Wednesday, August 24, 2016

Kedai Cermin Mata di The Mines | A-Look Eyewear & O.W.L (Korean Look!!!)

Hai korang, hari tu lah kan, sempat menyempatkan diri untuk bershopping di The Mines Shopping Centre.. Nowdays kan busy sangat hihi.. Plan asal nak cari cermin mata di The Mines. sebab hari tu ada lalu satu kedai Cermin Mata di The Mines , nampak banyak sangat SALE nya. hai teruja lah kita kann awaaaa ;p

ai is depan kedai cermin mata, A-Look Eyewear di The Mines


A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre

Dah lama aim nak pergi kedai A-Look Eyewear ni. sesampai je dalam kedai, wahhhh memang banyak SALE ! seronok sangat. staff friendly.. kedai tak berapa besar tapi itu sangat memudahkan kita untuk round the shop kehkehkehkeh .. mahu tak nya, setiap ceruk cermin mata aku belek huuu~



Kalau korang peminat cermin mata jenama Rayban dan Armani Exhancge, korang kene datang kedai A-Look Eyewear The Mines ni sebabnya sekarang tengah ada PROMOSI kaw kaw kaw. hebat meletop! yang korang takkan dapat dekat mana mana kedai cermin mata yang lain... Korang beli RM368 Armani Exchange Frame ataupun RM298 Ray-Ban style frame (only in specified style) akan dapat FREE Crizal Contact Lens. haaaaaa hebat kan? nasib ai is tak pakai rayban. hihi. tapi kalau laki sendiri pakai rayban agak style disitu. aduh jatuh cinta pulek karang hihihihi~




frame dari AX memang style ! banyak sangat sampai rambang mata. semua cantik2. beli frame dapat lens FREE, best kan!!!


50% PROMO !! kalau promo macam ni, kongsi dengan kawan or
adik beradik ke adalah sangat BERBALOIIIiiiiii ;))


Haish tak cukup dengan SALE PROMOSI cermin mata, A-Look Eyewear The Mines jugak ada PROMOSI untuk CONTACT LENS . yahoooo ! walaupun ai dok yahooo yahoo sangatt TAPI ai is tak pakai contact lens benornya.. kikikiki~ takut lahaii. tapi demi mu readers, ai war warkan PROMOSI CONTACT LENS ni okay! tadaaaaaaaaaaaaaaaa . . . 


 









Ai tak pernah pakai contact lens TAPI lens yang ditawarkan ni, buat ai rambang mata ! ada pelbagai warna, pelbagai jenis, ada contact lens khas untuk DRY Eye ataupun pengguna komputer macam kita ni. . untuk pemakaian hari hari, ada untuk pemakaian tempoh sebulan, tiga bulan dan lain-lain. Yang pasti dia punya SALE paling BEST diberi, 3jenis RM100!!!! pengsan ke idok? alahaiii nasib ai is tak pakai conctac lens heeeee ~ korang pakai tak?

Disamping contact lens dan promo Rayban, Kedai A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre juga banyak menawarkan pelbagaian jenis cermin mata. dari pelbagai jenama dan fungsi. memang rambang mata kalau datang ke kedai ini. dan yang pasti diskaun di mana-mana. lahaii seronoknyaaaa.. Di antara jenama yang ada ialah :

COACH

BONIA


"Warning ! You may look too stylish"


MARC JACOBS




LEE COOPER



2ND FACE



style ouhhh 2ND FACE ni. lain sangat muka ai bila pakai heee ~

GUCCI

eh nak try jugak GUCCI babe. smart lah !


