Friday, June 23, 2017

Dapat dua sampul yang mengembirakan!

Hai korang, hari ni aku masih bekerja. pasai apaaaaa? TAPI seronok juga bila semua dah cuti raya, kau sorang je ada kat office. makanya, tak de la banyak kerjaaaaaaa yang kau kene buat HHAHAHAHHHHA #matilahkalaubosbacani kikiki~ TAPI kang, aku nak balik terus, tu yang hari ni dah sesiap bawak kereta, kemas semua barang baju bajan masuk dalam kereta... Pukul 1.30am aku tidur selepas settle kemas semuanya, tapi pukul 4am dah kene bangun semula nak gerak ke office, taknak gerak lewat takut jemmmm. rupanyaaaa tak dok langsung kete. HAHHAHAH semua dah pakat balik raya awal ehh? ehh?

dah sampai kampung ke korang? hmm hmmm

TAPi benornya benda lain nak citer.. Semalam kan korang, aku bukak la peti surat, aku dapat dua sampul yang buatkan aku gembira tak terkata! rasa macam nak menjerittttt je bagi satu taman dengar, aku happy gilaakk! HAHHAHAHHA .. Aku dapat dua sampul. Satu sampul dapat kad raya dari follower blog. kihkih. kemain happy kan? tapi serius aku tak ingat sapaa adik ni.. hmmm.. sorry dikk. akak lupa ingatan kejap hihihi... Serius ni kad raya pertama aku tahun ni. Dan rasanya kad raya terakhir HAHAHAHAH ada lagi eh tradisi anta menghantar kad raya? Ingatkan wish raya di wasap jee skrg ni kihkih. .

"Salam dik nurul syamimi. Akak serius lupa awak.. Maaf tau... Tq sebab igt akak lagi dan sudi baca sokmo blog akak yang ntahhh ape apeee laaaa tu akak merepek hikhik.. Kalau kalau awak terbaca post ni, mohon pm akak ye? Akak suka sgt menghargai follower.. Meh akak post satu shawls KLCC untuk awak.. pm ya adik? Selamat Hari Raya jugaa untuk awak sekeluargaaaa...."



Dan lagi satu sampul, adalah DUIT RAYA dari Nuffnang yeayyy!! HAHHAHHA xde la nuffnang bagi duit raya bebetul weii, ni aku cash out income dari Nuffnang, secara kebetulan, sampai semalam, sedang elokkkk pulak dia sampai time time rayaaa macam ni. memang TERsangatlah diperlukan hikhikhik.... kejap lagi nak pergi bank lah. kuikuiiii... Jadik laaa buat tampung tampung perbelanjaan selepas rayaa kannn.... almaklumlaaaaaa ada 40hari untuk menunggu gaji bulan Julai ni. masakkkkkkkk masakkkkkkkkkkkk ....


Okay tu je nak update. HAHHAHHAHA benornyaa aku bosan tak tahu dah nak buat apaaaa. settle dah kerja pagi tadi. ekfisyen sangatt kann... dalam kepalaaa dok ingat kampung je ni.. tak sabar nak pakai baju rayaaa kofkoffkofff ..
SELAMAT HARI RAYA KORANG!!! 

#TeamRayaMelaka #TeamKgHalaman #TeamGrey

1 comment:

  1. tahun ni tak dapat kad raya pun. menghantar pun tidak :(

    wah bestnya. i last dapat chq last year, lepas beranak >,< kira hadiah beranak lah kan. lepas tu dah tak active dah. banner pun dah lesap lepas tukar template :(

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page