Thursday, December 31, 2015

Selendang Wanita Online MURAH ! MURAH !

Selendang Wanita Online MURAH ! MURAH ! | Akhir akhir ni ai tengok, dah makin ramai artis Malaysia yang jual tudung, jual selendang, dah semakin ramai artis Malaysia yang bertudung.. Alhamdulillah lah kan? kita ni yang bukan retis? hihi.. dengan adanya jenama jenama selendang wanita yang dijual bukan sahaja di kedai kedai malah secara online, yang berleluasa di pasaran, tidak jadik masalah untuk kita wanita bertudung untuk bergaya kan? lilit lilit siap ! kemahenn ~~

 sapa kenal jenama ni? 
yup. Ini Bawal Aidijuma .
sapa cakap tudung bawal tak leh digayakan sebegini stylo !



Selendang Wanita Online  |  Kemunculan golongan hijabista yang begitu menggilai fesyen Muslimah antara menjadi faktor populariti fesyen selendang a.k.a shawls naik begitu mendadak. Contoh, nampak Hanis Zalikha pakai shawls kemain cantik, terus kita as peminat nak follow. begitulah ~ pengaruh artis sangat! HAHAHA .. Tapi disebabkan itu, tak hairanlah trend hijabista menjadi lebih popular. Sapa yang bikin bisness tudung memang untung laaaa ;)) Ditambah pulak dengan kehadiran youtuber youtuber yang membuat tutorial gaya selendang pelbagai gaya, nampak simple, mudah dan cantik digayakan kemana sahaja. tak kira nak pergi kenduri kahwin ke, nak pergi pejabat ke, nak pergi lepak lepak dengan kawan ke, semuanya dah menjadi trend !!

 sapa suka lilit selendang gaya ini?
 mudah kan? ala ala keknis tak? hehe



Selendang Wanita Online  |  Ai sendiri memilih untuk berselendang kemana sahaja. nampak cantik. sapa tak mau cantik kan? kehkeh ~ pantang nampak SALE SHAWLS , kompem terjah. a.k.a visit my ig HAHAHAHA .. korang macam mana pulak? suka berselendang sahaja ataupun suka pakai bawal je? tapi korang tahu tak, dengan berbawal pun boleh menggayakan pelbagai gaya ! 

 gaya selendang ni yang selalu ai pakai bila keluar. ini macam selesa !
 bahagian dada pun dapat cover heeee ~

gaya ini stylo! nampak sangat hijabista ! boleh pakai ke event event gitu ~



Hai laa seronok tengok. kalau nak usha lelebih boleh jenguk Selendang Wanita Online.. ai pun tengah cuci mata ni.. dah la ade SALE sekarang ni. hmm hmm. dugaan sangat ! tapi nak cantik apa salahnya kan? Okbai ~




4 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page