Monday, October 16, 2017

Hypershoe Grand Opening Outlet di Cawangan terbaru , KIP Mall Bangi, Selangor

Hypershoe Grand Opening Outlet di Cawangan terbaru , KIP Mall Bangi, Selangor

Ya ampun, seronok tak terhingga bila dapat berkunjung ke Cawangan Terbaru Hypershoe di Bangi tempoh hari. Macam tahu tahu je, aku dok mencari kasut baru untuk travel. Pilihan dihati mestilahh yang murah murah TAPI stylo HAHAHHAHA. Mesti korang pernah dengar mengenai Hypershoe kan? Hypershoe ni telah beroperasi sejak tahun 1996 lagi. Haa masa tu aku baru berumur 10tahun .. WOW! Dan kini, tahun 2017, tertubuh la satu lagi cawangan Hypershoe iaitu di KIP Mall Bangi. Untunglaaaa orang Bangi... Nak shopping kasut murah murah, depan mata sajaaa sekarang. heee ~

 KIP Mall Bangi 

Untuk pengetahuan korang, Hypershoe di KIP Mall Bangi adalah cawangan ke 32. WOW lagi sekaliiii! hikhihik.. Dan korang tahu takk, di Hypershoe, ada pelbagai jenis kasut untuk lelaki, untuk perempuan dan kanak-kanak. Yang pasti, semuanya murah murah belaka. Itu paling penting hikhikhik.. Untuk Hypershoe Grand Opening Outlet ini, pelbagai diskaun yang ditawarkan. Aduh rugilah korang tak datang tempoh hari. Yang paling BEST, setiap pembelian kasut dapat melayakkan korang untuk membeli sepasang lagi kasut dengan harga serendah RM 1 SAHAJA!!!! Best takkkk? Berebutt okay yang beli tempoh hari..


RM1 sapaaa nak bagi kan??

Okay jom aku bawakkan korang round satu kedai. Manalah tahu, esok esok korang tersinggah di mana mana cawangan Hypershoe kan? kan? hihi.. Dekat Hypershoe ni ada seksyen seksyen nya. Ada seksyen lelaki, perempuan dan kanak-kanak. Pelbagai jenama terdiri daripada Mix Point Men Shoe, MP Sport (Men & Women), Vetini Women Shoe, MP Kids Shoe including kids shoe and kids school shoe .. Haaaa nampak, semuanya ada dalam satu kedai kasut sahaja. Tak perlu korang tercari cari dekat kedai lain. Masuk satu kedai, settle kasut mak ayah anak semuanyaaaa lahhh , jimat masa bukan?

Mix Point Men Shoe - Khas untuk lelaki. Terdapat pelbagai jenis kasut lelaki yang ada. Ada jenis yang boleh bawa pergi ke office, sandal untuk jalan jalan santai, pendek kata semuanya murah dengan design yang sangat memukau. Rugi hubby aku tak ikut hari tu, kalau tak , aku syak mesti dia dah beli sepasang dua kasut untuk pergi kerjaa ni.






STYLO kan? Gugur jantung aku kalau tengok hubby dok berkemeja coat bagai kasut stylo macam ni. ehem. hehe

Kalau untuk perempuan jangan cakap laaaa... Banyak sangat pilihannnya, aku sampai naik rambang mata, tak tahu nak pilih yang mana? Semua cantik! Kalau kasut perempuan, ada jenama dari MP Sport dan Vetini. Bagi jenama MP Sport tu lebih kepada kasut kasut untuk kita bersukan. Sapa sapa yang suka bersukan, boleh la datang Hypershoe, kasut sukan dia cantik dan murah !!!! Aku macam nak ambil sepasang kasut TAPI aku ni malas bersukan. Acena??? HAHHAHAHHAHHA


 
aku minat yang ni. serius ringan gilaaaaaaaaaaaa weii.. sedap ni kalau pakai untuk walking walking di taman gituewww.. walking jelaa, aku malas run run HAHHAHAHHAHHA
 Haaa ini untuk running , aku suka juga sebab design silang silang macam anyam ketupat HAHAHAHHAHA

