Tuesday, February 23, 2016

Lunch di Coffee Societe Publika

Dah bosan makan dekat kantin office, kitaorang lari kejap pergi Publika mencari tempat lunch yang enak enak. nasib baik Publika tu sejengkal aje dari office heee ~ last last kitaorang singgah Coffee Societe, Publika. . cannot move on dari coffee hihi lagipun, eyuh nak sangat rasa air melelehhhh tu.. so kesinilah kami ;)
 
 

 
 
Boleh tahan susah cari parking dekat Publika ni ye, tak kira weekdays ataupun wekeend. hm hmmm.. kitaorang nak pergi Blok D, Publika, berpusing pusing cari . HAHAHA dah laaaa laparrrr hoiiii ... kalau nak parking valet depan kedai, RM15/3jam okay !! pengsan!


 disebabkan datang untuk lunch, ada set lunch. murah sajaaaa RM10. tapi jangan harap dapat nasik disini okay? hihihi
 
dan ini adalah tujuan utama eyuh! hihihi
The Messup Family a.k.a air melelehhhhhhhhhh
 
 
 
Eyuh order The Son RM18.50. dan ai disebabkan lapar so amik set lunch hari selasa (datang pada hari selasa) RM10... untuk perut ai, kenyang je makan. tak tahu la perut korang kan?? tapi kalau perut laki ai, memang tak kene. sebab jiwa dia nasikkk !!! hihihihi.. 
 
 

Lunch. Minuman ai pilih Coffee Latte
Kenyang Alhamdulillahhhhh
 
 
Eyuh and her The Son
The Son ni memang sedap !! tapi lama kelamaan muak pulak. mula mula eyuh minum dengan teruja lepas tu die dah kenyang, dah mula muak, ai is kene habiskan pulak! cisss
HAHHAHAHHA
 
 
 
 
Jika korang bukan datang waktu lunch , korang boleh pilih menu menu dibawah,
 

 
 

 
 


 

If korang datang time Hi-Tea, boleh la rasa Societe's Hi-Tea ni... nampak macam wow je! tapi ai pun boleh buat dekat rumah macam ni HAHHAHHA.. kata tokey coklat kens  ;p
 

 Info About Coffee Societe
 

 

 Next time nak dating, nak order Messup Up Family je. sebab kalau order itu je pun dah kenyang weiiii.. hihihi
 
 

 


7 comments:

  1. SA nak makan Aglio Olio with Australian beef tu..nampak sedap sgt2

    ReplyDelete
  2. kemain lunch like a king..wohoa!
    i pnh pi publika sekali je..office hour...ada meeting kt situ..parking mmg hazebedah betul..nyampah oke..haha pastu terus blacklist publika...ada hal penting br pi..pfft! :p

    ReplyDelete
  3. arghh..silap masuk la blog ni tengahari buta mcm nie.. >_< lapar weh!

    ReplyDelete
  4. nice..nampak sedap..minum air jer pon dah boleh kenyang...

    ReplyDelete
  5. 10 ketoi je kentang goring? mana cukup! hahahaha. alaaa bestnya, nk gak rasa!

    ReplyDelete
  6. uishh lapo terus baca post ni..nasib baik jauh..kalo tak hnacussss diet haha!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page