Friday, December 11, 2015

Selepas sekotak pengambilan Darayu | Siri Khas Wanita by Yuyu Zulaikha

Darayu | Siri Khas Wanita by Yuyu Zulaikha  | Apa itu Darayu? Minuman kolagen yang diinspirasikan oleh kecantikan wanita. Darayu adalah rumusan dengan gabungan ikan kod, bahan terbaik semulajadi dan pemakanan sunnah demi memperbaiki kecantikan dalaman juga membantu menyerlahkan kecantikan luaran.


Darayu | Siri Khas Wanita by Yuyu Zulaikha  | Meskipun banyak sangat produk untuk wanita di luar sana, bagi ai, ai pilih mana yang sesuai dengan tekak/badan. . rasa tekstur dia kalau sedap , yang mana ai boleh telan, memang sampai habis la ai minum/makan. kalau sekali makan/minum , tekak ai dah rasa tak sedap, memang takkklaaaa ai nak teruskan pengambilan. . ai ada beberapa produk dalaman wanita yang ai serasi ;) antaranya ialah Darayu . . bukan sebab pemiliknya adalah Yuyu Zulaikha. ape tak kenal? mohon google dulu yukk ;p

Darayu by Yuyu Zulaikha
Yulaeka Wellness



Perbaiki dalaman wanita , Serlahkan luaran wanita
Sejak dah berkahwin ni, memang ai jaga baik baik dalaman untuk diri sendiri dan paling utama untuk suami. luaran pun jaga juga. tapi dalaman penting lagi.. semuanya bermula dari dalam kan? cantik diluar tak semestinya cantik didalam TAPI kalau cantik didalam, automatiknya diluar akan terserlah kecantikannya jua cewahh ;)) suami? makin lah sayang kuikuii..



DARAYU - kekal dara kah? hihi.. nak cakap 'ya' boleh tak? bukan la kekal abadi selamanya TAPI, ianya membantu yang mana longgar longgar menjadi ketat, yang mana kendur kendur menjadi tegang, yang mana jatuh jatuh menjadi naik semula ape tah lagi kalau yang jauh jauh tu makin laa rapaaatttt ;)) choii korang jangan cakap ai is melucah okay! tapi percayalaaaa .. itu kesannya bila genap 20sachet pengambilannya . . secara konsisten ya ..


Sesuai lah bila kata DARAYU - Siri Khas Untuk Wanita ;))  Ramuan Darayu terdiri daripada Kolagen, Vitamin C, Manjakani, Akar Serapat, Acaiberi, Purasweet, Epal, Lemon, Delima, Kurma dan Madu .. takkan korang nak makan satu satu kan? mudah saja. amik sahaja Darayu settel luar dan dalam hee ~ :))



Okay macam mana nak minum Darayu?
Senang sahaja caranya.. Korang amik satu sachet dan koyakkan. Minum begitu sahaja. Minum sebelum tidur ya. Dalam tempoh pengambilan Darayu, kita dinasihatkan untuk minum air masak yang banyak untuk mempercepatkan kesannya. ai kadang kadang lupa sangat nak minum air masak, rasa tekak ni kering je. hihi .. TAPI, ai suka ambil Darayu sebab sedap sangat! ada rasa macam minum air bergas pulak hihi ~sekali teguk dah habis. sikit je satu sachet tu. . sedar tak sedar dah habis sekotak huuu ~


Sepanjang pengambilan Darayu, ai serasa badan tak lemah lemah pun. maklum la hujung hujung tahun ni kerja banyak, nak nak tutup akaun ni, sabtu ahad still kerja, hari biasa balik lewat, tapi rileks je badan ai.. balik rumah buat kerja rumah macam biasa je.. jeling sikit dekat Darayu. membantu sangat , badan kembali cergas ! pantas ! aktif ! yang 18sg tu jangan cakap la.. cukup la untuk korang tahu ianya boleh membuatkan suami kita happy setiap malam. kahkahkah! haip !

 suami happy? kita happy?
keluarga bahagia.
gitu ~


Oh ya, tapi Darayu tidak boleh diminum masa kita period mahupun perempuan yang sedang mengandung ya? dengar cerita Darayu juga mampu membantu para ibu ibu menghasilkan susu yang banyak? korang boleh check testimoni Darayu k? mana tahu korang yang mana sedang menyusukan baby boleh amik Darayu ni kan? 


Okay lah, kat mana nak beli Darayu ?

Darayu by Yuyu Zulaikha
1 kotak 20sachet
Harga : 
Semenanjung Malaysia RM95.90 
Sabah & Sarawak RM99.90 
(harga tidak termasuk pos)

Yulaeka Wellness
Tel : +603 8051 8044
Hp : Whatsapp ke +60189727527
COD : Puchong, Putrajaya & Cyberjaya
Facebook : Yulaeka Official
Instagram : @yulaekaofficial
Email : yulaekawellness@gmail.com

jemput sihat cantik bersama . 









Yang dah habis sekotak, nak sekotak lagi please~~
signature ms eida

10 comments:

  1. Murah + banyak khasiat. Bagus lahhh.nak try lah! Hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh bertambah cantik ida pasni..makin muda la dia tu..kena amik darayu jg la camni ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kkekekekkekeke........... jom kak! akak pun ape kurangnya nnti abang makin laa saiyangg heeeeeeee

      Delete
  3. wow..makin berseri kawan aku sorg ni..piweett... jeles ni..mai bg yanie lak hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai ase satu ida bagi. sure yanie jatuh cinta terus dgn dararyu ni heeee ~ sesuai tuk kita yg dah berkahwin ni hehee

      Delete
  4. ni produk yuyu zulaikha blogger tu eh?wahhh..hebat..lame x nyinggah blog die..
    terbaekkk produknyaaa..cantik luar, cantik dlm..wiwiwiwi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah yuyu blogger tuh . singgah la. bagus untuk kita produk ni ;)

      Delete
  5. nak beli lah utk bakal bini...biar dara selalu hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah ! kah ! kah ! okay jugak tu FF hikhikhiks

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page