TAPI, aku tak pilih yang itu sebabnya aku lebih tertarik dengan jenama VETINI. HAHAHAHHA ni untuk perempuan ladies ladies ayu ayu macam aku , korang patut cuba ni. HAHAAHHAHA Serius aku naik pening nak pilih mana satu? Aku tak risau saiz sebabnya, memang outlet baru kompem saiz banyak lagii, yang memeningkan ni adalah, kasut manaaaaa yang aku sukaaaaaaaaaa?? sebab semuanya lawaaaaaaaaaaaaa dan murahhhhhhhhhhh............ ahkak tak kuadddd nak pilih . hihi
 sandal untuk jalan jalan. lembut sangat tapakkk dia

 ada jenis yang bertapak sikit. nampak tinggi tapi jangan risau tak terkehel masa jalan sebab tapak lembut, dan kita rasa stabil bila memakainyaaaa


 kasut flat. nice juga pakai ni. nampak sangat ladies kan??



Untuk kanak-kanak, jenama MP Kids memang terbaik. Walaupun aku tak de anak, tapi cair juga laaa tengok kasut comel comel kecik kecik , pelbagai design untuk anak-anak. Korang mak mak mesti suka sebab murah jew.. Selain kasut jalan jalan, kasut sekolah pun adaaaaa tau dekat Hypershoe ni. Haaaaa apa nak? Semua kasut ada dalam satu bumbung.... hehe tinggal korang datang dan pilih sahajaaaaa..... JIMAT  masa kan?










Bukan itu sahaja ye, korang juga boleh dapatkan beg beg sekolah yang comel comel dekat Hypershoe. Macam tak sangka, semuanya pun adaaaa. hehe. Murah tau. Comel je aku tengok beg beg tu. Bagi aku, okay lah beg beg tu untuk anak anak korang, nampak happening sikit kan? Design pun lawaaaa, sure budak budakk suka punya lahhh. Mak mak pun happy jer sebab harga tak la mahal sangattt... Kan?? Banyak pilihan tau! Datang je Hypershoe. .





RM25.99 mahal ke murah wahai mak mak? Murah kan???


Ehhh aku belum bagitahu eh aku pilih kasut yang mana? Korang rasa yang mana agak-agak? Aku kan sememangnya mencari boots untuk dipakai travel next month hihi. Tapi boots dekat luar sanaaaaaaa, mahalnyaaaaaaaaaaaaaaa, aku rasa tak berbaloi la nak beli mahal mahal then pakainya sekali sahaja? HAHHAHHAA kompem aku kene marah dengan laki weii. hihihi. So secara kebetulan, dekat Hypershoe ada pulak jual boots yang comel, dah la comel, murah pulak tu!!! Aku pun, terus sambar la kan??? Rugi laa tak amik. murah ni. Hehe. So settle masalah misi mencari boots aku yeayyyyy! Thank you HYPERSHOE. 
 comel tak?? Ada pelbagai warna, hitam, blue black dan coklat ni . Aku pilih Coklat ni dengan Saiz 4. HAHHAHHAHHA... Korang tahu harga dia? RM70 jeeeeee , murah kan??


anyonyonyoo suweetnya! aku suka gila! hehe

Demikian la cerita kasut murah, beg sekolah murah, pelbagai design ada di Hypershoe. Korang jangan lepaskan peluang untuk shopping di sana okay? Bawa satu family, semua keperluan family ada di Hypershoe. Jimat masa, jimat tenaga, jimat poket. Happy daddy , mummy, satu family happy ! 

"Langkahku, Langkahmu, Hypershoe Pilihanmu"

INFO :
HYPERSHOE KIP MALL BANGI : Lot M-02, M-03, M-04, M-05, G-05/2, KIP Mall Bangi, No.1, Jalan Medan Bangi, Off Persiaran Kemajuan, Seksyen 6, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor
Cawangan Hypershoe yg lain :  https://www.hypershoe.com.my/outlet-locations


SELAMAT SHOPPING dengan JIMAT dan BIJAK !

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page