Saturday, May 27, 2017

Pertama kali makan durian SS2 PJ , hmmm hmm krikkk krikkk

Pernah viral kan pasal kedai durian buffet di SS2 PJ kan? So, disebabkan ai berkawan dengan penggemar durian, maka, lunch pada hari yang ai dah lupe bila ntahhhh, yang pasti sebelum puasa hari tu lahhhh.. hihi~ decide nak lunch dengan buffet durian. gituhhhh. Harapan setinggi gunung tau! sanggup bersesak dalam satu kereta . HAHHAHAH adoiii laaaaa.. QS JKR ke ni? hmmmm

betul kan sini tempatnya??


Sesampai je di tempat kejadian, kitaorang pun order lah durian. macam macam jenis durian ade jual dekat sini. tapi sayang, mushang king tak dokkkkk stokkk.. so mari lah kita makan durian komersil yang lain.............

jenis jenis durian, korang pernah makan yang mana satu???
ini senarai harganya.. hmm hmm MAHAL kan?


Mahal sangat ni !! Sekilo RM33 paling murah. hohohohoho.. Harga mushang king lagi mencekik RM73 wei!!! HAHHAHAHHA hadoiii laa.. so apa kitaorang order? durian jantung dengan durian apa ntahh satu lagi , dah tak ingatttt lols..... 

bakpo laaa kau ni mahal benorrrr wahaii dakk doyan! 
pilih jangan tak pilihhhhhhhhhh


Ada la dua biji besar je kitaorang amik. sebab MAHAL nau kan? korang tau dua biji je dah dekat dua ratus lebihhh kottttt. glup glup.. nasib laa makan reramai. kongsi bayar.. tapi sakit gak aahhh, baik aku makan nasi RM50 hengget tu!! HAHHAHHAHAHHAHA gitueww tapi sokay lahh nak merasa kan? next time? no more lahhh kuikuikuiii

tapi serius memang SEDAP!!! yang hok jenis jantung ni laaaaa
dua biji kongsi enam orang . kahkahkahkah!!! seorang makan dua tiga ulas jekk.. HAHHAHAHHAHAHHA ini kelakau!

selain korang makan buffet durian, korang order la durian cendol. 
oh ya, kalau korang makan buffet durian dekat sini, tak disediakan air mineral seperti kedai kedai lain yaaaaa.. disini korang kene order minuman sendiri. kuikuikuii paraaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh .. kot laa nak bagi air mineral free ke kan, sebab durian dah mahal. nan hadooo. kihkihkih #MakRedho

 
  

 ni semua bos bos ai laaaaa..... makan durian sajo, tanpa air. sat lagi kita pergi kedai makan okay!!! mana kenyang babeeeee.... dua tiga ulas je makan sorang !!! harga mahal kannn! sekadar nak merasa okay laaaa.. TAPI, nak nasiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk plss
HAHHAHAHAHHAHA #Sedih



 
so kalau korang nak cuba, ini details yaaaaa.. orang have have je boleh makan sini. ai is tak mampu lols. esok esok lusa, ai cari laaa durian kampung jek.... baru sekilo RM17 ke RM10 ke.. lagi puas hati! perut pun senakkkkk kenyang .. kihkihkihk... 

 
OOTD sikit depan kereta bos weeeeeeeeeeeee

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page