Thursday, February 22, 2018

Tips Kurus dengan C-TriMax Malaysia

C-TriMax Malaysia | Tips Kurus Tanpa Berlapar | Azam KURUS tahun 2017 telah dibawa ke hadapan HAHHAHAHA. Makanya, azam nak kurus pada tahun ini diteruskan lagi kihkihkih. Heyy susah la nak kurus. Nak kene jaga makan lahhh, tak boleh makan itu tak boleh makan ini. heyy nak marahh niiii. angin satu badan kalau tak makan sedap sedap ni. kofkofff ;p Aku sangat tak kisah kalau nak suruh exercise ke tapi jangan suruh aku tinggal makanan , boleh murung satu harii. HAHHAHAHAHHA Tapi kan korang, dengan C-TriMax, kita boleh kurus tanpa berlapar !!! WOW sangatt ni.. ayuh cuba!

 
yeayyyy my C-TriMax already here!!!!

 Tips Kurus dengan C-TriMax


Bila aku google pasal C-TriMax ni, oOoo dah ramai rupanya yang berjaya menurunkan berat badan bila ambil C-TriMax. Ada yang sekotak dah mula nampak penurunan, ada yang seminggu dua dah boleh pakai seluar lama. wahhhh ini yang aku suka dengar ni. laju laju, aku order C-TriMax. yeayy cepat sampaiii ;)) semangat nak kurus membuak buak kihkihkih . nahhh aku letak sekali testimoni. sajaaa nak bagi korang membuak buak juga sama dengan aku weeeee ;p






Apa itu C-TriMax?
Minuman tambahan untuk mereka-mereka yang ingin menurunkan berat badan. C-TriMax juga merupakan agen pembakar lemak juga.. Bagusnya C-TriMax ni, ianya adalah supplement kurus yang tidak perlu berlapar. Kurus tanpa berlapar! Enak kan? Bagi sesiapa yang tidak boleh tinggal makanan, C-TriMax adalah paling sesuai untuk kita semuaaaaaaaaaaa ;))


Yaaaaa, korang jangan risau, C-TriMax adalah produk yang lulus KKM. Selamat diminum yaaa korang... Tapi, korang kene ingat, dengan pengambilan C-TriMax ni, korang wajib minum air yang banyak... Nak tahu kenapa? Sebabnya lagi banyak kita minum, lagi cepat proses pembakaran lemak kita. So, jangan lupa minum air dengan banyak ya? nahh jadual jumlah air mengikut berat badan korang sendirii. macam aku, aku kene minum 3liter ke bawah hihi. so dah tahu kan berat aku berapa? diam diam sudahhh shhhhhh shhhh kihkih #mokdahweiii



Kandungan C-TriMax 
Kalau produk dah LULUS KKM, harus lah HALAL untuk diambil, ye kan? 100% kandungan C-TriMax adalah dari buah-buahan. yummyyy ;)). Selalunya produk kurus ni, rasa pahit la, masam la, tak sedap lah kiranya kan? TAPI percayalahhhhh rasa C-TriMax ni sedap sangat!!! Sekali teguk je aku dah habis minum kihkihkih. Rasa buah babeee. mau tak sedap HAHHAHAHA

 Tidak digalakkan untuk wanita mengandung okay!
 HALAL

Cara minum C-TriMax ?
Sekotak C-TriMax ada 15 sachet. Sepatutnya bagi berat 100kg ke atas, korang kene ambil tiga sachet dalam sehari, iaitu waktu pagi, petang dan malam. Manakala untuk berat 70kg ke bawah, kita ambil dua sachet pun dah okay. jimatttt hihi. pagi dan malam ye? kalau nak lagi jimat, ambil satu sachet sehari. TAPI lambat lah kaw kurus. kaw lambat kurus, jangan cakap aku tipu pulekkk kihkihkih
Okay cara minumnya, korang bancuh C-TriMax bersama 150ml air biasa ataupun air sejuk. Tak kesah korang nak bancuh dalam cawan ke, shaker ke, janji sukatan air 150ml tu WAJIB! Dan tak kesah korang nak minum dengan air sejuk ke air biasa ke, nak campur dalam minuman lain pun boleh tau. campur dengan jus epal ke. sedap weiiiiii..... TAPI aku suka bancuh guna air sejukk. heaven!! yummy! macam minum jus buahhh hihihi. sedap sangat!



