Tuesday, September 1, 2015

My 3rd cheque from Nuffnang weeeeeeeeee

Syukur rezeki masyukk.. lama benornya ai is tak jenguk Nuffnang. bila hari tu nampak kawan post kat Facebook dia punya cheque, ai pun teruja laa nak cash out berapa yang ada dalam akaun Nuffnang tu .. bukak bukak je "ehhh banyak dah ni.. dah boleh cash out" HAHAHA


Pantang nampak tiga angka, cepat je cash out. ada orang suka peram. ai is tak tahan laaaaa.. cash out jela. . hihi ~ tak menyabau kekkkke ~ ai cash out untuk kali ketiga pada 01Julai2015. dapat cheque pada 22Ogos2015. hmm kejap je. cepat sekarang Nuffnang ni bagussss hee ~ cheque dah selamat di masukkan ke dalam bank. jangan mintak belanjakkk, ai is simpan duit nak pergi bercuti kekekkeek ~




my 3rd cheque from Nuffnang yeayy !

Thanks nuffy ;))




1st cek  SINI (2012- RM172.45)
2nd cek SINI (2013 - RM68.48)
3rd cek SINI (2015-508.08)


Total RM749.01 , boleh laaaa . hihi. lepas ni kene gigih laaa caiyokk!








Okay jom sambung kerja, sikit je update! kerja banyak hihi,
signature ms eida

11 comments:

  1. wowwww, manyakkk nye!!! tahniahhh ..
    nak jugakkk T_T

    ReplyDelete
  2. Banyaknya amaun dalam cheque tu,patutla tak sabar nak cash out

    ReplyDelete
  3. Banyaknya amaun dalam cheque tu,patutla tak sabar nak cash out

    ReplyDelete
  4. wahhhhh..hebat!
    tahniah ida..banyakkk tu beza dr tahun sebelum2..blh la holiday luar malaysia..

    ReplyDelete
  5. Salam Merdeka...
    Salam Pagi.. :)
    Alhamdulillah...rezeki... :)

    ReplyDelete
  6. waahh.. bestnyee.. rezeki rezeki rezeki... hehehe..

    ReplyDelete
  7. perghhhh..banyaknyaaa nuff ida....masyukkkkkk

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page