Wednesday, September 14, 2016

Baby G Pink Idaman Kalbu

Lama dah kepingin nak jam colour pink. kehkehkeh. #MohonJanganKecamSaya ;p . Aku dan PINK berpisah TIADA bagi yang mengenali. kuikuikuii . Jatuh chenta dengan jam pink Baby G bila ai window shopping di G-Factory di Korea last trip (November 2015) . Masa tu fikir nak beli lahh TAPI bila kira kira duit alaaaaaaaaaaa tak cukup. omaii sedihnyaaa. sebab ai is nak beli G-Shock untuk hubby dulu. ouch! #BiniMithali  , sila contohi sayaaaa kahkahkahkah!!

G-Shock Merah tu la yang ai belikan tuk hubby sampaikan aku tak cukup duit nak beli jam sendiri HAHAHAAHHAHHAA




Tapi xpe, keinginan di HOLD dulu. xpe xpe. jam pink tak larik. ayuh kita kumpul duit semula? setelah sekian lama, akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaa.. jam pink menjadi milik hak mutlak . YEAYY !! HAHHAHAHHHA aduhhh jam pink pun mau kecoh kan? orang lain tu beli jam rileks je. hihi. eh tak tak, jam pink ni adalah 1st reward bagi bisness kedua ai iaitu Pakej Berendoi Rustic *baca disini* .. jadik keterujaan tu yang sangat terserlahhh... yela, sapa tak suka jam sponsor kan? bisness sponsor lah kiranyaaa ni  hihi ~

 tadaaaaaaaaaaaaaaaa .. hello my pinky !!

berapa harga? hmm RM460 tapi ada sales dapat RM430 hihi



Mengapa ai beli jam dengan duit keuntungan pertama bisness kedua ni? ai berharap sangat masa akan datang lebih baik dari masa sekarang. berharap bisness yang ai buat dapat bertahan lama, membantu ai di masa depan dan sampai bila bila ai akan ingat masa sekarang........... ;)) setiap kali ai tengok jam, ai akan ingat kenangan ai bertungkus lumus menjalankan bisness ni..... semoga ai sentiasa jadik orang yang tidak mudah berubah kerana duit ;))

masa itu emas



Citernya bila lepas habis buat coklat fountain di Wedding Yaya & Shawn (06.08.2016) di Cheras , ai pergi ke The Mines, tujuan utama untuk ke Sen Heng tapi bila lalu dekat Kedai Jam tu langkah terberhenti pulekk hihi. dok test test jam sana sini, akhirnyaa TERBELI. eh eh tak plan tau! TERbeli jek! ;p Sebabnya masa tu ada SALE, so agak kurang bijak la kalau tak grab kens. HAHHAHAHHA #alasan

testtt testtt testtt


dah pakai yeayyyyyy !! bagusnyaaa Baby G ni, pergelangan tangan ai tak gatal pun. selalunya pakai jam memana mesti gatal. nampaknyaaa ai serasi dengan baby g. boleh beli seketul lagi lah? kahkahkahkahkahkah!! #alasanlagi


okbai ;)) Selamat Hari Raya AidilAdha semua !!!

6 comments:

  1. cantik jam baru...pink lagi..akak pn pencinta pink..smp ke anak menurun obses pink hehe

    ReplyDelete
  2. Jam mahal kalau gatal juga mmg nk kena. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. amboiii minat pink dah.. mesti pengaruh kakDiya ni hihi

    ReplyDelete
  4. peewwiiittt..lawanya daaaaaa..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page