Wednesday, April 26, 2017

Kedai Winter Jacket Murah | Baju Sejuk Murah

Winter Jacket Preloved, Bundle | Baju Sejuk Murah Murah Murah !

Siapa sini suka travel ke negara empat musim? ada masalah nak mencari winter jacket ke? yelaaa bukan murah tau jacket jacket winter ni kannn! Nak nak kalau Original tu, cecah ratusan okay! TAPI siapa yang SAMA dengan ai suka cari Winter Jacket Preloved or Winter Jacket Bundle saja? Give me faiffffff!! Sebab bagi ai, alaaaaaaa baju sejuk murah murah dah laaa, buat apa beli mahal mahal sampai beratuss, baik simpan duit itu untuk kegunaan masa travel nanti kan? makan sedap sedap kat sana ke.. buat beli sourvenir ke.. kan??? give me faiffff again! hikhikhik

haii che ta kihkihkih. OOTD kat atas hanyalah RM80 sahajaaaa, jacket RM30, boots RM50 kihkih. 
MURAHHHHHHHHHH ke idokkkk?

cuba teka berapa RM baju yang kitaorang laki bini pakai?
below RM100 je wakkkkkk hihi


So hari ini, seketul ida baharum yang sangat baik hati ni, nak share dengan korang , dekat mana nak cari baju sejuk murah murah dan berbaloi! pasti korang akan berterima kasih dekat ai nanti.. sebab ai pun dah agak menyesal kenapalaaa aku baru jumpe kedai ni kan? sebelum ni dah beratus habis beli baju sejukk .. so sad. hukhukhuk ~ TAPI lepas ini tidak lagi. dengan adanya Bundle Preloved Winter Jacket Nizar yeayyy !

yaaa, semua baju sejuk bermula RM50! amagad!!


Dulu kan korang, mindset ai kan, selalu fikir bundle ni tak best, baju semua tak lawa, baju teruk, kedai kotor.. HHAHAHHAHA teruk kan pemikiran ai? Kalau balik kampung, hubby ajak ai pergi bundle, mesti ai tak nak ikut. HAHHAHAHHA TAPI lepas pergi ke Nizar Dan Bundle ni, terus lain pemikiran ai hehehe.. Mana taknya, kedai bundle winter jacket abang nizar ni ada aircond chuollsssss HAHHAHHAHA kakak sukalahhh! Selesa jek ai nak pilih baju sejuk kan. Duduk berejam pun tak de masalah okay... Kedai winter jacket murah abang nizar ni selesa sangat!!




Dekat mana Kedai Winter Jacket Murah ni??

Okay, Kedai Bundle Preloved Winter Jacket Nizar ni dekat Jalan Kebun, Klang. Haaaa, ada sesiapa orang Klang dekat sini? Boleh jenguk kedai bundle winter jacket ni araso? Hari tu ai berkesempatan pergi bersama hubby. plannya kan nak travel negara empat musim akhir tahun nanti, so kita cari dekat Nizar Dan Bundle lahhh. Kita nak jimattt lah wakkkkk .. hikhikhik .. Sesampai je ai dekat kedai winter jacket murah abang nizar ni, ai terkejut, wahhhhhhhh banyaknyaaaaaa baju sejukkkkkkkkkk! cantiknyaaaaaaa! amagad murahnyaaaaaa.. seriously RM50 jew???????? alhamdulillahhh syukurrr jumpa jugak yang murahhhh HAHHAHAHHHAHA kakak suka! weeeeeee~ hubby? lagi lah dia suka sebab selamat poket aku , dia kataa... choiiii ..





Untuk pengetahuan korang semua, semua baju baju sejuk, winter jacket, kebanyakkannya adalah dari Jepon sendiri. Tapi preloved lah. Kalau nak original, mana nak dapat RM50 chuolss... Ada pelbagai barangan untuk persediaan ke negara sejuk tau. Seperti winter jacket lelaki dan perempuan,  parka, hoodles, sweater, muffler, winter coat, outdoor jacket, windbreaker, dan boots.. Percayalahh cakap ai, semuanya MURAH! Banyak kali ai selak cari baju , tak de lagi ai jumpe harga baju lebih RM100. Kebanyakkannya berharga RM50-RM80 jekk... SUKANYA! Tapi sebelum beli korang kene check dulu keadaan baju tu tau! check dulu butang, jahitan, zip. okay? setakat yang ai pilih dan ai check, keadaan baju masih TIP TOP! kakak abang beli dulu yaaaa? jangan jeles hikhik




 haaaa baju & boots yang hubby pakai ni RM100 je both!!!
 sweater tu RM30, jaket di pegang RM50. HAHHAHHA murahh weii seriuss murahhhhh


