Monday, February 15, 2016

GLOWTOX | Tips kempiskan perut korang !


Glowtox  |  Tips kempiskan perut korang !  |  Korang nak tahu tak, dah dekat seminggu ai minum Glowtox... ai tengok rancak diperkatakan pasal Glowtox ni, ai pun cuba laaaa.. Kejap sebelum tu, sebelum korang pening pening lalat, apa itu Glowtox ? Glowtox ialah Nutritious Supplement Mixberry Yogurt Drink adalah formulasi lengkap dengan gabungan bahan semulajadi berasaskan:
 
* Ekstrak Biji Anggur
* Acai Berry...
* Ekstrak Zaitun serta
* Habbatussauda
* Fructooligosaccharida,
* Multivitamin

 
selfie sikit dengan sekotak Glowtox heee ~
 

 
GLOWTOX ini di gabungkan dengan formula;

✔ Pre-biotic untuk penjagaan usus
✔ Anti-oksida untuk anti penuaan, awet muda & mengekalkan kulit yang cantik
✔ Anti-kanser untuk mencegah daripada penyakit kritikal

 

 
belakang kotak
 



Kenapa ai minum Glowtox? Ai ada masalah angin dalam perut sikit. so kadang kadang perut ai tak selesa, rasa lapar tapi xleh nak makan sebab perut tak selesa. duduk dalam toilet berjam jam tapi xbuang pape pun. HAHHAA.. pelik benor..... penat pulak ai telan air halia jekk kehkeh... So ai minum la Glowtox ni.....rasa berries itu sedap dari air halia okay !! HAHHHA~ hari pertama ai minum, ai selamat melakukan 'aktiviti' pembungan dengan clear.. wahhh ! tau takkk legaaaa gilaaaaaaaaaa lepas tu? hihi.. Perut selesa hati senang, baru selesa nak buat kerja seharian..... kalau perut buat hal, mood ke laut sepanjang hari tau takkkk!! Selain masalah angin dalam perut ni, Glowtox juga boleh membantu dalam masalah masalah seperti :

✔ Cirit-birit
✔ Sembelit
✔ Gastrik dan ulcer perut
✔ Ketidakhadaman (angin, ketidakselesaan perut)
✔ Allergik
✔ Jangkitan bakteria
✔ Selsema
✔ Kolestrol
✔ Sistem imunisasi rendah
✔ Buasir
✔ Kulit kusam
✔ Kulit berjerawat
✔ Susah turun berat badan
✔ Badan tidak bertenaga & cepat letih (banyak toksin dalam badan)


Kalau korang ada masalah seperti di atas, jangan segan silu untuk cuba Glowtox. mana tahu berhasil kan? macam ai. so sekarang ai continue je minum Glowtox. nak habiskan sekotak , nak tengok perut rasa macam manaaaa... ai syak, kalau setiap pagi pembuangan dapat dijalankan dengan senang, lama kelamaan, perut boleh kempis. kan? kan? sukanya !!!! hihi  #harapansetinggigunung



 


Cara pengambilan: Satu sachet dibancuh (dikacau or dishake pon boleh) dalam 100 ml air dan terus minum (air suam atau air sejuk) ... ai lebih suka guna air suam. membantu kempiskan perut sikitt hihih~ Cara makan : 1-2 sachet sehari. Sebaiknya diambil waktu pagi dan malam  (dalam keadaan perut kosong) . ai selalu amik time pagi je... heee ~



Harga:
RM80 / box (15 schts x 20g)


PROMOSI!
RM150 - 2 boxes

FREE SHAKER
FREE POST (Sabah/Sarawak add RM10)


Berminat?
wassap/wechat/telegram:  011 1194 1101  /    019 280 5383
 
 

 

Untuk keterangan lanjut :
 

 


2 comments:

  1. Eyza pun suka minum Glowtox ni. Pagi2 lancar je pembuangan. hihihi

    ReplyDelete
  2. perut yg sihat adalah membuang setiap hari... hehehehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page