Monday, August 15, 2016

Pakej Berendoi Rustic a.k.a Pelamin Aqiqah Kayu MURAH MURAH MURAH di Kuala Lumpur (KL), Selangor, Putrajaya dan Negeri Sembilan.

Pelamin Baby untuk Majlis Aqiqah MURAH di sekitar KL, Selangor dan Negeri Sembilan

Mungkin semua orang dah tahu, ai sekarang dah mula bisness baru iaitu ai menyediakan Sewaan Pakej Berendoi a.k.a Pelamin untuk Majlis Aqiqah. Sekarang ibu ibu menunjukkan minat untuk menyediakan pelamin simple untuk majlis kesyukuran dan aqiqah baby masing masing.. Kitaorang dengan ini menggelarkan diri RusticXAndida menawarkan Pakej Sewaan Berendoi Rustic a.k.a Kayu pallet dengan harga yang MURAH SANGAT SANGAT ...


Pakej Berendoi Kayu mula digemari ramai. Harga yang ditawarkan ai rasanya PALING MURAH. Yela, motif ai bukan nak kaya, sekadar mengisi masa lapang yang ada, minat berbisness dan menyokong minat hubby yang suka bertukang dan sekadar cukup beli tiket flight dan beberapa keinginan yang lain CUKUP la HAHHAHAHHA ;p


Pakej Berendoi MURAH MURAH MURAH

Sejak ai mula war warkan kepada umum mengenai Pakej Berendoi ni, ramai yang mula buat tempahan. Terima kasih la banyak banyak. Ai akan buat sehabis baik. Buat masa sekarang, ai hanya ada satu pakej sahaja. Belum ada kesempatan nak keluar dengan pakej yang kedua. nanti la ye? mood bertukang kene mari dulu bak kata hubby heeeee ~ that why, tempahan hanya diterima satu sahaja bagi setiap weekend.. so mana yang berminat, cepat cepat buat tempahan okay? lambat menyesal! hihi


Pakej Berendoi Rustic ni sangat available di sekitar Kuala Lumpur (KL), Selangor dan sekali sekala ai ada jugak pergi ke Negeri Sembilan TAPI bergantung juga part mana, kalau jauh sangat, ai tak cover. sorry ;( setakat Nilai, Seremban, Senawang dll tu gigih jugak ai pergi sebab rumah ai dekat dengan LEKAS. sokay lah kan?

 


Dan ini beberapa gambar untuk beberapa customer yang dah pernah ambil pakej berendoi rustic kitaorang ..... 

 Pakej Berendoi Rustic 
1st customer - Majlis Doa Selamat & Aqiqah 
Baby Zuli Nur Alisya di Vision Homes Seremban 2, Negeri Sembilan
17.07.2016 , booking by Mama Nabila


  Pakej Berendoi Rustic 
2nd customer - Majlis Aqiqah & Kesyukuran
Baby Edruce Adam di Nilai Impian, N.Sembilan
24.07.2016 , booking by Mama Lin


  Pakej Berendoi Rustic 
3rd customer - Majlis Kesyukuran & Aqiqah
Baby Aydeen Umar di Kajang, Selngor
07.08.2016 , booking by Mama Sofia


Jadual Sewaan Pakej Berendoi Rustic setakat 13.08.2016
yang mana tarikh yang dibulatkan biru tu, dah ada booking ya?
pilih tarikh lain tau! hehehe~




Harga? okay ai bagitahu sesiap . HARGA PAKEJ BERENDOI RUSTIC RM300 (tidak termasuk transportation) . Charge akan dikenakan bergantung pada tempat. Okay? Amacam? HARGA JERUT LEHER kan mummy? MURAH kan????? Semoga tercapai hasrat mummy nak ada pelamin simple kayu kayan untuk majlis memasing, ai sekadar pelengkap majlis dan mohon la doakan kami dikurniakan anak, berkat dari ikhlas memberikan service pelamin baby ni. aminnn hehe ;))


Details :
RusticXAndida
Harga Pakej Berendoi Rustic RM300
(tidak termasuk charge transportation - bergantung tempat)
Instagram : @ruscticxandida
Untuk tempahan: +60122334792 IDA (call, sms, whatsapp)



BUAT TEMPAHAN SEKARANG 

11 comments:

  1. aminnn ida.. semoga ko dimurahkan rezeki anak.. teringat lak ko pernah pos gambar laki duk bertukang kat rumah lama dulu.. ni hasilnya kan..hahaha.. cantik giler wey... tiba2 aku rasa nak beranak sekarang jugak ..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...semakin murah rezeki...
    simple tapi cantik sgt.....♥♥

    ReplyDelete
  3. ni nk soh ai beranak lg ke camne? haha cantikkkk! ^_^

    ReplyDelete
  4. Cantik dan kreatif sangat tema rustic ni dik ida.. harga pun sangat berbaloi...

    ReplyDelete
  5. Wah cantiknya..
    All the best Ieda..
    Harap lepas ni lg byk pilihan..

    ReplyDelete
  6. pakej ida bagi memang berbaloi dan murah! Mujur la anak akak yang kecik dah umur 7 tahun. Agak-agak kalau letak dia dalam tu muat tak? hahaha ...

    Untuk doa ida ... aaminn ya rabbalamin. Semoga kita beroleh zuriat yang soleh dan solehah :)

    ReplyDelete
  7. bestnya..tak sabar nak pregnen, boleh amik pakej berendoi dengan ida kalau buat majlis kat KL..cewah..verangan...hihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page