Tuesday, January 12, 2016

Happy Besday Sister ! Terkejut kan? kan? kan?

Hari ahad lalu, 10hbJanuari2016, first outing dengan familia untuk tahun baruuuuuu. adik ai lia, besday dia 7hbJanuari2016 yang lepas.. on that day xde celebration pape pun untuk dia. haha.. tapi dia bermurah hati belanja famila makan Kenny Rogers yeayy !  tak pernah dibuat orang besday girl kene pow? HAHAHA
 
 

kita makan dulu yuk?
 

abah mood ada baik..... ;)

 
 
tapi , yu know me, ai is suka suprise. then ai tahu mesti semua orang suka surprise. dengan bajet yang ciput hihii, ai aturkan small surprise untuk dia. jadik laaaa.. kecik kecik tapi ikhlas tau ! nak dijadikkan cerita semua orang sampai awal before besday gurl dan husbandnya, so senang sikit ai is nak mengatur plan. hee ~ mula mula ai dah beli Belon Helium dekat Kedai Party area rumah (Cheras Perdana), murah je, RM18 jek.. then sampai di Sunway Putra Mall, pergi beli Cake dua slice di Secret Recipe RM24, beli 3 ketul jambangan coklat Ferrero roche kat Famous Amos RM15, then serahkan pada budak budak waiters di Kenny Rogers. ai pesan, tunggu isyarat ai baru bawak keluar cake dan hadiah okay? hihi . . sesimple dan sebajet ini je kita dah mampu meng-happy-kan seseorang...... mudah kan? buat laa korang pada yang tersayang! heee ~
 

 
 
kitaorang makan dan have a chit chat sampai besday gurl memang tak syak apa apa. . lepas habis makan, baru ai bagi isyarat pada budak budak waiters Kenny Rogers.. diaorang datang bawak cake siap nyanyi lagii ramai ramai. HAHHAHHAH.... memang surprise menjadik ! besday gurl TAK dapat mengesyaki apa apa pun. kihkih ~ dia punya muka terkedu! terharu ... muka tk boleh blahhh kihkih ~
 
 

Happy Besday LIA !!
Sweet 17th? kikikiki~

 

  suka ah tu !
difahamkan bahawasanya, coklat tu belum disentuh. HAHAH
engko nak makan bila tu? tahun depan ke? gigihhhh perap! HHAHHAA
 
 kitaorang adik beradik perempuan !
 

 
settle semua, besday gurl terus tanya, ada buat video tak? cis. dekat situ jugak ai kene transfer video surprise besday untuk dia canang dalam fb. kahkahkah! lepas makan semua, jom round the Sunway Putra Mall...... tak berapa ramai orang... moody abah pun baik je... ilek je duduk atas wheelchair, xde pun ajak balik cepat hee ~pheww ~ suka lewteww jalan jalan.. next time kita jalan lagi okay familia?
 
 

 because I LOVE U !
 
 
 
 oh lupa pulak nak bagi wish kat besday gurl. hurm...
 
:Selamat Hari Lahir, Semoga Panjang Umur Murah Rezeki, Semoga Bisness Makin Maju, Moga dapat travel ke jepun sesame! ##ehhh:
 

 


11 comments:

  1. awww...suwit sgt kakak dia nih... ;-)

    ReplyDelete
  2. alololo so sweet~ bestnyaaaaa. Happy bornday Lia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe~! nak ke? nnti aku suprise kan ko k? hahahha

      Delete
  3. heheeh best kan seprais kan org nieee. ;)

    ReplyDelete
  4. lama tak makan kenny rogers. teringin plak ;p

    ReplyDelete
  5. mesti lia terharu kan hukhuk..mcm akk dlu masa korang nyanyi2 tu..ala sweettt sangattt..happy beday lia..beday ida nnt jgn lupa bagi dia telur..biar dia mucuk2 skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa akak pun terharu kan kan kan ! alolllolololooooo

      Delete
    2. wah macehh terharu magu macam hagemanru kitteww hahahahhah .

      Delete
  6. Ayuh ke Jepun kitaaaaaaaaaaa! ehh

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page