Saturday, February 18, 2017

GTMobile GT888 Phone Review

Hai laa rezeki sangat sangat bila kita terfikir nak ada phone kedua, tetiba ada yang baik hati hulur phone. kihkih. Thank you pihak GT Mobile bagi ai is smartphone terbaru dari GT Mobile iaitu Model GT-888.. Baru dua minggu dapat ni. fresh dari oven ni. hehe. Meh ai cerita serba sedikit mengenai Smartphone GTMobile, GT888 yang mana datangnya dari Singapore. Designed by Singapore okay! Tapi kini sudah berada di pasaran Malaysia ;))



Korang pernah dengar tak GT Mobile ni? Tak pernah? Tak apa. Sebab ai pun tak pernah. Tapi bila dah tahu ni WOW sangatt okay! Untuk pengetahuan korang, GT Mobile ni adalah jenama smartphone dari negara seberang sana, Singapore yang baru memasuki pasaran Malaysia. Yang ai dapat ni model GT-888, yang mana datang dengan dua warna iaitu Grey dan White. Ai dapat warna Grey. hoii smart hoiiiiii ... 


Nah spesifikasi untuk GT-888, smartphone dari GTMobile , ai is senaraikan di bawah ni yaa :




GT888 ni ai buat sebagai phone kedua ai, yelaaa bila pergi event, mana nak tangkap gambar, mana nak buat live HAHHAHA. nasib laa dah ada dua phone, so GT888 ni ai selalu guna untuk buat LIVE dari FB or IG. sebabnya screen dia besar, puas hati aku. HAHHAHA plus kalau kita buat video, bateri kan cepat habis, TAPI jangan risau sebabnya GT888 ni fast charging okay! cucuk je powerbank, dalam 15minit dah penuh...HEBAT!! So tak perlu risau kehabisan bateri bila pergi event hihihi...

 quick charging! Suka sangat!!

korang tengok tu, kemain bapakk besar screen, puas okay nk selfie ke, nak tengok youtube ke. 
puas hati sangatttt !!

 Dalam box GT888 ada earphone, ada charger, ada silicone casing dan dilengkapi dengan screen protector tau. dah tak perlu kita nak beli asing daaa. bagusnyaaa GT Mobile ;))



Find Store Location in Malaysia : KLIK

more info GT Mobile


1 comment:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page