Wednesday, August 31, 2016

Merdeka Gurls Day Out !

Haish lama sangat tak hang out lepaking dengan kawan kawan zaman muda mudi ni . hihi. kawan zaman sekolah. kawan zaman ponteng sekolah. kawan zaman kaki bukit bintang. kawan zaman ENJOY !!! HAHAHAHHA


Ramai sebenarnya group ni TAPI disebabkan kekangan masa, masing masing dah ada tanggungjawab pada family, mana yang ada, kita sebat aje lahhhh... janji dapat ketemuk! Diaorang memang mengecohkan wasap pepagi hari. hihi~ jumpa selalu dalam wasap je, nak jumpa dekat luar memang susah nak nak ai is busy kalah menteri kahkahkah!! TAPI idok pulak aku dipinggirkan akibat terlalu busy. hihi. terima kasih la terima aku seadanyaaaa cewahhh!

 ayu - rita - kalid - ida - yatie 


merah mak ngahh. ni anak yatie. batrisya. OP kitaorang hikhikhis


ni drama queen, anak ayu, nia. hihihi

Rita dan Expresso berpisah TIADA
muahahahahahhah!!

annyeongggggggggg

 dua minah K-POP kuikuikuii

chill dekat Zawara Coffee tapi so so jela. . .



Gambar dekat atas tu masa kitaorang pergi makan.. Secara kebetulan sangatt untuk keluar sama sama ni, ai dok komen kat facebook sebenarnya, dan lepas tu, si kalid terus ajak keluar. ai pun, OKAY JEJOMS!! since ai free pada siang hari Merdeka tu, tapi tak leh kuar lama sangat sebabnya malam dah kene bukak set buaian balik heee ~ so hubby bagi ai keluar dengan diaorang semua, JANJI balik awal ! YEAYY yeayy yeayyyy!!! terus laju laju siap siap then pecut ke The Curve ;))


Apa je aktiviti? shopping dan makan! borak gosip sampai lebam tak hengat !! hihi ~ 

mampu ke pakai seluar depan orang ? RITA BOLEH! 
HAHAHAHHAHAH!!!


belum beli kasut baru dah campak kasut lama ke kak? hihi

cermin dan gegirl berpisah TIADA hihi

lama tak kuar dengan ayu, jiran meja sebelah time sekolah dulu hihi



Kitaorang tak pergi jalan mana pun, just shopping di The Curve pastu sambung pulak dekat One Utama hikhikhik. nasib ada kawan yang sama minat, sudahnya shopping boleh main sharing sharing kikihkihkihh ~ lepas shopping makan pastu sambung shopping lagi, mentang mentang baru dapat gaji memasing HAHHAHAHHA ;p

nais hang out dengan korang. hope lepas ni lebih ramai lagi akan join. best kan. lama tak lepaking beramai ramai. hihihi. dan tak pasal2 kitaorang akan enjoy di vietnam nnti yeayyy ! opsss ehhh ;p




1 comment:

  1. bila lama xjumpa.. pas2 pt kuar sama2 plk.. tu yg best.mcm2 nk sharing...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page