Muffler Winter pulak berharga RM10 je semuanya korang!!! Waduhhh murahnyaaaaa! Macam macam jenis kain dan corak . Semuanya masih dalam keadaan BAIK. Masa korang nak beli tu, belek belek sikit jahitan dia, ternyata masih dalam keadaan OK tau! Ai dah belek! Hehehe. RM10 je uolsss. tak nak ke? kihkih . . Dekat sini pun ada jual preloved boots lelaki dan perempuan. masing masing harga bawah RM100 jugak. Ada ai pakai tu RM50 je chuolss... hubby berkenan satu boots ni pun harga dia RM50. kahkahkah! mana nak dapat dekat luar sanaa hoiii?? mari laaaa datang sinii yaa traveller sekeliann ;))

 RM10 korang!!!! Jadiklaa, nak pakai seminggu je pon, lepas seminggu ntah kemanaaa halaa kita simpan. next travel beli baru balik.. kahkah! siapa sama perangai macam ai? hihi

 Antara boots yang belum disambar orang, baik korang cepat! 



 hubby pun tak lepaskan peluang cuba boots lelaki yang ada, murah murah semuanyaaa...condition kasut OK!
 
antara boots yang ada


Untuk pengetahuan korang juga, setiap design ada satu pilihan sahaja. Lebih 1500++ helai ada di dalam kedai. Mohon korang jangan pening nak pilih ya? hikhik. Macam macam gaya ada, nak kpop, nak english style, nak rugged, nak bulu2, semuaaa pon ada! Goose down jacket pon ada. Original goose down tauu, bukannye polyester tapi dia sebut down jugak! Preloved untuk pelbagai jenama pun ada dekat sini... Brand seperti Uniqlo, Puma, adidas, columbia,champion, pierre cardin dan lain lain lagi...... Saiz? Semua saiz ada, dari XS ke Plus Size... Pepandai je korang pilih yaaaa? If korang datang terus ke kedai, boleh la main test test semua baju yang ada.... macam ai ni haaa hehehe



 Baju sejuk RM50
Boots Ungu RM30
 aummm HAHHAHAHAHHA teringin baju ni tapi segan pulakk nak pakai kehkehkeh

 Winter Coat ni RM50, boots pun RM50. kofkofkof murah ke idokk???

 Baju Sejuk RM50, style habis! 
korang rasa ai amik baju yang mana? hikhik


Tapi kalau korang jauh dari Lembah Klang, tak pe, abang nizar boleh je POSTAGE untuk korang. Nak nak sekarang ada PROMO, kalau spend RM100, korang akan dapat FREE POSTAGE ye! So kira macam korang dah sampai kedai jek sebab tak perlu bayar postage kan?? Tapi macam mana saiz baju yang korang nak beli tu? Senang je.  ISI je borang kat sini --> http://bit.ly/2nxt03y dan SEND. nanti abang nizar akan update korang baju baju yang ada saiz korang je. mudah kan??

TAPI, kalau korang NAK diUPDATE selalu mengenai baju baju di Bundle Preloved, boleh jugak isi borang kat sini --> http://bit.ly/2nxt03y dan SEND, so kiranya korang akan dapat EMAIL update LATEST jacket ikut size korang SEBELUM diupload ke facebook lagi... Maksudnya, korang dapat pilih dulu baju-baju sebelum org lain sambarr... bapak best kan!! hehe .. Memudahkan bila team bundle preloved just EMAIL Baju SIZE korang sahaja, so tak payah pening tengok baju saiz lain... kan?? Email akan di send weekly.


Macam mana nak ORDER?
ISI je borang kat sini --> http://bit.ly/2nxt03y
tekan SEND. Dah siap! TAU!



kenalkan, ni la abang nizar tu. tengok tengokkk ai bawak balik berapa plastik? kihkih. hasil tangkapan pada hari tu hanyalah RM200 = 3 helai winter jacket dan boots hubby sepasang. jimat wakkkkk... mana nak cariii lagi? datang sini ok semua ;))
datang sini tau. Kedai winter jacket RM50 hikhikhik TERBAIK ahhh

Kedai Winter Jacket Preloved MURAH 
Facebook : BundlePreloved
No Tel : 012-3900520 & 017-3858422 (Nizar)
Alamat : 12-3, DKebun Comercial Center, 
Jalan Desaputra 43-KS-08, Jalan Kebun, 
41200 Klang, Selangor.
Waktu Operasi : Setiap hari kecuali JUMAAT CUTI
10.30 pagi hingga 10.00 malam


TRAVEL WITH STYLE & BUDJET

7 comments:

  1. murah...adik pn pernh bli juga bj bundle camni tp kt area kg suami die kt kedah time die nk p aussie dlu..tq sharing info

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😀..kedah kat mana... nk cari jugak ni...

      Delete
  2. wahh best nya dapat pergi travel oversea..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya..mmmg bcadang ke negara 4musim DEC nih...

    ReplyDelete
  4. Hi .. berminat nak beli .. sbb next week i pergi overseas .. nak beli sweater ngan kasut.. nak tanye glove tangan dgn stokin ade jual tak?

    ReplyDelete
  5. Wahh!!.. nice sangat info ni.. thank you ida..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page