Tuesday, May 17, 2016

FREE flow untuk pelbagai kuih muih dan minuman bila berbuka puasa di Rasa Utara

Cadangan Berbuka Puasa 2016 di Restoran Rasa Utara

Dah nak masuk Bulan Ramadhan 1437H , maka setiap tahun ai akan mencadangkan beberapa tempat berbuka puasa yang enak lagi murah pada korang semua. Antaranya, Restoran Rasa Utara ni. sapa pernah lepak sini? ni kali kedua ai pergi sini.. masakan Melayu maaaa, mana boleh lepas! hihi


 Rasa Utara dekat Branch Times Square
(bersebelahan dengan Starbuck Coffee)

Baru-baru ni ai ada pergi review menu untuk berbuka puasa.. lain dari lain Restoran Rasa Utara ni kerana tidak menyediakan Buffet Ramadhan, ahhh korang bukan makan banyak pun. bazir nanti ! TAPI Rasa Utara memberikan kita DISKAUN ! DISKAUN ! DISKAUN ! yeayyy yeayyyyy !! itu yang kita perlukan heeee ~


Terms and Conditions
-          Valid for all Rasa Utara outlets
-          Not valid with other promotions and discounts
-          10% early bird discount is only applicable for the customers that has pre-order and make full payment from 10am-5pm daily from 7/6/2016 – 3/7/2016
-          Free flow of desserts and beverage is only available during “Berbuka Puasa” time


Apa menu SPECIAL untuk Berbuka Puasa 2016 ? 

Set Nasi

 Kari Kambing Rasa Utara

 Ayam Percik

 Ayam Tandoori

Ikan Bakar Air Asam


Menu Special bila tibanya Berbuka Puasa untuk Ramadhan 2016 .

korang jangan risau, FREE flow untuk pelbagai kuih muih dan minuman .. free suka tak? hehe
Okay itu menu berbuka puasa nanti. korang pilih je mana mana set korang nak, setiap set didatangkan sekali dengan set nasi. minuman dan kuih muih FREE jek. minuman yang disediakan lah. kalau nak order lain kene lah bayar heeee ~ TAPI ingat tau, kalau nak dapatkan DISKAUN 10%, kene bayar full payment dari pukul 10am-5pm. Maknanya, korang datang book tempat , then bayar full payment BARU dapat Diskaun 10% untuk total bills. pastu korang pergi jalan jalan dulu... cukup masa nak berbuka puasa, datang Restoran terus makan. hihi .. okay kan idea ai?
Okay, tak cukup diskaun lagi? Nak lagi? ada lagiiiii.. hee ~


Rasa Utara Berbuka Puasa - Early Bird Promotion 20% off from Total Bill !
       
Terms and Conditions
-          Valid for all Rasa Utara outlets
-          Only valid from  2/5/2016 – 6/6/2016
-          Anyone who make reservation during this period of time will get 20% discount from the total bill
-          To redeem the discount, customer is required to make 50% deposit from the total bill
-          Valid for all Rasa Utara outlets
-          Not valid with other promotions and discounts
-          Free flow of desserts and beverage is only available during “Berbuka Puasa” time


Okay ini LAGI BEST kan?? korang boleh book sekarang, (2Mei2016 hingga 6Jun2016) , bayar 50% deposit dulu, then akan dapat DISKAUN sehingga 20% . LAGI JIMAT !!! kan kan kann.. dah tunggu apa lagi korang?? book cepat. kang melepassssss diskaun banyak niii. heee ~

korang jangan risau, Chef di Rasa Utara MUSLIM , makanan semuanya HALAL BERSIH TERJAMIN. maka, makan la korang semua dengan tenang heeee ~


Selain menu SPECIAL Berbuka Puasa, korang juga still boleh order menu menu lain... still dapat DISKAUN jugakk.. xde hal punya. janji kene pantas buat RESERVATION okay? hehe.. nahh ai bagi menu sikit , korang boleh la pilih pilih manaaaaaa yang teringin nak makan. hee ~ selalunya, masa bulan puasa ni lah macam macam kita teringin nak makan kan? sabarr yaaaa .. jilat screen dulu yuk! hihi









Apa yang ai order? yummy !


 ohh ini tersangat SEDAP !!! udang !!!

 please juga order ini . Ikan Menari . rangup sangattttt.. aduhh ratah sedap niii





semua set lauk didatangkan dengan Set Nasi ini yeeee. kompem kenyang !!


Jemput makan? 


serius kenyang sangat makan dekat Rasa Utara ni. Untuk makanan ai bagi 4/5. SEDAP ! Banyak ! kalau korang nak order ala carte macam ni, order lauk banyak banyak , kongsi makan, kongsi bayar. sweeetnyaaaaaaaaaaaa. hihi ~ okay untuk tempahan sila korang jenguk details kat bawah ni ya :


Untuk Tempahan Berbuka Puasa 2016
Facebook : Rasa Utara
Instagram : @rasautara


 Branch : Rasa Utara
 Berjaya Times Square, KL | Mid Valley Megamall, KL | IOI City Mall, Putrajaya  
 03 – 2011 0884 | 03 – 2201 3258 / 03 – 2282 0749 | 03 – 8328 0733


p/s : pengkomen 1 dan 7 ai akan bagi VOUCHER Rasa Utara !!! komen cepattt ! hee ~

9 comments:

  1. makan kuih muih yang sedap bulan puasa ni. lagi lagi kuih tradisional. yummy. ayam tandoori tu

    ReplyDelete
  2. Huwaaaa...bestnyaaaa dancing fish..nak Ajak cik Abe buka Kat sini la nanti

    ReplyDelete
  3. terliur :D temptingnyaaaaaa

    dari https://neezaohneeza.blogspot.my/2016/05/feedmyguest-malaysia-katering-online-di.html

    ReplyDelete
  4. ala.... bru smpt bkk... dpt x voucer ni kak ida.. hihi :) nk try sini laaaaa

    ReplyDelete
  5. ala.... bru smpt bkk... dpt x voucer ni kak ida.. hihi :) nk try sini laaaaa

    ReplyDelete
  6. Wah..harussss try n buat early reservation! 20% discount...

    ReplyDelete
  7. Huhhh selalu sgt kalau pi times square mmg akan lalu tepi escalator rasa utara tu huhuhu...ikan menari tu win...rasa nak pi skrg je hahahha

    ReplyDelete
  8. Assalamualaiku,

    hee mcm menarik free flow air + kuih-muih..

    mana2 restoran Rasa Utara pown sama la kan sis?

    boley try ney.

    ReplyDelete
  9. makoiii..sedap2 nmpk sumenyee..nyummmmmm..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page