Tuesday, October 17, 2017

Pertama kali makan di The Belgium Taste, Chocolate Cafe, Sunway Putra Mall

Tokey coklat pergi makan coklat . HAHHAHAHA aku muak dah sebenarnya dengan coklat sebab setiap minggu aku bergelumang dengan coklat HAHHAHAHA tapi tulah, bila nampak kedai coklat, secara automatiknya, anak tekak aku tergedik gedik nak cuba rasa hmm dapnyaaa hikhikhik. Nak nak pulak, aku nampak mesin coklat fountain yang besar gilaaaaaaaaaaaaaa, aduh idaman kalbu betul la nak ada mesin coklat fountain besar macam tu, tapi tu laaaa, mahal nak mantikkk. HHAHAHHAHA lagipun sapaa pulak nk sewa mesin besar besar gituew kan?


So, lunch hour, kitaorang ke Sunway Putra Mall,  dan terus ke Kedai Coklat The Belgium Taste. Kedai ala al dipNdip tuhhh. Menu dan harga pun seakan sama jaaaa... Rasa? pun macam sama jee. HAHHAHAHHAH adoiii.. Dan aku nasihatkan korang kalau nak pergi sini, sila la pergi beramai ramai okay. sebabnya takkan korang mampu nak habiskan satu menu coklat. ya ampun muaknyaaaaaaaaaaaaaaaaa.. itu aku lah kan. that why, kali ni lunch makan coklat pergi beramai ramai. Dan jangan yakin sangat, korang boleh kenyang seperti makan nasi pulekkk ye. ni sekadar hi tea boleh la. HHAHAHHAHHA tapi kalau aku, ini pun dah okay dah buat perut aku. perut aku kan modern sikit, idok la setiap saat mintak nasikkk. hehe


Okay, apa menu kita? Mestilah semuanya berasaskan coklat. Aduh aku nasihatkan juga, korang order air mineral je laaa. Muak weii seriusssssss.. makan ramai ramai pun masakk nak menghabiskan sepinggan coklat penuh tuh HAHHAHAHHHA pastu sengal aku pergi order air coklat lagi. aduhhh aduhhh sengalnyaaa, muak, penuh, kenyanggg aduhhh.. HAHHAHAHHA ok jom tengok apa yang kitaorang order?






SEMUANYA sedap sedap belakaaaaaaaaa! Aku cuba semua menu diatas.. Korang jangan tanya nama dan harga, sebab aku dah lupa HAHHAHAHA. Lama sangat ni kitaorang pergi makan, dan baru hari ni sempat update kihkih. Tapi xpe, aku ade sertakan sekali gambar menu, korang refer situ jelahhh yekkk.. Benda benda macam ni kene makan sebulan sekali jek, kalau tak rabakkkkkk poket HAHHAHAHA harga sepinggan boleh tahan hiii. Tapi itu, poket aku lahh. Poket korang kepuk kepuk kan? makan la tiap hari nakkkkkkkkkkkkkkk ;p

ya ampun, sedap gilaaaa air coklat ni. aku beli share dengan mas. TAPI sebenarnya, pilihan yang salah sebabnya MUAK gilaaaaaaaaaaaaaaa! Mohon korang beli air mineral jelaaaaa hikhikhik

kemain eksyennnnn minum air mineral.. cis..






dua dua ini dah tak da dalam BKUB daaa. sorang dah berpence. sorang bakal bertukar. sobs....



okay nahhhhhhhhhh gambar menu


selamat menjamu selera semua!

5 comments:

  1. mkn tmpt camni kena share2 sbb kn muak nk abiskan hehe..apa saje menu berasaskan cekelat...sukaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. kite yg tgk ni pun teraduhhh-aduh ter-ishhh-ishhhh tgk kemewahan dan keseksian choc tu..huarghhhhhhhhhhhhhhh seteressssssssssssssssss makkk..!! hahaha

    ReplyDelete
  3. Waduhhhh melting nengok chocolate tuh

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page