Sunday, August 30, 2015

Review Estofa Glow | Produk Kecantikan Boleh Dimakan?

Estofa Glow  |  Produk Kecantikan Boleh Dimakan?  |  Aah boleh dimakan tolong laa percaya.. Salah satu hebatnya produk kecantikan Estofa Glow ini adalah ianya boleh dimakan. . jangan makan sampai kenyang satu botol sudah HAHAHA

Estofa Glow

depan mata kitaorang, En Fendi makan Estofa Glow ni
yummy katanyaaa 




Apa itu Estofa Glow? Ianya adalah produk kecantikan yang baru tiga bulan bertapak di dunia kecantikan. TAPI, walaupun baru 3 bulan TETAPI mengikut pengasas Estofa Glow, Puan Ezza, ianya mendapat sambutan hangat !!!! Estofa Glow diperbuat daripada coklat dan madu asli. Sikit pun tak de bahan kimia.. 100% bahan semulajadi. Ramuan utama Estofa Glow ialah terdiri daripada krimer bukan tenusu, serbuk coklat, ekstrak malt, ekstrak hoodia, ekstrak kacang ginjal putih, ekstrak garnicia, ekstrak rumpai laut, madu asli dan aqua. 

 kenalkan korang. Ini Puan Ezza dan En Fendi , Pengasas Estofa Glow
ai berkesempatan berjumpa dengan mereka ketika Perjumpaan Santai pihak  Estofa Glow dengan beberapa blogger Kelab Blogger Ben Ashaari di Great Eastern Mall beberapa hari yang lepas ;))




Apa Kelebihan Estofa Glow ?
Estofa Glow sangat membantu dalam menghilangkan jerawat, jeragat dan parut. sapa sapa yang ada eczema boleh la try sapu. ada testimoni mengatakan ianya sangat membantu ! Selain tu, Estofa Glow boleh membantu kita memutihkan dan menegangkan kulit muka.. Yang paling BESTnya adalah kesannya boleh di perolehi seawal 3 minit ! WOW ! secara disiplin yeeee ..

depan mata kitaorang, Puan Ezza buat demo untuk tunjuk keberkesanan  Estofa Glow 

 Testimoni  Estofa Wash di tangan Blogger Kak Mas
korang nampak tak perubahannya dimana?


 ini pulak Testimoni  Estofa Glow di tangan Blogger Zatie



Cara pakai Estofa Glow dan Estofa Wash macam mana?
Bila benda depan mata ni, percaya sudah tentu.. ai sendiri dah mula menggunakan  Estofa Glow dan Estofa Wash. haa pelik la tu ape itu  Estofa Wash pulak ni? hikhik.. Estofa Wash adalah pencuci. Mula mula korang guna Estofa Glow dulu. . korang boleh letak di muka, tangan, leher mahupun seluruh badan korang. Pakai nipis sahaja (jimat kekdahnya) hihi. Tidak perlu sental kuat kuat atapun gosok. sapu rata sahaja . Biarkan dalam 5minit baru basuh dengan air dan lapkan. Lepastu baru lah korang basuh dengan Estofa Wash pulak. pun tak perlu pakai banyak. hanyalah setitis cukup memadai. (jimat lagi kekdahnya hihi) . biarkan beberapa minit, seterusnya basuh dan lap. senang saja kannn ;))

botol kecik tu adalah botol sample Estofa Wash yang diberikan pada kitaorang.
Korang pon boleh dapat Estofa Wash ni secara PERCUMA bila korang beli Estofa Glow. Terhad pada pembelian 5000 botol yang terawal sahaja. beli cepat ! kang melepas rasa barang percuma hekhekhekhekhh  ;p


selfie satu kali dengan Owner Estofa Choco .. 



Ohh yaaaaa, Estofa Glow tidak berbahaya pada ibu mengandung.. pakai sahaja. termakan pun xpe. coklat je pun. hee ~ baby pun tiada masalah. senang cerita , kalau korang beli sebotol Estofa Glow, satu rumah boleh pakai.. sesuai disemua peringkat umur ;)) (jimat lagi, boleh kongsi satu rumah hihihi) ..  
 Antara blogger-blogger yang hadir . 


mari cantik putih gebu macam kamiiiiiiiiiiiiiiiiii ! yeayyy 





buat pengguna Estofa Glow , korang tahu tak korang boleh memenangi hadiah percutian ke Krabi, Jakarta, Bali, Bangkok ataupun China mengikut terma dan syarat yang telah ditetapkan.. so apa tunggu lagi? mana yang belum beli Estofa Glow , ayuhh kitaa.. mana tahu merasa ke overseaaa heee~



Info Pembelian :
Instagram : Estofa Glow Official
Whatsapp : 019-2944 799

Harga Asal RM140
Tapi, Promosi 5000 botol yang pertama hanya dengan RM90
 dan dapat sample Estofa Wash secara PERCUMA







Yang nak disiplin pakai, mana tau dapat jadik adik neelopakk hihi
signature ms eida

9 comments:

  1. Kita banyak rujuk blog ida.. thank you ida, semoga cantik selalu!!

    ReplyDelete
  2. Mmg excited tgk demo dpn mata hari tu kan, sepantas kilat nampak kesan

    ReplyDelete
  3. sekarang ni pun memang tgh konsisten pakai EG n EW..tak sabar nak tengok keberkesanannya...hihi

    ReplyDelete
  4. first time dengar nama product ni..

    ReplyDelete
  5. peewittttt..cer try konsisten ida..
    klu jadik neelopak nak try jugakkkk laaaaa..

    ReplyDelete
  6. aahahahhahahaa.........asal koy macam tuh....hahaha...btw...tiap malam pakai...tiap malam roomete lari..heheehhehe

    ReplyDelete
  7. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaa ko kata nak bagi aku sikit kannnn! nak beli x mamphuuu~ hahaha

    ReplyDelete
  8. Menarik ni.... sebab ramuan dia dari bahan semula jadi... nanti boleh try

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page