Tuesday, May 3, 2016

Pakaian Office Wanita Bekerjaya Macam SAYA !

Koleksi Pakaian Office Wanita Macam SAYA !
 
HAHAHHAHA tajuk kontroversi sangat kan? Kadang-kadang bila nak pergi kerja tu, selongkar almari makan masa 1jam ! baju apa nak pakai pergi kerja esok ni? belum lagi mix and match kan dengan shawls? aduhhhh .. fenomena betul bagi wanita bekerjaya macam ai ni yang mana pakaian office adalah terhad. yela government kan... hihihi .. kena pakai pakaian tradisional ajekkkk  ;p Nampak aje ada koleksi baru pakaian, laju laju ai klik... mana tahu dapat rembat selai dua helai untuk pakai ke office kannnn ;))
 
 
Jovian Mandagie for ZALORA – ArtDeco Amelle Dress

Vercato – Neena Removable Necklace Kurung
 

Lubna - Printed Flare Sleeve Modern Kurung
 

  Rizalman - Ciracas Kurung
 

 Rizalman - Mestika Kurung
 

Seri Maharani Puspa Songket Kurung Modern - Purple Pink
 

Emel x Dynas Mokhtar Aurelia Modern Kurung
 
  Zalia – Tropical Floral V-neck Dress
 


Turkuaz – Sallsbury Jubah


 Setiap hari jumaat, ai kekadang pakai jubbah. kadang tu boring pakai jubah hitam je, sesekali pakai jubah putih polos gini lawa gak kan??
 
 
 
Amacam? cantik cantik koleksi Pakaian Office Wanita bekerjaya kan? aduhhh... ingat nak rembat sehelai la... satu bulan satu baju baru okay takk? hihihi xde la ai is keboringan pakai baju yang samaaaaa jee.... sebab kadang-kadang pakaian office juga ai jadikkan baju raya yang keberapa hari nanti HAHHAHAHA ..... Selamat Mencuci Mata ;)) baju korang macam mana pulakk? untung laaa boleh pakai seluar pergi office heeee ~

4 comments:

  1. cantik2 belaka..sesuai ke opis tp kalo ada event pn not bad juga

    ReplyDelete
  2. ishh semua lawa lawa. pakai raya pun cun nih

    ReplyDelete
  3. Cantik semua tu, asalkan tampak sopan dan selesa di pakai

    ReplyDelete
  4. lawaaaa2nye..wat baju raye pun santekkk jgk ni..
    hurmm..same la kitee..xde suar2 deee..penjawat awam kennn

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page