Wednesday, February 1, 2017

Happy 7th Anniversary Ida & Andi

yeayy ! Happy Anniersary untuk kita. yeayy! Tujuh tahun daaaa... lama nyaaaa , lagi tiga tahun dah masuk satu dekad. hukhukhuk.. macam macam sebelum ni, asal anniversary je, kitaorang mesti akan bercuti bersama, meluangkan masa bersama , cewahhhh .. kalau kat rumah, nanti mushang nampak HAHAHHAHAHHA ... tapi itu next entry lah ye?


Untuk tahun ini dan tahun tahun akan datang, ai cuma harapkan kita semakin bahagia, gaduh sikit sikit okay la. hihihi.. dimurahkan rezeki, even rezeki anak masih belum kita ada, ai berharap rezeki rezeki tang lain semakin murah.. amin.... dan semoga hati u tetap pada ai. jangan pernah berubah walau apa jua dugaan mendatang untuk kita di masa akan datang....

2 comments:

  1. Happy Anvsry makcikkkk..hahahha.. Semoga kekal bahagia sampai ke jannah..amin2..

    Semoga beroleh rezeki x kira dlm apa jua bentuk...iolss 11 thn thn ni still berdua..hrp ada rezeki menyusul lepas2 ni..hihi

    ReplyDelete
  2. happy 7th anniversary ida & husband..smoga berbahagia hingga jannah

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page