Monday, January 9, 2017

Shopback Malaysia | Shopping Online Tapi Dapat Cash Semula?

Shopback Malaysia? Apakah? Tapi yang pasti siapa sini suka sangat shopping online? Angkat tangan! Jangan nak mentipu sokmo. HAHAHA. Ini berita baik untuk semua shoppers okay. Korang mesti selalu shopping online contohnya di Lazada, Zalora, AgodaGo Shop, ASOS, Ebay, Groupon dan macam macam lagi lahh.. kan? So selalunya korang shopping shopping online then dapat barang, korang pun happy kan? TAPI korang nak tak lagi happy bila, korang puas shopping via Shopback Malaysia then korang akan diberi pulangan cashback pulangan yang banyakk! WOW! Happynyaaaaaaaaaaa muka memasing??? ;p


Benornya, ai is pun baru tahu pasal Shopback Malaysia ni. betapa lah ruginyaa selama ni kita dok shopping online sana sini tapi tak dapat pulangan cashback . aduhhh its soooo rugii hukhukhuk. TAPI kini tidak lagi. Jom korang shopping shopping online dan dapat pulangan cashback semula dengan Shopback Malaysia!



Sebelum itu, apakah Shopback Malaysia ni yang dari tadi ai dok sebut sebutkan? Okay meh nak terang sikit. Shopback Malaysia ni adalah satu website shopping dimana terdapat banyak sangat stor online yang menawarkan pulangan tunai (cashback) sehingga 30% kepada semua pelanggan apabila kita shopping online di Shopback Malaysia. Kiranya macam Shopback ni adalah orang tengah yang menghubungkan kita (pelanggan) dengan penjual (stor online) dengan sistem ganjaran yang menguntungkan kedua dua belah pihak. haaa paham takk korang?


Contoh : 
"Apabila pembeli berjaya membuat transaksi pembelian di mana-mana stor yang berhubung dengan laman ShopBack, penjual online yang membuat keuntungan dari pembeli akan memberi komisyen kepada ShopBack. Kemudian, ShopBack akan berkongsi komisyen ini dengan pembeli, yang akan menerimanya dalam bentuk pulangan tunai."

Klik kalau korang masih tak faham macam mana nak dapatkan 
cashback bila shopping di Shopback Malaysia.


Okay, faham sikit kan? so sekarang, macam mana kita nak dapatkan cashback bila shopping di Shopback ni? Okay meh nak tunjuk sikit. ai is bab bab shopping ni NUMBER ONE okay! HAHHAHAHHA . Okay mula mula korang semua kene :

1) Mula mula korang kene la sign up dengan Shopback Malaysia. isikan email . then korang boleh start shopping di lebih 1000 stor online. jangan rambang mata okay? hihi

2) Once korang klik stor online yang korang nak, kita akan direct ke website berkenaan. Ni ai bagi contoh Go Shop. Haaa ingat Go Shop ni, teringat lahai mak ai. suka benor shopping di Go Shop hikhik .. Makkk, shopping guna Shopback tau! 

 Dah puas shopping? after payment tunggu korang akan dapat cashback dalam tempoh 48jam. Cashback akan dimasukkan kedalam akaun Shopback korang . Bila dah okay semuanya, korang dah boleh 'cash out' via transfer ke akaun bank. Amacam? seronok kan? shopping keluar duit TAPI dapat balik duit HAHHAHA heaven!!


Apa apa pun, korang kene sign up dengan Shopback Malaysia dulu tau
KLIK SINI untuk sign up ;))


Info Shopback Malaysia :
Website : www.shopback.my

1 comment:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page