Thursday, December 17, 2015

Produk Salina'z Herbs Untuk Wanita Cun Kekal Cantik Menawan Malah Kurus & Putih !

Sapa nak cantik angkat kening please? Sapa wanita cun mari dekat dekat sikit.. hari ni ai nak kongsikan dengan korang korang semua mengenai Produk Salina'z Herbs. Korang pernah dengar tak? Produk Salina'z Herbs ni dah menapak lama dekat Malaysia ni. dah lapan tahun da! daebak! Bukan calang calang orang mampu nak kekalkan produk mereka ye dengan lambakan produk lain yang ada di Malaysia sekarang ni, ternyata produk Salina'z Herbs ini mampu memikat hati wanita cun diseluruh Malaysia, tak gituh? hihi


wanita cun bersama produk terbaik Salina'z Herbs ahaks!


Produk Salina'z Herbs ni dimiliki oleh sepasang suami isteri, Mohd Zamzuri Zahari dan Pn Salina Abd Sani. Ai berkesempatan tempoh hari untuk menghadiri satu majlis tertutup dan sangat sangat berbesar hati bila dapat berjumpa dengan Pn Salina sendiri dengan beberapa blogger yang lain.. Korang jangan risau, produk Salina'z Herbs bagi produk penjagaan diri dan Salina'z Beauty pula bagi produk kecantikan ni adalah HALAL, selamat digunakan serta mendapat kelulusan KKM.

me with Pn Salina ;)


   Nak Kurus Nak Putih? Salina'z Beauty lah jawapannya !


Event bersama Salina'z Herbs bermula jam 3pm di Alamanda Putrajaya. sampai sampai je, ai disapa oleh Pn Salina, alahai baiknyaaa.. Sementara tunggu rakan rakan blogger yang lain, ai ape lagi terjah la semua produk produk yang ada. heee ~ dibenarkan untuk mencuba . auw suka ! apa lagi cuba cuba jugak , selfie tak dilupakan hihi. Ini sebab Pn Salina baik hati untuk memberi hamper berupa produk kepada pemenang. ala, ai tak menang pun! HAHHAHAHHA tapi puas hati dapat terjah semua produk.

    Pn Salina ketika memberi penerangan sedikit sebanyak mengenai produk produk beliau ;)

 bersama rakan blogger yang lain ;)



Diantara produk produk Salina'z Herbs adalah : 


Jus Kembali Dara. Paling LARIS korang ! Ramuan Jus Kembali Dara seperti tumbuhan, akar kayu, buah-buahan dan pelbagai lagi yang mempunyai khasiat tersendiri. Antara khasiat nya adalah
* merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur
* menaikkan tulang punggung & payudara wanita
* menyuburkan rahim & peranakkan wanita
* menegang & mencerahkan kulit
* melambatkan proses menopaus
* memberikan tenaga dalaman wanita
* meningkatkan system imunisasi
* mengurangkan senggugut
* menambahkan keinginan seksual wanita
* mengetatkan dan mengecutkan rahim wanita selepas bersalin
* menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj
* menambah kolagen dalam badan
* mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
* membantu menghilangkan bau badan
* menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina
* membantu wanita dari dijangkiti penyakit kelamin yang disebabkan
oleh jangkitan fungus dan bakteria

 Harga WM RM43.90 / EM RM46.90


Okay ini Minyak Kelapa Dara. Apakah khasiatnya? Sapa sapa yang ada masalah migraine, amik la minyak kelapa dara, boleh bantu insyaALLAH . Selain itu, Minyak Kelapa Dara ini bagus untuk
* mengatasi masalah resdung
* mengatasi masalah sembelit
* mengatasi masalah ruam lampin
* mengatasi masalah psoriasis
* mengatasi masalah alahan makan & ezima
* mengekalkan berat badan ideal
* melembutkan rambut
* membantu mencairkan kahak & melegakan pernafasan

Harga WM RM39.90 / EM RM43.90



 Ini Feminine Wash. TERsangat lah penting untuk kita ye.. Sebab tempat yang sensitive , kita kene extra care sikit. Feminie Wash ini bagus untuk
* mengembalikan kewanitaan
* merapatkan otot vagina yang longgar selepas bersalin
* membantu mengatasi masalah kegatalan
* membantu mengatasi masalah keputihan
* membantu mengatasi masalah berbau akibat bakteria
* memelihara keseimbangan PH
* memberi kesegaran & keselesaaan sepanjang hari

Harga WM RM22.90 / EM RM27.90



Ai teringin sangat nak minum ni. hee~ nenanti nak beli lah! Putri Drink ni untuk
* meningkatkan keinginan seksual
* meningkatkan kesuburan wanita
* mengimbangi hormone
* membantu mencerahkan kulit
* menghilangkan kedutan pada kulit
* membantu menegangkan kulit
* membantu mencantikkan & menggebukan kulit
* membantu menambah tenaga

WM RM39.90 / EM RM43.90



 Slimax White Café. Ini ai dapat as goodies bag. Thank you Pn Salina. Bagusnya kopi ini ialah tiada kafein.. sapa sapa yang tak minum coffe boleh la cuba kopi Slimax ini. minum kopi dengan campuran habbatus sawda. terbaik ah ! Selain tu Slimax White Café ini bagus untuk
* membantu melangsikan badan
* membantu merendahkan kolestrol
* membantu mencerahkan kulit
* membantu masalah rambut
* membantu masalah insomnia
* membantu mengurangkan sakit sendi & otot
* membantu menambah tenaga

Harga WM RM39.90 / EM RM43.90

dan beberapa lagi produk yang lain.. Selain produk produk penjagaan diri, Salina'z Beauty juga ada barangan kosmetik. haaaaa. ai dah try hihi. ai try bedak compact dia. ngam ngam dengan warna kulit ai. heee ~ suka !


 
 
barangan kosmetik yang ada..



So, tunggu apa lagi? korang juga boleh mencuba produk produk heibat ini. Kat mana korang boleh dapatkan? okay ai bagi sikit info. hee ~ Selamat Mencuba ya ! muah ciked~




Info :
Salina Herbs
Nor Salina
Tel : 019-279 6949
Juga boleh didapati di mana mana
cawangan Salina Herbs/ Salinaz Beauty di :

Shah Alam
**No.10 Tingkat 1, Alam Budiman, Seksyen U10, Shah Alam, Sel.

Putrajaya
**No.26A, Tingkat 1, Jln Diplomatik, Presint 15, Putrajaya
**K03, Pasar Awam, Presint 16, Putrajaya
**K08, LG, South Area, Alamanda Shopping Centre, Jalan Alamanda, Presint 1, Putrajaya



11 comments:

  1. kemahen TAJUK! aku nk lipstick dia! best kan daaa. nk beli lah!

    ReplyDelete
  2. memang sedap jus kembali dara tu
    daralah sesangat.. hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha tahniah kak dah kembali dara .. aum aumm!!

      Delete
  3. Best produk salina herbs
    iena dh suke dgn PWS dia , siap beli lg sb ade promo beli dua percuma satu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg percuma tu bagi idaaaaaaaa!!! hihihi.. ida pun suka minum coffee die. betul xde kafein. sedapp jek! moga2 kurus HAHHAHHA

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page