Wednesday, September 23, 2015

TeddyPrank Surprise Planner Delivery

TeddyPrank | Your Secret Surprise Planner | Surprise Delivery | Alkisah kejadian hari ni, 23September2015 , sedang ai ke-busy-an membuat kerja di office, yang mana rata rata bos ai tak de hari ni. semua nya berpakat bercuti sempena Raya Haji hee ~ tetiba datang SURPRISEEeeeeeeeeeeeeee !! ai pun macam eh eh eh ? macam tak percaya. macam terharu pun ada. macam terkesima pun ade. eh mengada sungguh ! HAHAHAHA

 surpriseeeeeeeeeeeeeee



Datang seorang runner membawa sejambak bunga dan seketul belon berbentul LOVE. Katanya dari suami.. eh bila masa laki ai is pandai membuat surprise ni? nak tergelak pun adoo ~ bila ai baca wishcard, ooooo hubby ai is berkomplot dengan team @teddyprank untuk membuat surprise ni. heee ~ sudah ku kata , hubby mana reti buat surprise. kekeke.. TAPI tak mengapa. ai is BERterima kasih sangat sangat ;)) dengan ini, ai nak beritahu, ai sokaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangatttttttt !

 senyum melebarrrr dapat bunga. .
"sayang.. kalau ada coklat lagi sedap tau surprise ni ehh ehh laallalallla"



Korang kalau nak diam diam surprise kan sesiapa, tak kisah la suami ke, isteri ke, kawan baik ke, ibu ayah, adikberadik ke, tak kisah, korang boleh la berkomplot dengan team @teddyprank ni.. just nyatakan hasrat nak surprise kan siapa apa dan bagaimana, nanti team ni akan SETTLE kan. semuanya dihujung jari sekarang ni kan? bayar saja. SURPRISE korang KOMPEM jadik! hikhikhik ~

 
Mengenai TeddyPrank ;
Your Secret Surprise Planner
"We Make It Happen"

Surprise Delivery : bouquet of flowers, teddy bear, chocolate, cake etc
Surprise Birthday,  Surprise Anniversary, Surprise Candle Light Dinner, Surprise Opening Ceremony etc

Contact : 012-324 5141
Instagram : TeddyPrank
Facebook : TeddyPrank

#Thankyou TeddyPrank, tak de korang, ingat hubby ai reti nak buat surprise cenggini?
kekkekekekke.. kipidap  mem-prank-kan orang okay! hihi#


 
 thank you sayang..................... dalam tempoh LIMA TAHUN usia perkahwinan kita, yu bagi ai bunga. auch ! terharu sangatt wakakkakaa. walaupun ai tahu yu serahkan bulat bulat pada team teddyprank, BUT is okay. ai is terharu jugaa kekkeke. percayalahh walaupun yu tak romantika de amor suweet mueet tunjuk depan orang, but ai still sayang yu TEBAL TEBAL !!!!  ;p  (next time bagi yang ade coklat tau! kikiki)







Yang suka sangat surprise ni !!!






signature ms eida

9 comments:

  1. Wah.. Bestnya.. lomantik jugak husband Eida.. ;)

    ReplyDelete
  2. Wewitt... rs lain kan bila dpt bunga dari hubby especially waktu bekerja.. Aini penah kene mcm tu rs malu dpan kawan2 pun ada.. klau bos nmpk lagi lah malu..hehehe
    Anyway cantik bunga tu.. Ms Aini dpt bunga tu Aini simpan sampai kering jadi potpurri..
    Happy belated birthday Eida..(^_^)

    ReplyDelete
  3. Assalam.
    Moga terus bahagia mendakapmu.

    ReplyDelete
  4. ai is soookaa P/s tuuu! andi sila ckp kat ida, nak CEKELAT, g langkawiii! beli sendiri! hahahaha

    ReplyDelete
  5. mau tak sokaaaa..i pun klu hubby bg, mau pengsan patpoloh kali tau..sebab die bukan yg jenis cmtu..

    ReplyDelete
  6. amboiiiii bunga gtu...nak jugakkk hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page