Friday, October 30, 2015

Macam mana NAK KURUS DENGAN CEPAT DAN BERKESAN ?

Macam mana NAK KURUS DENGAN CEPAT DAN BERKESAN ? Okay meh nak ajar. walaupun orang yang nak ajar ni TAK berapa nak kurus sangat kan? ai is sedang melalui proses proses mengurus ni laa.. ayuh la sesama kita cuba ! belum cuba tak tahu. dah cuba baru tahu . jadik ke idok? hihi


Mula mula kita kene minum air masak 2.5liter SEHARI. INI WAJIB ! Angkut la kemana sahaja korang pergi dengan botol air okay? heee ~ Dah minum air yang cukup, jangan lupa senaman. Cukup memadai hanya 15minit satu hari jugak.... tak perlu senaman teruk teruk.. dekat rumah pon boleh..... ai selalu buat macam dekat gambar di bawah ni dekat rumah malam malam gitu.. 

 
 simple je. terkinja kinja sorang sorang dalam bilik heee ~



TAPI sekarang ada pertambahan BARU. Sejak dua menjak ada HOT SHAPERS ni, ai pakai ini jela bila nak mula senaman dekat rumah tu..... sarung HOT SHAPERS dan mula bersenaman ! AYUH !! GIGIH !!! Korang tahu tak, HOT SHAPERS ni memang HOT sangat HAHAHA. Belum mula senaman, korang pasti akan berpeluh. bayangkan kalau korang dah mula senaman, merecikkkkkkk peluhhhh weiii....... babai lemak ku sayanggg... i dont want see u again ! we clash !!! HAHAHHA





Apa ke benda HOT SHAPERS ni sebenarnya? Sebenarnya, HOT SHAPERS ni adalah pakaian sauna yang menjana peluh . Kadang tu ada orang yang susah untuk berpeluh semasa senaman, ilek ilek je dia tak berpeluh langsung... itu bukan benda baik yek. tu sebenarnya, toksin susah nak keluar dari badan............. lemak dah banyak macam tu la hikhk .. Tu pasal si HOT SHAPERS ni menjana peluh.. Seluruh badan akan rasa berpeluh . . cuba pakai dulu korang akan setuju dengan pendapat ai ni.. ai dah pakai dan dah cuba pun bersenam dengan pakai HOT SHAPERS ni. memang berpeluh TAPI tak boleh la nak letak gambar dekat sini.. auratttttttttttt hee ~ 


Yang ai dapat ni HOT SHAPERS Seluar dan T-shirt. Ada lagi set yang lain macam Bra dan Belt . tapi itu nanti dulu bebila duit dah banyak boleh beli heee.. Kualiti kain HOT SHAPERS ni ai suka sangat !!! tak mudak koyak, melekat dekat badan a.k.a FIT . . Tak semestinya masa bersenam je korang boleh pakai HOT SHAPERS ni, masa kita tengah buat kerja rumah pon boleh. Kompem berpeluh hee . . 


Nak lagi cepat kurus? sebelum pakai HOT SHAPERS tu, boleh sapu Lotion Slimming ni. . sapu sapu sikit dekat bahagian berlemak macam peha, bawah lengan, betis perut dan lain lain tempat.... dalam beberapa minit korang akan rasa panass.. tapi tak de la panas yang perit sampai pedih kulit tu.... over tau ! hihihi. pastu korang dah boleh mula bersenama. double PANAS, double LEMAK akan cair. Tak kurus jugak tak tahu laa ida weiiiii HAHHAHHAHA


Okay itu la dia, SlimTrimz a.k.a Lotion Slimming WaterBase... Ai serius tak sangka , lotion ini sangat wangi dan cantik sebabnya colour pink hihihi... sikit pun tidak berminyak. Cara guna : korang just sapu sapu kat tempat tempat lemak sedang melepak. .  padan muka dia ! HAHAHA . . Selain sebelum bersenam, korang juga boleh sapu SlimTrimz ni sebelum pergi kerja dan malam sebelum tidur. .



 Halal. Muslim Produk. LULUS KKM.





Apa apa pun, apa benda yang kita tengah buat, macam tengah nk turunkan berat badan ni kan, 
ai pegang pada satu je.. GIGIH dan NO TURNING BACK. kalau angan angan tahik ayam memang TAK kurus la kau. 
Lepas tu jangan salahkan produk pulak kalau tak berjaya kannnnnnnnnnnns  ;p





Nak beli jugak?
Nak kurus jugak?
Laju laju contact Kak Junn okay?
Junn 013-954 8783 (call/whatapps)
FB : Junn Outlet
IG : @junn_outlet









Yang doa doa la kurus la lepas ni HAHHAHAH
signature ms eida

11 comments:

  1. da.. aku nak tip gemok dengan cepat.. camna? :p

    ReplyDelete
  2. nk kurus jgk lah.... ida ada try x tips ni? ops.... :) jgn marah....

    ReplyDelete
  3. Fuhhhh Slim Trimz ni warna fink omey lahhh aduhhhh nak kena beli ni...boleh cair lemak bertahun lamanya...good review dik

    ReplyDelete
  4. wah lengkap semua ye,ada hot shaper n lotion lagi..chaiyok Ida..

    ReplyDelete
  5. okayh boleh cube..ehhhh, kihkihkih..lepas bersalinnnn..hehehee

    ReplyDelete
  6. hot shapers mmg best, akak dah pakai..
    kalau pakai masa workout lg best, berpeluh²!

    ReplyDelete
  7. macam tau2 jeee mmg tgh nak krusss ni..heee

    ReplyDelete
  8. vavavava..ape lg yg dicarik..halal, muslim produk, lulus kkm lagikk..cepattt cepatttt yg nk kurus tuu..eh ila!! ko xnk kurus ke?hak3

    ReplyDelete
  9. Ala nak kurus ni yg penting kene control makan sikit je. Kalau ari2 makan macam kenduri mane mau nye. Kalau tak sure macam mane nak makan utk kurus bole bace kat sado street pasal makan2 ni.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page