Tuesday, June 7, 2016

Patin Tempoyak Pahang Asli | Menu Baru Istana Bambu

Patin Tempoyak Pahang Asli kini di Kuala Lumpur, korang boleh jamu selera di Restoran Istana Bambu, Ampang. haaaaa, ini lah yang ai nak bagitahu korang semua, sekarang ni, Restoran Istana Bambu kini menu yang bertemakan Patin Tempoyak Asli dari Pahang. kenapa kata Asli? sebab cheff yang masak ni asalnya dari Pahang. . so, memang kaw kaw ahh dia bagi dalam menu Patin Tempoyak. dah korang tak perlu ke Pahang bagai kalau nak pekena Gulai Patin Tempoyak sedap. kat KL pun ada. pergi saja ke Restoran Istana Bambu tu..settle! hehe ~



bagi ai, patin tempoyak yang dimasak oleh Chef Restoran Istana Bambu memang sedap. . seakan akan sama macam mak mertua masak. aah ai is menantu orang pahang kehkehkeh. laki ku di Jengka, Pahang... so rasa patin tempoyak yang sedap dah sinonim sangat dengan tekak aku. HAHAHAHA.. Patin Tempoyak dari Istana Bambu LULUS ujian tekak aku 100% !! hihihi ~

nah harga harga setiap SET Patin Tempoyak Pahang Asli
ada beza tau! hihi


Restoran Istana Bambu ada menu tengah hari sambal hitam, daging salai, asam pedas beraneka ikan, pais patin dan ayam kampung. korang pernah makan pais patin takkkk? tahu tak? ikan patin yang dah diisi tempoyak pastu dibakar. perghhhhhhhhhh sedappp okay !!

Daging Salai RM15/semangkuk

Asam pedas - ada ikan pari, ikan tenggiri dan ikan kembung.
 semuanya sama harga iaitu RM15/semangkuk

Pais Patin RM20

ayam kampung. sedap jugak diratahhh hehe

ulam ulaman


haa okay tak okay tak? sesekali tukar selera waktu lunch hour tu, pekena menu menu dari Istana Bambu ni.. set menu untuk makan tengah hari tau. bukan buffet ramadhan tau. esok esok ai share entry buffet ramadhan dia pulak heeeeeeee ~ sokmo entry makan je bulan puasa ni ! HAHHAHA ampunnnnnnnnnn ;p




Info :
Waktu Operasi : Isnin - Jumaat
( 12pm - 3pm )( 6pm - 11pm )
Sabtu - Ahad( 12pm - 12am )

Alamat : Restoran Istana Bambu
Lot 841 Jalan Ulu Kelang
68000 Ampang
No tel : 03-2451 4717 / 03-4252 4718

4 comments:

  1. Menu fav akak ni....bestnyaaaa....

    ReplyDelete
  2. lorhhh..ingtkan buffet ramadhan..excited dh tau..hihi

    ReplyDelete
  3. Aiseh, menu2 favorite ni. Kalau g R&R Temerloh mesti singgah makan patin ni :D

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page