Wednesday, November 23, 2016

Cafe Superheroes di Sunway Putra Mall

Peminat peminat superheroes korang patut datang makan dekat Cafe Superheroes yang terletak di Sunway Putra Mall ni.. best sangat sangat..... ! walaupun ai bukan peminat tegar superheroes TAPI makanan dia SEDAP . kihkihkih~ #IdaDanMakananBerpisahTiada ;p nak nak kalau orang belanjaaaa, ohoiii itu lagi bertambahhh SEDAP! HAHHAHA. terima kasih bosss sudi belanja makan... murah rejeki selalu hendaknya ya? aminnnn ;))


Sebelum pape, nah baca dulu menu menu yang ada.. memula baca menu agak pening nak order yang mana? macam samaaaaaaa je semua burger yang ada? hihi. TAPI yang menariknya kesemua menu akan ada logo logo superheroes like batman ke? superman ke? hihi seronok pulekkk ;p padahal kau dah umur berapa ni idaaaaaaa wei?? kofkofkofkokffff








Maaflah kalau gambar kurang sharp hihi. tak tahu kenapa? tapi rata rata sini rate menu dalam RM30++ TAPI belum campur air. wuuuu~ yee tahu, memang agak mahal kan? kan ai dah cakap, WIN dekat presentation jurrrrr TAPI walaubagaimanapun, RASA itu ADA. SEDAP jugakk dont worryyy... :)) jemput la menyan


segala minuman yang kitaorang order. korang tahu tak, semua ice cube tu bentuk logo superman/batman tau! gigih kannnn hihihii.... 

Superman Punch Burger.. if korang nak beli bekas merah superman tu, boleh beli dengan harga RM119 if korang buy this set laaaa.... kalau tak harga die RM179 okbaiiii ;p



walau nampak simple burger burger dia, serius mengahhhh okay nak menghabiskan huhu.. 
kenyang teramat !!!!


Actually kitaorang pergi satu office, having lunch together gether. weee.. seronok pulak pergi makan beramai ramai gini kan? bagi ai, sekali sekala kene. bagi mengeratkan silaturrahim antara bos dengan anak buah.. nak kurangkan jurang antara bos dengan anak buah. yelaa kekadang, ada yang bos taknak lepak ngan anak buah.. sobsss... nasib bos bos ai OKAY semuanyaaaaaa... ;)) 


korang mesti tak kenal diaorang lagi kan? rasanya pestime ai citer pasal bos bos baru ai dalam blog ni... hee~ yelaaa ai kan sokmo terima bos bos baru. sudahnya ai je yang TAK bertukar opis. huhu. next la plan.. dah lama benor dekat cawangan lama ni kott. dekat 10 tahun ke eh? huhuhuhu.. tukar angin jom?


kak sha dan kak uni.

mas dan kak sah

kak sah dan kak wan.. oh yaaa, kak wan dah bertukar ke cawangan lain. sobssss ;(



ohh ini bos lelaki ai. en razak dan big bos en hisham. memasing busyyyy dengan phone. boss lah kekdahnyaa kan? 

ohh ya, budak lelaki sebelah ai tu , naaim namanya. 
laki oranggggg , jgn mimpi okay korang? HAHAHAHA


jemput minum kome sekelian?


Dekat cafe superheroes ni ada jugak kedai superheroes. berhadapan je. TAPI ai tak masuk sebab rushing nak balik office daaaa.. kalau masuk tu sure sana sini baju cenderahati ke anything la berasaskan superheroes. nenati boleh masuk la.. jumaat ke? rehat lama sikit kan? hihi


berapa bil kitaorang? 10 orang makan di Cafe Superheroes di Sunway Putra Mall .
#terbelahakkk huuu~  nasib ada yang memayung kehkehkehkeh ;p

The BKUB CKIP - haaa kami satu unit ada 10 orang jeeeeeeerrr

MAJULAH BKUB untuk CKIP
#ehhhhh


Alamat :
DC Comics Super Heroes Cafe @ Sunway Putra Mall
Unit 2-29, 2nd Floor, Sunway Putra Mall,
Jln Putra, KL

14 comments:

  1. ada tgk kwn2 pegi kafe ni..meriah menunye deco2 supehero

    ReplyDelete
  2. Wow nampak menarik tapi harga pun boleh tangan.. hehee

    ReplyDelete
  3. unik betul rekabentuknya kan no wonder mahal sebab berseni sgt hehe...

    ReplyDelete
  4. untunglerr ade org blanjerr..hehe
    ni klu bwk bdk2 2org tu mau pitammm mama..haha

    ReplyDelete
  5. amboi bil! tapi macam best je ais dengan roti burger tu custom made.. kreatif!

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaa... jarang pergi Sunway Putra, nanti bolehlah try

    ReplyDelete
  7. telio tengok burger, terbeliak tengok harga haha ...tapi nampak sedap :)

    ReplyDelete
  8. Boleh tahan 1 set rm20 keatas.. Nak bawa anak2 kena pikir 10x..

    ReplyDelete
  9. ari tu plan nak mkn sini, lps tu geng opis choose nasi..cancel la hajat nak mkn kat sini..yg merah tu ice cube ke..ingat tembikai hahaha

    ReplyDelete
  10. Cik abang duk ajak p makan burger batman dah ni😆

    ReplyDelete
  11. Semalam lalu cafe ni. Nasib baik dah makan tpt lain. Kalau tak boleh try HERO HOUR buy 1 free 1 tu....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page