Wednesday, June 1, 2016

Izeara ExtraVaganza | Tips Kurus Paling Mudah, Cepat, Berkesan !

Izeara ExtraVaganza , produk kurus dulu pernah viral dekat media sosial . korang follow tak? ala yang seorang pengguna tu, Bella nama dia. dia beli produk kurus Izeara ExtraVaganza ni , ajet nak kurus lah.. sekali, dia tak kurus kurus pun. mana tak nya, sapu sehari ingat kurus terus jam jam itu jugak ke? memang tak laaa kan? siap report polis kaw. HAHAHAHHA . . 

ewahh ewah semuanya kurus. kau tunggu aku kurus plak. hihii


Sekarang, produk kurus Izeara ExtraVaganza, Cool Serum sihat ajaib ni dah sampai kat tangan ai beberapa minggu yang lalu . korang tahu lah kan, asal KURUS je, aku KOMPEM nak cuba. . kahkahkah!! ai tak la terdesak sangat nak kurus TAPI nak jugak la perut kempis banyak sebelum RAYA ! perut rayaaaa koranggg ! kehkehkeh..

pipi tuuu .. pipi tu. sapu kang dengan Izeara ExtraVaganza. baru tahu! haha!!


Kelebihan Izeara ExtraVaganza Cool Serum 
Antaranya :
► Memecahkan Iemak dengan pantas
► Langsung tidak panas
► Tidak melekit & berbau harum
► Kesan yang pantas
► Punyai kelulusan dari pihak kesihatan
► Dijamin halal
► Boleh dibawa untuk solat
.


Memang betul, ianya tak panas. tak melekit. warna jernih , sekali sapu , bau wangi menusuk hidung heee... macam tak percaya ini ke produk kurus? selalukan produk kurus kemain panas bila kita sapu. tu yang tak suka. TAPI dengan Izeara ExtraVaganza Cool Serum, tak langsung okay. Suka gila ai sapu. sehari tu dalam 5-6x ai sapu. Alaaa rileks laaa, boleh bawak pergi solat. xyah susah susah nak basuh bagai.... ai selalu sapu dekat perut dengan peha. kehkehkehkeh!!


 mohon korang simpan produk kurus Izeara ExtraVaganza ni tinggi sikit, sebab produk ni tak boleh dilangkah sebab ada dibaca Zikir dan Doa.. 


Kandungan Izeara ExtraVaganza Cool Serum




Korang boleh tengok sendiri, bahan yang digunakan semuanya HALAL. tiada bahan kimia pun. SELAMAT digunakan. Jangan risau ya? Kalau tak selamat takkan, Siti Nordiana pun pakai weiii.. tak tahu la korang perasan ke tak, ai tengok Siti Nordiana tu makin hari makin cantik dan kurus kan? lepas menang Gegar Vaganza tu , nama dia makin naik ! tetiba terminat diaaaaa.. heee ~

  


 haaa dengar tu bella? hihi


Tapi betul la apa Siti Nordiana cakap tu, agak agak la, sapu hari ni korang terus kurus hari ni jugak kan? kene lah sapu secara konsisten. pastu jangan korang sapu sapu produk kurus Izeara ExtraVaganza TAPi melantak bagai nak rakkk... bagi laa badan tu bernafas sikit... buat sikit exercise ke... jaga pemakanan. makan nasi boleh tapi berpada pada gitu ~~

aku syak, kalau bulan puasa ni buat exercise perut ni, makan jaga. sapu produk kurus Izeara ExtraVaganza , KOMPEM aku letops dipagi raya. HAHHAHHAHA




Testimoni Izeara ExtraVaganza Cool Serum

 




dan banyak lagi testimoni, korang boleh review di FB or IG Izeara ExtraVaganza.






JOM KURUS SIHAT untuk DIRI SENDIRI ! ;))

Info :
No tel       : 013-7773617 

5 comments:

  1. saya rasa akk boleh sapu di pipi akak untuk kurangkan chipmunk akk. hahaha

    ReplyDelete
  2. pakai apepun kena lah konsisten dan sabar.takkan la pakai sehari terus nampak effect..mmg scary kalau ada produk mcm tu.

    ReplyDelete
  3. wowww..bestnyeeee..ade jgk tgk kt ig nana aritu..

    ReplyDelete
  4. Skrg awk berjaya x kurus dgn product ni? Sy berminat gak.

    ReplyDelete
  5. Skrg awk berjaya x kurus dgn product ni? Sy berminat gak.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page