Tuesday, September 15, 2015

KFC #SehatiSejiwa Bersama Schawal

KFC #SehatiSejiwa Bersama Schawal | Thank you KFC sudi invite ida ke Party #SehatiSejiwa Schawal | Seronok tak terhingga dapat jumpa pasangan romantik ni. hee ~ Actually, event pada malam 10/09/2015 bertempat di The View, RoofTop, G Tower Hotel, KL adalah untuk meraikan pemenang pemenang peraduan KFC yang mana KFC telah mengadakan pertandingan Foto KFC Sehati Sejiwa Bersama Schawal. Seramai 30 orang peserta yang telah dipilih untuk hadir ke event pada malam tersebut yang bertemakan 'Merdeka'..

 
Mari berparty bersama KFC & Schawal


#SehatiSejiwa Schawal


  
Pertandingan Foto KFC Sehati Sejiwa Bersama Schawal bermula pada 1/08/2015 - 3/09/2015. Peserta dikehendaki mengambil gambar secara kreatif solo mahupun berkumpulan beserta pesanan makanan melalui KFC Delivery (hotline : 1300-222-888) atau website www.kfcdelivery.com.my. Gambar haruslah bertemakan "sehati sejiwa". kemudian harus upload di Facebook & Instagram dengan #KFCDelivery #SehatiSejiwa. 

 
comel sangat ayam dengan burger tu !! nampak real ! 




"Pertandingan mendapat sambutan menggalakan. Pelanggan KFC sangat kreatif, bersahaja dan sangat bersemangat patriotik"
kata Angelina Villanueva, Pengurus Besar Kanan, KFC Marketing.



Ai sampai je , dah nampak kemeriahannya. eksaited! lepas sahaja daftar as mediabloggers, terus tuju ke PhotoBooth ! HAHAAHHA . . . situ port paling happening ! ! selfie makan posing selfie makan posing ehh sukanyaaaaaaaaaa partyyyyy KFC macam ni. makan haruslaaa ayam goreng yums.. ;))

 
picture credit to www.feeqsays.com




tak sangka diaorang juga terima invitation yang sama! heee ~ welfie jom!

mula beraksi di PhotoBooth. 
eh gamat lah!!!



Majlis dimulakan dengan mengumumkan Pemenang pemenang. TAHNIAH semua ! Hadiah UTAMA RM1.5k WOW ! WOW ! Selepas itu acara memotong kek dan sesi bergambar. Dan selepas itu acara yang dinanti iaitu games. team scha VS team awal. sokmo team awal KALAH! HAHAHAHA. . ada juga lucky draw yang mana ai sokmo tak lucky kahkahkahkah!

 
 T A H N I A H
 
 seghonoknyaa menang !!!

tapi ai is lagi seghonok dapat bergambau dengan awal ashaari wiii~

dengan scha pon! cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa!



Selain itu, ada juga booth face painting dan bracelets . . its FREE. rugi tak buat. ai pun buat jugee ~ lawa sangat ! suka suka suka ! Thank you KFC heee ~ dan malam tu pulang dengan hati yang gembira .........

thank you dotbracelets


partner in crime
Mar - Kak Pink - Ida - Rara - Helena

All Bloggers yang hadir pada malam itu
 ;))  feeq, ida amik pic ni yaa. Thanks ;))







Hotline  : 1300-222-888 






Yang sangat berterima kasih pada KFC, nanti invite lagi ya? hehe
signature ms eida

9 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page