Minum selepas breakfast yaaaaaa. Bermakna korang WAJIB ambil breakfast, jangan skip tau. Bahaya skip breakfast. Lunch kurangkan portion tapi still makan . Malam tak payah langsung makan, cuma kalau lapar sangat, just ambil buah buahan then minum C-TriMax sahaja. ;))

jemput minum C-TriMax



Kelebihan C-TriMax ?
- membakar lemak dengan cepat
- menghalang pembentukan lemak
- mengurangkan kolestrol
- menambah tenaga
- menurunkan berat badan
- membuang toksin dalam badan
- melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
- mengurangkan dan mengawal selera makan
- mencantikan dan melincinkan kulit


Testimoni aku selepas sekotak pengambilan  C-TriMax ?
Haah, aku dah minum sekotak  C-TriMax, rasa dia memang aku suka. Tapi aku hanya suka minum  C-TriMax dengan air sejuk jek. hihi. Oh ya, sekarang aku dah tak minum ais tau. Aku minum air suhu biasa / sejuk tanpa ais dan air panas sahaja. Orang cakap SAID NO TO AIS, lagi cepat kurus hihi. So aku pun nak cuba. Plus AIS tak baik sangat untuk kesihatan kan? tinggalkan jelaaaaa huuu~ Memang semua orang nak kurus. Sebab apa? Kurus itu kan cantik. Tapi aku lebih kepada kesihatan. Umur pun dah masuk 3 series kan? Tapi prinsipnya, simple. Jangan sesekali skip waktu makan. Cuma kurangkan portion makan. 

Sebab kalau tak makan, macam mana kita nak hasilkan tenaga? kalau kita lapar, kat mana pulak badan kita nak ambil tenaga? Dah tak memasal muscle pula jadik mangsa ambil tenaga dan akibatnya metabolisme kita semakin rendah. That why, kita semakin gemok dari hari ke hari. Sebab salah prinsipnyaaaaa . aduhhh aduhh

 
sekali nafas je aku boleh habiskan C-TriMax ni babe. sedap sangattttt ;)) tak rasa macam tengah minum supplement hehhee

Boleh makan cuma kawal sikit je permakanan kita tu. Contoh diet aku sekarang ni, setiap pagi aku wajib akan ambil heavy breakfast dan minum C-TriMax . Lunch pula aku makan nasi separuh jek. Waktu malam aku memang tak makan langsung. Aku just minum C-TriMax  jekkkk.. Tapi aku nak cepat nampak perubahan dekat badan, so, aku exercise sekali lah. macam aku sekarang ni, aku sampai office aku naik tangga. aku balik dari office, aku turun tangga. setiap bulan masuk satu larian 5KM. nak exercise lain? maaf aku tak sempat HAHHAHAHHAA, itu je yang aku mampu buat. kihkihkih. 

Dan perubahan yang aku dapat selepas sekotak pengambilan C-TriMax, mana mana baju kurung aku yang aku dah tak muat kainnya dulu, dah boleh cangkuk semula hikhik. walaupun timbang, berat badan tak berubah, tapi setiap inci aku rasakan ada mengecil sedikit. bila berjalan tu, dah tak bergesel peha kiri kanan tu paling ketara HHAHHAHAHA. aku cakap dekat laki aku, dia boleh bantaiii gelakk. cehhh. kaw tunggu perut aku slim ehh bang, siap kaw aku tayang sokmooo. jangan leleh air liur sudahhhhhh muahahahahahha ;p

Harga C-TriMax ?
Harga asal C-TriMax adalah RM150 untuk 15sachet. Anggap satu sachet bersamaan RM10 jek. elehh murah je kan? untuk hasil yang terbaik untuk diri sendiri. minum starbuck lagi mahal HAHAHAHA. OH ya, tapi sekarang ni, C-TriMax ada PROMO lahhh. Sekotak hanya RM99 FREE POSTAGE. yabedaabeduuuuuuu murahnyaaaa, satu sachet bersamaan RM6.60 jurrrr.. Korang kalau berminat nak cuba C-TriMax ni, korang boleh contact HQ C-TriMax di :

C-TriMax
IG : @ctrimaxhq
No tel : 010-3300 886

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page