Wednesday, April 6, 2016

KFC Blogger Party bersama Nelydia Senrose untuk KFC Super Jimat Box !!

Minggu lepas kan, ai is sempat join KFC Blogger Party. hai la KFC, suka benor ajak dak ida kuat makan ni pergi partyyy ! HAHAHA. nak nak KFC Blogger Party jatuh pada 29Mac2016 di KFC Pavilion, its my birthday!! So, ai anggap KFC nak belanja makan.. yes yes! kihkihkih~ Ramai yang hadir pada malam tu, ai TERsangat excited bila emcee umum yang Nelydia Senrose akan bersam sama dengan kitaorang pada malam tu. weeehooo !! Serius Nely cantik sangat ! Sporting habis... tak cover cun langsung ! boleh tahan kelakaaaarrr habis Nely ni!
 
 

im here bebehhhhhh
 

 KFC Super Jimat Box. Ai likeeeeeeeeeeeee !
 

 weehooo ! Nelydia Senrose in the house bebehhhh !
cantik sangat !!!
 
 

 
 
Oh okay. KFC Blogger Party ni sebenarnya sempena KFC Super Jimat Box ! Ramai kan dah tahu pasal ni? Sebabnya KFC Super Box dah pun dilancarkan pada 23Feb2016. . korang dah cuba belum? KFC Super Box ni ada lima kotak hebat! Ianya adalah pelbagai variasi menu KFC serendah RM8.95. murahhh kan??
 
 
KFC Super Jimat Box ada lima kotak yang pelbagai. Pilih sahaja mana mana set yang korang sukaaaaaaaaaaaaaaa ;))




 KFC Snacker Box RM8.95
4 ketul Nuggets 
1 ketul ayam KFC (Original Recipe or Hot & Spicy)
1 (S) Crispier Fries
1 (R) Minuman Berkarbonat
 
 
KFC Lil' Zinger Box RM9.75
1 Lil' Zinger Burger
1 ketul ayam KFC (Original Recipe or Hot & Spicy)
1 (S) Crispier Fries
1 (R) Minuman Berkarbonat
 
 
KFC Wrap Box RM9.95
1 Lil' Cheezy Wrap
1 ketul ayam KFC (Original Recipe or Hot & Spicy)
1 (S) Crispier Fries
1 (R) Minuman Berkarbonat
 
 
KFC Variety Box RM12.95
3 ketul Crispy Tenders
1 ketul ayam KFC (Original Recipe or Hot & Spicy)
1 (S) Crispier Fries
1 (R) Minuman Berkarbonat
 
 
KFC Signature Box RM13.45
1 Zinger Burger
1 ketul ayam KFC (Original Recipe or Hot & Spicy)
1 (S) Crispier Fries
1 (R) Minuman Berkarbonat
 
 
Ai setuju sangat sangat bila Pengurus Besar Kanan KFC, Angelina Villanuexa cakap, KFC Super Box ini adalah untuk dapat lebih, belanja kurang !! Kannn? Dalam satu kotak boleh dapat ayam, burger, fries dan air. mahu tak jimat?? Satu kotak sangatlah LENGKAP.. Terima kasih KFC menawarkan KFC Super Jimat Box ni..... Dengan kurang RM15 je kita dah boleh cari makan time lapar laparrr dan mestilah kenyang seharian. kalau nak belanja orang pun still murah lagi. sapa nak belanja ai? pleaseeeeeeeee ;p
 
 

with the emcee yang banyakk menyakattttt ! hihi
 


kanak kanak riang .
 they said "Sooooo Goooooodddd"
HAHAHHAHA
 

 
Malam tu juga KFC banyak menyediakan hadiah dan vouchers yang menarik untuk para bloggers yang join games. Nely dan emcee memang menggamatkan betul laaaa. ditambah pulak para bloggers yang sporting habis.. heii gamat games games yang diadakan pada malam tu. ai? kompem la join jugak! kene berjoget bagaii.. heyy kemahen aku . HAHAHHAHHAA .. tapi tulah, menang ke kalah ke, semua dapat hadiahhh . don't worry, KFC kan baik hati heee ~ tapi apa yang penting semuaaa happy dan mudah terhibur dengan acara malam tu. adoiii. ai gelak tak sudah sudahh . . .
 
 

haaaa ai kene menari macam ni laa. kene tiru aksi emcee dan Nely .
bantai laa labuu kahkahkahkah!!!
 
 semua dapat hadiah don't worry heeee ~
ai is dapat voucher KFC hihihihi
 
 

 Thank you KFC !!!
 

 

 
 
Apa apa pun, KFC Blogger Party memang havoc ! Super Jimat Box memang terbaik! ai dah rasa sendiri.. rasa sama seperti dulu cuma yang berbeza setiap kotak. pilih je korang nak makan apa, semua ada dalam satu kotak. LENGKAP ! Perfectoo ! Dapatkan di semua cawangan KFC cepat! okay korang, selamat menjamu seleraaaaaaaaaaaaaa.. ;))
 
 
 
 
 
#KFC Super Jimat Box tidak boleh didapati melalui KFC Delivery dan semasa waktu sarapan pagi (4am-1am disemua cawangan sarapan pagi) harap maklum#
 

4 comments:

  1. Eh..macam kenal la MC tu..macam one of my old friend..suka tgok korang seronok dan have fun kat sana...

    ReplyDelete
  2. cantikknya Nelydia....nory baru lepas makan KFC...yummmyyy...

    ReplyDelete
  3. ehh..br smlm mkn kepsi..ila slalu order yg ade nugget tu..sedappp woooo

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page