Tuesday, April 5, 2016

Happy Birthday 30th years IDA BAHARUM !

Kasi ruang balik pleaseee ;)) tak leh move on untuk birthday kali ni yang mana ai dah cecah 30tahun korang !!! amagadddddddd !! its 3seriesssss .. tapi tak pe, BMW kan elegant lagi mahal, its so me! kahkahkahkah!!!
Happy 30tahun IDA BAHARUM
29MAC 2016
 jangka ke umur dah masuk 30tahun?


 tau la ittew tokay coklat, hadiah pun coklat?




 pisau ke pedang?


Tak ada apa yang seketul manusia nak hanyalah :
Nak disayangi dan menyayangi ...
Diberi kesihatan yang baik
Diberi rezeki yang luas
Diberi kehadiran rakan rakan sekeliling yang baik baik
Dikelilingi ahli family yang disayangiiiii
Dan
Semoga diberi kesempatan untuk menjadi lebih baik dan terbaik. aminn ;))

Sisturrr kesayangan belanja cake crepe kat MidValley. gila sedap!
Thank you Sis P ;)) we miss u wardah!

Sungguh korang, tak diharapkan pada umur 30tahun ni sambutan besday bagai bagai tu kan? dah besar panjang kan...... malu lah pulak HAHAHHAHA tapi dah ada yang ingat kita, ai is ucapkan jutaaaaaaaaaaaaaaaaan terima kasihhhhh tak terhingga............... ! pada yang berderet pm wasap, pm FB, pm IG dan wish di FB, ai is terharu sangatttttttt walaupun ai tahu kadang kadang FB yang remind korang kan? HAHHAHA but is okay.... effort korang nak wish kat timeline FB ai tu ai ucapkan terima kasih banyak banyak tauuuuuuuuuuuu ;))

Thank you Yaya suprisekan ida dengan pinky pinky ituewww ;))
Sampai bila bila yaya kawan ida .. miss u!

Thank you Rara dan Kak Fink, partner yang tinggalkan lilin, habis brownies ida xde lilin?
Thank you korang aturkan, susahkan diri buat surprise to ida... sayang korang !!!
ohh tak lupa jugak my gegula hati, Eyuh, thank you belanja dekat Caffé Bene Korea.. huwaaaaaaaaaaa!! rindu Korea kita kan? kumpul duit dan ayuh ke Korea lagi !! weoohoooo !!
Thank you againnn.. ;)) muah ciked!
U know who you are ;))


10 comments:

  1. Happy Birthday again Ida Baharum ;)

    ReplyDelete
  2. sweet sangat !!...moga dipermudahkan segala urusanmu...miss u..

    ReplyDelete
  3. Happy belated kakak cantik oiii :D

    ReplyDelete
  4. happy bday ida, smg Allah lanjutkan usia dalam keimanan, diberkati hidup dunia akhirat dan tercapai segala hajat...Amin...

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir ida... semoga di kurniakan kebhagian bersama insan tersayang hingga akhir hayat... coklat nips tuh kemahen byk hahahahah

    p/s ida please share inner tudung cmne ida pakai...cntik je terletak... jenis kain ape n sllu beli kt ne? dh lama perhati inner yg ida pkai hehe tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pakai kain cotton pastu sebelah dalam tu ida guntingkan sikit bagi longgar biar boleh buat muncung2 ehhehehehhehe

      Delete
  6. amagaddddd.....30 series cuollss....maintainkan kecomelan okeyyy,..

    ReplyDelete
  7. wowwww..bykkkknye surprise..untungnyee org yg bnama ida..hihi..wat baik ngan org, org pun wat baik ngan kite..kan idaa?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page