Saturday, December 12, 2015

Lazada bagi DISKAUN MELETOP sehingga 95% , korang tunggu apa lagi ??!

Fuh ! Baca tajuk buat jantung ai is berdebor debor laa. Lazada hujung hujung tahun ni bagi SALE sehingga 95%?? biar betul ????? laju laju klik www.lazada.com.my ! jom kita usha apa yang best untuk SALE kali ini... 

Online Revolution Final Sale up to 95% !!!!


omg ! omg ! omg ! BETUL lah !!! ini sudah BAGUS. shopping depan laptop... semuanya di hujung jari !!! tak keluar rumah pun duit habis acena? kehkeh .. korang tahu kan, Lazada adalah satu Online Shopping yang macam astro tu, macam macam adooooo kata ko ~ dari barang elektrik, handphone, kasut, camera, barang baby baju kasut beg haiiii semua lahh banyakk lagii..laju laju korang pergi klik. cepat !!! Ai ada laaa TERsuka TANPA sengaja beberapa item di ni.. www.lazada.com.my  hikhikk. .


Ai ushaaa dah lama 3 way monopod ni. ingat nak pakai bersama Gopro Hero 4 ai tuh, sian dia. sekarang ai just pakai monopod biasa je. panjang kemain. nak masukkan dalam handbeg pun susah. TAPI dengan adanya 3way monopod ni, panjang dia boleh laras, ai mudah masukkan dlm handbeg.. yeayy ! so nak bawak Gopro ke event event dah makin senang........... wiii ~ Murah tu. ai survey dekat RM250 dekat luar, tapi dengan SALE Online Revolution ni, jadik RM41.50 jek !!! ayuh beli !!! Korang nak beli? boleh baca details dekat SINI .. jom kita? 



Yaahooooo !!! Handphone idaman termasuk sekali dalam SALE Lazada . yeayy ! Thank you so much Lazada... Iphone 6S PINK weiii.. idaman kalbu.. dekat luar ai survey dekat RM3200. dekat Lazada sempena SALE ni hanya RM2,759.00 je !!! aduiiii .. dilemaaa ni nak beli ke tak , murah sangat dah ni rasaaaa... wuuhuuuu ~ korang suka? jom kita beli sesama nak? hihi. Details korang boleh baca SINI .. nak beli ke takk nak beli ke takkk.. 



Travel Pasport Holder. wuuuuu ~ tak tahu kenapa ai suka sangattt dengan design ni. MUNGKIN sebab dia adalah PINK? kehkehkeh... Lagipun, semua boleh sumbat dalam satu folder. xde la kita tercicir segala benda penting kan? murah pun murah. RM16.90 jek !!! hikhikhik.. korang jom beli? pastu kita travel sama sama nak? hehe.. Details korang boleh BACA SINI ;)) mungkin ai ke negara matahari terbit bersama si pinky ini? kehkekhehh


okay mari sini ai ajar shopping yang hanya dihujung jari SAHAJA kehkehkeh
 tekan Express Checkout

 Login terlebih dahulu. Kalau xde akaun Lazada xpe, Sign Up dulu ya?

 Isi details shipping , nama dan alamat

 Review dulu. dah confrim baru tekan Place Order

SETTLE ! Bayar masa dapat barang nanti . Mudah kan?? hee ~
Nampak tak tarikh delivery? tarikh tu korang standby ye?


Okay done satu barang ! 
Selamat Shopping dengan Penjimatan Berganda gandaaaaaaa !!! ;p




Okay ai dah window shopping, cuci mata. cuci poket sekali kehkehh. Korang ape tunggu lagi? time SALE macam ni la kita harus shopping wuuu ~ JIMAT berganda ganda. Jangan lupa Online Revolution Sale ini berlangsung dari 10hb - 12hb Disember 2015 !! Hari ni LAST day !!!!!! Mohon terjah sepantas kilat ke Online Revolution Biggest SALE 2015 !!!!!





BLOGGER CONTEST 1212 !!!


Eh kejap kejap, blogger? kaki travel? jom masuk contest yang dianjurkan oleh Lazada. Untung untung dapat travel FREE. Mana taknya, pemenang akan dapat BIG POINT sebanyak 20,000point. Korang tahu kegunaan BIG POINT? kita boleh redeem tiket flight Air Asia ke luar negara. REDEEM FREE tahu??? sapa taknak? ai nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !! HAHAHA jom join Blogger Contest 2121 DISINI . cepat cepat submit entry korang sebelum 3pm hari ini tau !! jangan cakap kakak tak bilang muahhahaha ;p



Info untuk korang semua ;

Website Lazada : Online Revolution SALE
Blogger Contest 1212 : www.sayaiday.com 





GoodLuck♥♥

8 comments:

  1. Dah tau Lazada ada offer murah, tapi tangan ni behave sangat tak membeli apa pun lagi...haishhhh jangan la baik sgt hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahaha jadik baik pun susah kak ju! kekekkee

      Delete
  2. haihhhhh..idaaaaa..
    blanje ila iphone 6s tu 1..
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam manaa nak belanja, ida sendiri pun xde lagi ni HAHHAHAHHHA

      Delete
  3. Saya memang shopping sakan kot time ni .. siap beli barang dari oversea lagi dari Lazada .. sampai skrang tak sampai lagi .. hahaha...

    Tapi memang best. Diskaun rambang mata dibuatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha sabra menunggu ya... ida Nye monopod tu pun xsampai lagi hihihihi..... yyg travel poch tu dah sampai dah ! weehoo !

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page