Thursday, May 5, 2016

Tempahan Aiskrim Homemade MURAH untuk MAJLIS korang !

Tempahan Aiskrim Homemade MURAH untuk sebarang Majlis
Sapa sini suka makan aiskrim?? saya ! saya ! saya ! haaaa sekarang ni, korang semua boleh order aiskrim homemade Malaysia untuk majlis korang. Contoh lah, nak buat birthday party anak ke, nak buat housewarming ke, untuk kenduri kahwin pun sesuai sangat !!! jamu tetamu dengan aiskrim dikala musim-musim panas gini, perghhhhhhh ..

The SS Cream

Ai kenalkan korang dengan Aiskrim Homemade Malaysia yang owner dia, boleh dikatakan kawan ai jugak laa ;)) Ai sendiri dah rasa aiskrim dia. sedap weii !!! tak manis sangat tak tawar sangat , just nice masuk dalam mulut air, mencair sweet sweet gituh ! Yang penting ianya HALAL, MUSLIM Produk dan MURAH !
 kenalkan inilah owner The SS Cream
Hai The Siti. . kedua duanya nama bermula dengan Siti , that y aiskrim mereka dinamakan
The SS' Cream




The SS Cream ialah booth kecil untuk Majlis seperti:
- Birthday Party
- Majlis Kahwin
- Majlis Tunang...
- Majlis Aqiqah
- Hari Raya
- Karnival
- Jamuan Office
dan pelbagai majlis lain


Okay, nahh senarai pakej pakej Aiskrim yang ada. .


 abam zizan razak pun dah rasa The SS' Cream. korang bila lagi?

 Pakej Kon Aiskrim

 booth aiskrim kalau ada kat majlis korang, kompem kene serbuuuu dengan anak anak kecil !


Dan selain untuk majlis majlis seperti yang disebut diatas tu, korang juga boleh order loose aiskrim, kot kot nak buat makan sesaja dekat rumah sambil tengok TV ke kan? boleh saja.. korang deal dengan owner okay? tempah saja ikut suka hati, insyaALLAH, team SS Cream pasti boleh buat!!! ;)

 customer yang ingin jual dari rumah, team SS Cream buatkan dalam bekas cenggini...
Selain kon, team The SS Cream juga ada menyediakan aiskrim didalam cup cup kecil. yang mana memudahkan customer , beli dan makan TERUS ! macam ai. HAHHAHA sebabnya, cup cup kecil ni ada dijual di office ai.. memang laju jelaa ai beli dan MAKAN sambil sambil buat kerjaaaa. . agak agak petang petang yang nak kudap kudap, kompem cari aiskrim ni . . hihi seronoknyaaaa office kita ada jual aiskrim, office korang adoo?? HAHHAHAHA

cup cup kecil macam ni laa.. RM1.50 jek. sudu disediakan.
lepak lepak lunch hour time dekat pantry sambil makan aiskrim, nikmat !!!

sambil discuss projek juta juta, makan aiskrim ye boss! hihi

tua muda semua suka aiskrim !!!! jangan tipu! hihi


sudu disediakan..

setakat hari ni, perasa yang ada vanilla, coklat dan strawberry.. tunggu kemunculan perasa yang lain okay? pasti sampai menjilat bekas. ehh? hihi




Okay ini part paling best, sapa nak tambah duit tepi tepi? boleh juga jadik agent SS Cream.. macam mana nak tahu lebih lanjut? Korang klik SINI dan baca. Kalau berminat, pm sahaja team The SS Cream okay?  


Booking :
The SS' Cream (Kawasan KL, Lembah Klang & Selangor)
Facebook : The SS Cream
WhatsApp : 0133525022 | 0122504546
 

4 comments:

  1. comelnya packaging. brochure pun comel dh

    ReplyDelete
  2. wahhhhh macam sedap je nih...

    ReplyDelete
  3. rasa mengidam plak nak makan eskrem

    ReplyDelete
  4. hurmmm..sejuk je tekak bile aiskrim lalu..skarang mmg dh jd trend majlis kawin bg mkn aiskrim kan..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page