Sunday, May 28, 2017

Buffet Ramadhan 2017 Premiera Hotel Kuala Lumpur

Sekali lagi kita nak share Buffet Ramadhan 2017 di sekitar Kuala Lumpur. Kali ni di Premiera Hotel Kuala Lumpur yang terletak di Jalan Tunku Abdul Rahman atau korang suka panggil Jalan TAR kan? Jalan yang sangatt digemari untuk bulan bulan puasa ni.. baju raya dah ade ke belum korang? tema apakah tahun ini? ehhh sembang lain pulekk hikhikhik


Beberapa hari lepas sebelum puasa ni, ai sempat ke Preview Ramadhan di Premiera Hotel Kuala Lumpur...... Ai pernah datang hotel ni untuk farewell bos dulu. Dan sememangnyaa ai tahu, menu menu di Premiera Hotel Kuala Lumpur ni memang SEDAP! So, kali ni nak rasa, adakah masih sama kesedapannya untuk Buffet Ramadhan 2017 ? hehe ~ Buffet Ramadhan 2017 akan disajikan di Aras 6, Dewan Utama Premiera Hotel Kuala Lumpur yang mampu memuatkan 1000pax. WOW ! Selesa kan?? Surau ada disediakan di Aras 7 Premiera Hotel Kuala Lumpur.

 
 



Okay jom tengok menu menu Buffet Ramadhan di Premiera Hotel Kuala Lumpur. Ada lebih 100 pilihan menu. pheww kenyang perutttt lah macam ni kann... Seperti biasa kalau ke buffet ramadhan, memang tiga benda ai cari dulu, kambing panggang, satay dan ayam. HAHHAHAHHA makan tiga jenis ni tak yah nasik pun dah buat ai kenyang tau.............. Specialnya di Buffet Ramadhan Premiera Hotel Kuala Lumpur ni, ada DURIAN korang!!! Sekarang musim durian kan, dimana-mana buffet ramadhan ada durian. So tersangat lah rugi kalau korang datang berbuka puasa di Premiera Hotel Kuala Lumpur ni tapi tak kejarrr menu durian yang disediakan hehhee. .


 

 pinggan sayaaaaaaaaaaa.. nasik manaaa nasikkk? hihi
tidak lupa juga, menu nasi beriyani dan lauk pauk yang boleh dimakan bersama. 




 paling sedap!!! seduttt jangan tak seduttttt hihi




 dan segala jenis ulam ulaman boleh didapati di sini
 sambal tempoyakkkkk anyone?
 segala jenis salad dan kerabu juga disediakan 








 aneka jenis serunding
pulut kuning pun adaaaaa

 jika korang tak nak makan nasi, ada juga Laksa Corner
 Keuy tiaw Goreng
dan juga Spagetthi yang mana akan dimasak jika korang request. so makan panas panas gituewww. arghh sedappppppppp!
 
sushi pun ada kalau korang penggemar sushi ;))

 Jom masuk bahagian pemanis mulut pula... puding roti sedap sangat !! ai makan dua mangkukkk HAHHAHAHHAHHA
 Serawa Durian yummmyyyy!



 wajikkk pun ada 






  ABC juga ada. Cendol pun ada

 Untuk kanak kanak yang datang, jangan lupa makan ice cream yang disediakan hehehe
 minuman sejuk 
 minuman panas


Selain tu juga, jika korang stay di Premiera Hotel Kuala Lumpur sepanjang bulan Ramadhan ni, korang akan dapat Pakej Ramadhan sekali iatu RM360 untuk satu malam beserta sahur dan berbuka puasa bagi dua orang. Best takkkk? Hanya RM360 SAHAJA !! Agak agak nak merasa bersahur dan berbuka di hotel, boleh la booking yaaaa ;)) nice pengalaman! kalau nak angkut satu family pun dialu-alukan hehe ~


Buffet Ramadhan 2017 Premiera Hotel Kuala Lumpur
Alamat : Premiera Hotel Kuala Lumpur,
Menara MARA, 232, 
Jalan Tunku Abdul Rahman, 
51000 Kuala Lumpur.

Dewasa : RM88.00
Kanak-kanak : RM25.00
(29/05/2017 - 23/-6/2017)
6.30pm - 10.00pm

Tel : 03- 2615 1000 / 1016
Faks : 03- 2697 1118
Emel : roshaina.haris@premierahotel.com.my
Instagram : @premierahotelkl

1 comment:

  1. Terliur bila tgk makanan smua tu..haha
    Selamat berpuasa

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page