Monday, March 7, 2016

Norie Signature | Koleksi Pakaian Muslimah 2016

Hai korang.. hari ni ai nak share satu Online Butik, Norie Signature , khas untuk kaum perempuan.. lelaki boleh baca jugak, mana tahu nak shopping sikit untuk isteriiiiiii . hihi ~ Kadang-kadang dah bosan pakai baju kurung, ai mencari sesuatu yang lain untuk dipakai ke office .. memang fokus ai pada Blouse, Jubah dan lain lain. seronok tak terhingga bila dapat tahu pasal kewujudan Online Butik Norie Signature yang ada menawarkan pelbagai pilihan pakaian muslimah seperti blouse muslimah, tunik, jubah muslimah, skrit labuh, palazzo dan lain lain yang mana dimata ai semuanya anggun dan sopan...  wow! ai is sukaaaaaa

Norie Signature  |  Pertama kali di sini? Yaa !! SAYA SAYA ! Seronoknya, belum mula shopping lagi dah dapat Kod Diskaun. Wow! Seronoknya!! Menjadi lebih semangat nak shopping ! HAHAHA.. Kalau korang pun macam ai, yang pertama kali ingin shopping di Online Butik Norie Signature ni, korang guna jugak Kod Diskaun yang diberi tu tau? diskaun babe, tak mo kah? 10% tuuuuuuu hihi..
Guna Kod Diskaun :
REG10
(10% untuk pembelian pertama sahaja) 


Norie Signature  |   Salah satu yang cantik dimata ai adalah Wardah Jubah. Sesuai sangat ni kalau pakai pada hari Jumaat hehe ~ Selain tu kalau nak pakai pergi kenduri kenduri keraian pun sesuai .. sopan ayu jeee.. Wardah Jubah diperbuat daripada material heavy dull satin dan ada sedikit hiasan lace-lace yang mana sesuai untuk majlis formal ataupun tidak formal. Wardah Jubah didatangkan dengan empat warna cantik iaitu Dark Green, Golden Brown, Ice Pink dan Tiffany Blue yang mana harganya mampu milik, cuma RM159.00 sahaja...
 Jubah Wardah Dark Green
 Jubah Wardah Golden Brown
 Jubah Wardah  Tiffany Blue
 Jubah Wardah Ice Pink

 Saiz Jubah. korang check dulu saiz apa yang sesuai..


Then baru pilih saiz diruangan itu. Dah pilih. Tekan Add To Chart.

Selain Jubah Muslimah, Norie Signature ada juga menawarkan blouse-blouse pastel yang alahai cantiknyaaa mata memandang apetah lagi bila dipakai? heee ~ Layla Blouse didatangkan dengan lima warna lembut iaitu Aqua Blue, Dusty Purple, Mustard, Nude Peach dan Soft Pink.. serius cantik sangat. tak kesah dipadankan dengan skrit mahupun palazzo.. memang Muslimah yang stylo ! Layla Blouse diperbuat daripada kain premium soft crepe yang selesa dan tidak panas. .

Labuh melepasi pinggul . Nice kan? ;))


oh maii. ada diskaun lagi? RM99 jek uolss..


Ohh Helena Long Blouse pun lawa jugak ! aduh aduhh semuanya lawa ni , macam mana? kehkeh.. Helena Long Blouse ni diperbuat daripada material premium soft crepe juga yang mana tidak panas dan sesuai dengan cuaca di Malaysia. Of coz, Helena Long Blouse ni labuh sehingga menutupi pinggul. Kalau untuk wanita Malaysia, berkemungkinan blouse ini di paras ataupun bawah lutut.. sokay lah kan? pakai dengan skrit lawa niiii ;)) Helena Long Blouse ada enam warna iaitu Brown, Cream, Dark Blue, Grey, Green, dan warna favourite ai, Magenta weeeeeeeee ~



Untuk pengetahuan korang, semua produk muslimah yang dikeluarkan oleh Nori Signature adalah Nursing dan Wudhu Friendly . . so, para ibu jangan risau, korang still boleh memiliki any signature muslimah dari Norie Signature ni.. okay? Buat warga Klang, kalau nak pergi shopping di butik terus pon boleh.. tapi buat warga KL ataupun jauh sikit dari Klang, shopping online pon boleh.. semuanya dihujung jari kan? hehe ~


Online shopper jangan LUPA isikan COUPON CODE yang diberi ye. kalau tak, korang takkan dapat diskaun 10% huuu ~ rugii rugii tskkk

 yeayy berjaya apply diskaun code. korang jangan lupa tau isi REG10!!
segala item korang akan di pos laju kan.. pembayaran boleh dibuat secara online banking ataupun bank transfer. mana mana yang mudah. janji bayar dan barang sampai heeee ~


SELAMAT SHOPPING SEMUA 



Info :
Norie Signature Sdn Bhd (1156925-T)
No 63B Tingkat 2,
Jalan Besar/ku8, Meru
41050 Klang
Selangor, Malaysia
Instagram : @noriesignature

Waktu Operasi
Email : Isnin-Jumaat ( 10.00am - 6.00 pm)
Urusan Pos : Isnin-Jumaat (Kecuali Cuti Umum, Sabtu dan Ahad)

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page