Wednesday, January 27, 2016

Cafe 9 Taste of Thai

Cafe 9 Taste of Thai  | Ya ampun korang ! serius ! Tomyam dia adalah TERBAIK ! cannot tahan laaaaa hihi ~ beberapa minggu lepas, ada sekali ai lunch dekat sini dengan beberapa rakan blogger atas jemputan Team Food Ink .. Cafe 9 ni dekat area Petaling Jaya, gigih ke idok pergi? mencari sesudu tomyam yang sedap kekdahnya hihi ~


yang penting HALAL


 Cafe bersih dan selesa 


Sampai je kat Cafe 9, terus terasa macam eh eh kat Thailand kah aku? hihi. deko deko dia ala ala. dengan alunan muzik cafe. alaaa rindunyaa nak travel ke Thailand kehkehkeh~ ok nah menu untuk korang pilih ...
parents yang datang, anak anak makan FREE yaaaaaa . best?








dah pilih menu? ok jom tengok apa yang kitaorang makan
hee~ yumss

Laab Gai Tod (Sinful Fried Chicken Salad) RM16


Thai Money Bags  - RM12.90 (5 pcs)

INI sedap. ai suka! sekali ngap dah habis HAHHAHA

Thai Beef Noodles (Authentic Dark Herbal Soup Noodle) – RM15


Prawn Cakes (5pcs) – RM18.90

Peminat udang mohon order ini yaa... dah la serupa donut je rupa dia! HAHHAA
sedap weiii..
Sweat and Sour Fish (Dory Fish Fillet) – RM20


Thai Omelette – RM10.90



Penaeng Curry Beef – RM21.90

Stir Fry Clams (Lala) – Thai Curry Style – RM16.00


Fried Glass Noodle with Prawn & Chicken – RM14


Café 9 Stuffed Chicken Wings – RM19.90

INI SEDAP juga!!!! disebabkan makan kongsi, ai amik seketul je. haishh mana cukup !!! 3 sos disediakan iaitu lime & chili, black pepper dan salted egg. ai suka cicah dengan salted egg! sedap angat !!! yumssss

Tom Yum Seafood (Red Soup) – RM25.90 (R), RM45.90 (L)

Semua dish diatas kalah dengan RAJA TOMYAM ni!! sedap sangattt..... bila ai dah habis makan semua lauk kan, ai hirup hirup kuah tomyam ni .. perghh sedappppp...........!!



Secara keseluruhannya, ai suka makan sini. tomyam memang terbaik bagi penggemar tomyam, jangan tak datang untuk rasai kenikmatan tomyam asli dari Thailand. perghh ayat aku!! HAHAHA.. next time nak datang bawak family pulaks hehhehe~ 



Cafe 9 A Taste of Thai
 Alamat : 27, Jalan 17/45, Seksyen 17, Petaling Jaya, 46400 Selangor.
No tel : 03-7932 2899
Masa : Isnin-Ahad 11am-10pm
Selasa TUTUP 



No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page