBrn White di seluruh cawangan Watson di Malaysia ini ya. Harganya hanyalah RM66.00 untuk sebotol yang mengandungi 700g yang mana tahan untuk 30hari a.k.a sebulan yaaa... Juga boleh beli secara online di Lazada dan HQ BioXcellent  ;))







Peringatan : Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

1 comment:

  1. bgs nya produk ni... 1st time dgr jenama ni... nice sharing sis

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page