Wednesday, September 2, 2015

Durian Crepe Paling Sedap dan Besarnya !!?

Durian Crepe Paling Sedap dan Besar  |  Serius ai tak tipu. PALING BESAR yang ai pernah jumpa. selalu dekat kedai coet coet kecik je kan? kali ni . besar gila. serius satu ketul dah cukup. lain la perut gajah macam ai memang balun sampai empat ketul sekaligus muahahhaha ~ Memang rare ah Durian Crepe dari Kak Nina.Mirza ni ;))


nahh amik kau! besar tak ??


Durian Crepe ni geng KBBA yang jual. ramai kata sedap sedap. ai is tak boleh la kalau orang kata sedap, mesti nak cuba jugak heee ~ jadik, ai pun order la dengan Kak Nina. sekali ai dapat , reaksi ai macam "hah?? ni durian crepe ke??" bapakkk besar.. ni bapak durian crepe kott? khakhakhkahkahkah

empat ketul ni ai punya !
gebuss gebass kan?
montok montok durian crepe dia !
HAHAHAHA




Korang jangan risau walaupun besar, rasa durian penuh mulut. bukanla cream semata mahupun tepung saja.. eh crepe pakai tepung ke kehkhekehkehh.. tapi serius, seketul durian crepe masuk je dalam mulut, terus rasa huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sedapnyaaaaaaaaaaa nak nangis pun adoooooo ~ . . makan cepat cepat sebab nak makan lagi satu ketul. ketul yang kedua ni terus masuk dalam mulut. hahahahha pelahap ! sedap sangatttttttttttttttttttt

#mohonterliur


Okay, buat korang yang dah mula terliur dengan Giant Durian Crepe ni (sesuka hati bagi nama), korang boleh la dapatkan dari Kak Nina, ni nombor telefon dia , 019-340 6454. Call sahaja, cakap nak Giant Durian Crepe !! hihihihi ~ Korang order baru Kak Nina buat tau. fresh gituw~ so jangan la korang dah order lepas tu cancel pulak.. sapa nak beli pulak? durian crepe bukan leh simpan simpan kan? jadi order bila serius nak saja okay? namo namo aniaya orang heeee ~

TERBAIK !





Info;
Facebook : Nina Azerin Abd Mufti
Instagram : Nina.Mirza
Call/Wasap/SMS : 019-340 6454
Blog : http://www.ninamirza.blogspot.com/







Yang pasti order lagi heeeeeeeeeeee ~,
signature ms eida

15 comments:

  1. gebussss nya durian crepe tuuuu. hihi

    ReplyDelete
  2. wlupun ila xmmkn durian, tp siyesssss terliurr tgk cara ida promote..huwaaaaaa..

    ReplyDelete
  3. sedap sangat kan..tak puas makan hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Singgah...
    sedapnyer...dah lama carik org buat crepe durian...

    ReplyDelete
  5. errr tak suka durian crepe tapi en suami suka tapiiii tgk ida makan macam sedapppp je...

    ReplyDelete
  6. Adoii la Ida..Buat akak rasa nak makan durian crepe jer ni huhuhu..Tak baik tau Ida ..Terasa nak makan hahhaa..Nak ekna oder ngan Nina jugak laa kalau gini hehhee

    ReplyDelete
  7. Alolooo.... TQ banyak ida ..
    Terharu Kak Nina.
    Alhamdulillah ida dan Geng KBBA yg lain semua suka!

    ReplyDelete
  8. Memang puas hati tau kak nina buat....kek pun sodappppppppppppp licin

    ReplyDelete
  9. Besar gilerrr!! ini baru puasss! Ena suka giler durian crepe, nanti boleh cuba try test

    ReplyDelete
  10. Assalam ida,
    haaa
    iols bukan peminat durina
    so kali ni tak terliur he3
    legaaaaaaaa he3

    ReplyDelete
  11. besar omaigadd sedapnya..
    malam ni cari durianlah emmmm sedapp

    Jamu Perapat Zaman Moden

    ReplyDelete
  12. tengok pon tau.. lembut dan gebus..

    ReplyDelete
  13. Sedapnya...za mkn dlu msa ngandung. Konon ngidam. Huhu.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page