Tuesday, May 10, 2016

Cantik, Cerah dan Berseri dengan Transbella ?

Majlis Pelancaran Transbella by Zenia
Seronok sangat bila diberi peluang hadir dalam Soft Launching Produk Transbella by Zenia di Teh Tarik Place The Mines Sri Kembangan .. ai is memang teruja sikit kalau produk bagi cantik mantik gebu gebas ni. hee ~ korang suka tak? jom kita sama sama cantik cerah dan berseri dengan Transbella, ai is suka sharing is caring tauuuu hee ;) moh la kita bersama-sama wiiiii . . .

 eceh!

Majlis Pelancaran Produk Transbella


Disekitar majlis pelancaran Produk Transbella by Zenia sangat havoc dengan kehadiran Emcee Hot Tanah air. sapa? Azwan Ali. amboi amboi amboii #merecikkkk #kauhado? HAHAHHA serius bila jumpa depan depan dengan Diva AA ni, beliau tak sombong pun. elok je melayan peminat kecoh satu cafe selfie welfie beramai ramai. . serius tak kering gusi dibuatnya.. majlis berlangsung dengan lancarnya.. dengan kehadiran yang dinanti nantikan iaitu Duta Transbella - Atita Haris. . perghhhhh lawaaaaaaaaaaa sangat dak Atita Haris ni. . datang bersama Opie comei angat angat dan abam sadonya heeee Nasty ;))

  Sesi Potong Kek .
siap ada transbella atas kek tu! omey angat!!

  
 
 Rupanya Atita pun makan Transbella. pergh patut licin kulitnyaaaa... ai macam dah tak kenal antara Duta dan Founder/Owner Transbella? dah sama cantik.. rahsianya dah tentulah makan produk Transbella ;))
 kenalkan ini lah Founder. pemalu sangat.. Kak Anny Ariffin.
tapi terbaik dalam menghasilkan produk yang diingini ! thank you ;))

 kenalkan inilah Co-Founder , Suraya Sulatin, mesra dipanggil Kak Su
lawa kan? macam retissss


Korang nak tahu tak? Produk Transbella ni produk terbaru keluaran Zenia. Transbella merupakan tablet yang berkhasiat yang berfungsi untuk mencantikkan serta memutihkan kulit wajah. secara langsungnya menjadikan kulit kita cerah, cantik dan berseri-seri. wahhh !! taknak ke korang? ai nak! hiii ~ nk poles moles dihari raya gituhh !!



Sebelum Transbella, pihak Zenia ada mengeluarkan produk lain , salah satunya ialah Transgluta. Transgluta ni sama fungsinya dengan Transbella TAPI Transbella mempunyai kuasa 5 KALI kuasa memutih dengan kandungan Ekstrak Yis, Sakura, Serbuk Mutiara, Vitamin C dan Collagen Trepeptide yang mana inilah yang memberikan kuasa 5KALI. . Sapa nak cepat putih poles? try ambil Transbella secara konsisten okay? korang akan dapat hasilnyaa dalam tempoh 3bulan heeeee ~

 Sedap okay dikunyah begitu sahaja. yummy !

Produk Transbella ni korang jangan risau, ianya HALAL, Buatan Malaysia, ada sijil KKM. So selamat dimakan ye.. Cara makan? Meh nak ajar. Transbella - korang makan 1biji satu hari, hisap atau kunyah sebelum atau selepas makan. Ai salu amik pagi pagi sebelum pergi kerja tu sebiji. hee ~ kiranya sebelum breakfast laa .. ada orang makan dua biji sekaligus. boleh jugak.. ;))
 
Kenalkan ini Intan Dayana. dipanggil KHAS datang untuk berkongsi pengalaman menggunakan produk Zenia di  Majlis Pelancaran Transbella ;))



Intan ni ada testimoni kepada Produk Zenia. Dulu Intan kulit dia gelap sedikit. Tapi selepas consume Produk Zenia selama tiga bulan secara konsisten, inilah Intan sekarang.. Intan cakap dia tak minum kafien selama dia consume produk Zenia ni... ai tengok LIVE, tak tipu memang putih licin foles muka Intan. aduh aduhh nak cenggitu jugakkkkkkk .. kene gigih ni!!!

 Intan DULU dan KINI



Tak lupa jugak , Co-founder sendiri , iaitu Kak Suraya Sulatin. Beliau sendiri dah consume Transbella sendiri baru berani nak jual dengan orang luar. yela , kita mesti nk tengok bukti kan? nahhh bukti.... memang Kak Su, alahaiii cantiknyaaa bila jumpa hari tu............ Kak Su cakap "jom la cantik sama sama" hee ~ ok jom !!!

 
Testimoni Kak Su sendiri ;))



welfie beramai ramaiiii...

#kau hado?


Semua para media dan bloggers yang hadir. korang mmg havoc ! jumpe lagi tiga bulan dengan memasing dah muka poles moles ok? hihi




PROMOSI TRANSGLUTA/TRANSBELLA COMBO FOR MOTHERS DAY
Beli combo (Transgluta & Transbella)
FREE Zenia Foundation for ONLY RM120.00 (Free postage)

or

RM60.00 each bottle for Zenia Collagen, Transgluta and Transbella.

Promo dari 8-13/5/2016
WhatsApp KakSu 0129184042 for order


Harga Asal Transgluta RM110.00 (Promo biasa RM69.90)
Harga Asal Transbella RM90.00 (Promo biasa RM80.00)
Harga Asal Zenia Collagen RM150.00 (Promo biasa RM130.00)



Info :
Email : zenia.sales@gmail.com
Hotline : 013-6915915 / 019-3173715

2 comments:

  1. lepas ni ko putih melepak la daaa oi! tapi yang tu #akutakdo ! hahaha..kosha sangat nyahh~

    ReplyDelete
  2. bestnye tgk testimoni..nmpk ketara sgt beza dia..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page