Saturday, February 11, 2017

Teaser 7th Anniversary di Pulau Boracay, Filipina

Bercuti ke Boracay 2017

HAHHAHAHHA kompem kena maki ni. Orang dok tunggu tunggu ko punya travelog, ko bagi teaser pulak kan? kihkih. alaa rileks la chuols... sajaaaa bagi saspen sikit.. memang ramai dok dm/pm kat IG/FB nak tahu pasal Boracay ni. itinerary dia, bajet dia, okay okay ai citer macam biasa sedetails yang boleh okay? #sedihTravelogKorea&Lombok HILANG sobs sobss ;(( papa pun kita kasi tepek picture sikit untuk followers semua yaaaaaa ..

Boracay 2017 

LOVE u demok! HAHHAHHA sapa yang demok ni? 



Untuk makluman, ai dan hubby ke Boracay, yang terletak di Filipina untuk menyambut anniversary kitaorang yang dah masuk ke TUJUH. yeayyy yeayy yeayy !!! Semoga kita terus BAHAGIA SELAMANYAAA yaaa yaaa ;)) Kenapa pilih Boracay? Sebab Boracay memang dalam bucketlist dan ai sendiri pun TAK tahu kenapa setiap kali anniversary mesti cari pulau? hikhikhikkkk. Kita tengok anniversary tahun depan, ke pulau jugak ke kita? ada lagi dua pulau yang ai teringin nak jejak. hukhukhuk~

 Crystal Cove

 White Beach Boracay

 Buggy Car

 Station 1, Boracay

 MUST DRINK, Jonah's Fruit Shake

 Willy Rock, Station 1, Boracay

 Boracay Philipines

 Sunset di Station 2, Boracay

 Again, MUST GO VIEW OHSEM. 
Crystal Cove

MUST DO, Zipline



Okay lah dah dah cukup teaser. semua gambar ni dah LIVE dari Boracay di FB dan IG ai. Dah balik bercuti baru update di blog kesayangan untuk kenang kenangan dan untuk semuaaa kawan kawan yang plan nak pergi Boracay yaaa.. Next entry untuk anda! Here we come, Travelog Boracay 2017 !

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page