Rambang mata kan? kan ai dah cakap. haish. hihi ~ selain pelbagai jenis cermin mata yang cantik cantik, di A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre juga ada menawarkan, cermin mata yang begitu lasak . Sesuai sangat untuk ibu bapa yang mempunyai anak anak yang memakai cermin mata. Kenapa ai cakap cermin mata ni lasak? Mahu taknya, bingkainya boleh dikepak kepakkan, dengan kata lain, boleh dilentur. Jadi, ianya sangat sesuai untuk budak budak yang lasak. tak de la, ibu bapa kene beli cermin mata selalu. JIMAT KAN? 


dengan belian RM168 sahaja !!!

nampak tak dikepak kepakkan ? hehe



Siap ada SIJIL PENGIKTIRAFAN bagi design dan teknologi HEBAT untuk cermin mata di atas. Bagus kan A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre ni ;))



Itu sebabnya korang kena datang ke A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre ni. Buat penggemar sukan lasak pula, A-Look Eyewear memahami keperluan si pemakai cermin mata yang cukup lasak untuk aktiviti sukan lasak . Dan sudah semestinya banyak kelebihan ditawarkan oleh kedai ini. Jemput pilih cermin mata mana pilihan hati?

Sapa sini peminat Oakley?
Oakley ni mempunyai daya hentakan dan Optic HD

Rudy - cermin mata ini adalah keluaran Italy, mempunyai 2tahun jaminan.




Rydon

Untuk pengetahuan korang semua, ni semua cermin mata untuk sukan sukan lasak yang mana mempunyai ketahanan yang tinggi contoh tidak  mudah pecah.. best kan?

RayBan - ai tahu ramai sini peminat cermin mata jenama Ray Ban kan? di A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre semuanya Original dan ditawarkan diskaun lain dari kedai lain !


korang cuba perhatikan cermin mata RayBan colour biru ni... 
boleh disatukan menjadi sebelah jek!! 

haa sebelah macam ni? terus jadik kecil sangat. 
senang masuk poket, handbeg - mudah disimpan kan?

Cermin mata Ray Ban menggunakan lens G15 dan mempunya pelbagai jenis special edition dan polarization lens. Yang paling besnya, kalau korang pernah ada bingkai Ray Ban ni , korang boleh datang ke A-Look Eyewear The Mines untuk masukkan power korang dalam lens tu.





A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre Pencapaian


Jangan tak tahu, kedai A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre ni banyak sijil sijil pengiktirafan dalam bidang Optometri yang mana diperolehi oleh Mr Lee Jin Tzer. Mr Lee juga adalah perunding optik untuk kedai A-Look Eyewear dan OWL Eyewear The Mines.. So, antara pencapaian diterima ialah:
  • AXISMATICS-ABDO Best Full Time Student Award - Tahun 2003


  • OPSM-AXISMATICS FBDO-Top Student Award Year - 2003 Tempat Kedua


  • Hans Stepper Prize in Best Overseas Student Year - 2003


  • Distinction Grade in Eye Refraction Examination

 Oh ya, untuk pengetahuan korang juga, A-Look Eyewear di The Mines Shopping Centre ada kedai lain juga yang mana dibawah naungan yang sama. Pernah dengar tak nama Kedai Cermin Mata O.W.L ?? Brand ni dari Korea okay !! anyeongggghasayoooo hihi ~ ai sangat sangat teruja masuk kedai ni. . banyak sangat cermin mata ala ala K-POP yang dijual di kedai O.W.L ni. serius lawa !!!









disebabkan ai suka sangat dengan korean style, ini menjadi hak milik kekal ai yeayy!
lawa tak ai pakai? heee.... hubby pon sibuk bergaya dengan cermin mata dari kedai O.W.L ni 
ehem





ENJOY 20% !!!

saya sudah, awak bila lagi nak shopping sini? hehe



Ai nak bagi tahu seperkara lagi, untuk mana mana cermin mata yang korang beli tak kesah dari A-Look Eyewear ke, dari OWL ke, segala jenis service disediakan FREE dari kedai ini. Contoh korang nak suruh diaorang bersihkan cermin mata ke, boleh je. for free. best kan? susah nak dapat dari kedai cermin mata yang lain tau. kalau ada pun kene charge hukhukhuk...


Nah details,

A-LOOK EYEWEAR - THE MINES 
Lot L1-16, MINES Shopping Fair,
MINES Resort City,
43300 Seri Kembangan, Selangor 
Operation Hours: 10.00AM - 10.00PM 
Tel : +603-8941 3600

1 comment:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page