Monday, September 28, 2015

Flashcard Felt Murah

Flashcard Murah  | Versi Kain Felt |  Entry ini khas buat kawan kawan yang mana ada anak anak kecil. Cuba tanya diri, macam mana nak ajar anak anak kecil ini mengenal huruf ABC, tulisan nombor 123 dan huruf Jawi ? Menjadi seorang ibu dan ayah pasti korang pening kan? mesti seronok hati korang bila dalam seusia kecil, anak anak ini dah pandai mengenal nombor dan huruf-huruf. Macam mana nak buat ehh?

Flashcard Versi Felt Murah  


Ini ai nak perkenalkan, kawan ai. yang mana membuat Flashcard sendiri. kira macam Handmade Flashcard. Bukan kertas mari. . tapi versi kain felt. kenapa tak guna kertas? mudah terkoyak lunyai hancus kalau hari hari guna. rugi la kan? tu yang kawan ai perkenalkan flashcard versi felt. yang mana kain felt ini tahan lama, tak mudah koyak dan boleh di cuci kalau kotor. jimattttttt ;))



Sedikit info mengenai Flashcard Felt ini :

Maklumat flashcard
==============
πŸ‘‰Pre order
πŸ‘‰Material felt
πŸ‘‰Saiz 15cm x 12cm
πŸ‘‰Huruf depan belakang untuk setiap keping felt
πŸ‘‰Pilihan warna berdasarkan stok warna yang diberi bila buat urusan tempahan
πŸ‘‰Kelebihan tahan lama, tidak mudah koyak, boleh dicuci
πŸ‘‰Harga : 
  • Set Jawi (penuh termasuk huruf yang ditambah; ca, nga, pa, ga, vi dan nya) = RM43.00 percuma pos
  • Set Jawi biasa = RM37.00 percuma pos
  • Set ABC huruf kecil ATAU huruf besar sahaja = RM33.00 percuma pos
  • Set ABC lengkap huruf kecil dan besar = RM59.00 percuma pos
  • Set nombor 1-20 = RM27.00 percuma pos 





 Set Jawi



 
 cantik pulak kombinasi dua warna ni
mummy boleh pilih warna apa yang ada tauuu ;))

 Set ABC
boleh request nak huruf kecil ke besar ke
nak dua dua pon boleh


 Set Nombor



Pendapat ai, ini dah cukup bagus sebagai perkenalan kepada anak anak kecil kan? korang rasa okay kan? so apa tunggu lagi ? laju laju call ieza dari ieza's zone order Flashcard Felt Murah ni. serius memang murah dari pasaran. . semoga korang semua berjaya mendidik anak anak menjadik yang TERBAIK aminnnnnnnnnnn ;)) jgn lupa doakan ai sekali ye mummies sekelian heee ~




 
 Instagram : @iezas_zone
Whatsapps : 012-6424314





Korang boleh rujuk entry owner nya sini Flashcard Versi Felt Murah *klik*







Yang sangat rekemen korang beli flashcard ini !
signature ms eida

6 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page