Saturday, August 29, 2015

Healthy Food Delivery Kuala Lumpur | Dietliciouss

Healthy Food Delivery Kuala Lumpur  |  Dietliciouss   |  Kalau nak kurus jangan MALAS.. TAPI, sekarang semuanya mudah lagi menjimatkan hihi.. Jangan tak tahu sekarang ni ada perkhidmatan Penghantaran Healthy Food (makanan sihat) hebak kan? apa maksud healthy food ni? ala makanan yang TERjaga sikit kalorinya tu hehe ;)) boleh tahan sedap tau. xde la janggal sangat nak makan, korang jangan risau. ai boleh terima. mesti tekak korang boleh terima jugakk hehe ~ semuanya dihujung jari je sekarang ni kan? call order then sampai depan mata hee ~ sikit pun tak keluar tenaga dah boleh jaga pemakanan hikhikhik ;p 

Dietliciouss 
Dont Eat Less
Eat Right
okay?


kadang nak prepare healthy food ni cukup malas. walaupun mudah je. ragut je la segala sayur yang ado kan? tapi nak jugak la tekak sekali sekala makanan sihatt yang sedap kan? belek punya belek, terjumpa lah satu IG Dietliciouss ni. . bagus bila pakar nutrisi yang menyediakan makanan kita. siap segala terus delivery depan pintu pejabat. ehh seronoknya? no more alasan untuk kawal pemakanan bila waktu pejabat kan? hee ~

ini ai cuba Stuffed Pumpkin Quil With Rice Pilaf
a.k.a Labu Burung Puyuh dengan Nasi Perang. heee. ohh siap ada dalam botol tu Village Salad (malay ulams & sambal belacan)


untuk hidangan lunch ni, 315kalori sahaja

serius kenyang sangat makan. walau mulanya macam pelik je makan nasi perang? erkk. tapi lama lama tekak boleh terima. perut pulak kata "ehh sedapnyaaa" hee ~ so next time boleh order menu yang lain pulak kan? 



 yang ini , ai order Baked Salmon with parma-rossa (healthy creamy tomato sauce) with spinach linguine and colourful salads . . 


 ini sedap sangat ! salmon makan dengan salad . abaikan cham disebelah heee ~


Apa yang ai makan dekat atas tu namanya Daily Lunch Delivery. . korang boleh pilih healthy, delicious, prepared meals, delivered fresh sampai depan pintu rumah ataupun pejabat korang. Penghantaran sepanjang lima hari seminggu dari Isnin hingga Jumaat (limited kawasan penghantaran sahaja). Penghantaran dari 10.30am-1pm. Apa lagi? Book your LUNCH NOW !


jom check kawasan delivery. 
korang berada dalam kawasan ke tak?
hee






Selain Daily Lunch, Dietliciouss juga ada menyediakan Frozen Meal. haaaa mudah kan? korang malas masak kan? order je Frozen Meal dari Dietliciouss. beberapa minit makanan dah siap! hihi.. Frozen Meal yang sihat membantu penurunan berat badan dan mengekalkan pemakanan sihat.. korang nak mulakan diet yang sihat? mulakan dengan Frozen Meal ini ;)) sangat sangat la membantu tau..

 Contoh Frozen Meal


Frozen Meal boleh diambil seminggu sekali. Dapat je frozen meal masuk dalam peti ais dan panaskan dalam microwave sebelum makan.. Ada sesetengah makanan yang tak perlu di panaskan. Untuk makluman, Frozen Meal dipack dalam vakum pack. tujuannya untuk mengeluarkan oksigen untuk memanjangkan jangka hayat makanan, mengurangkan oksigen atmosfera, serta mengehadkan pertumbuhan bakteria aerobik ataupun kulat dan mencegah penyejatan kompenan yang tidak menentu.

Pilihan Frozen Meal :
7 jenis makan (Lunch) - RM100
14 jenis makanan (Lunch & Dinner) - RM200
Cas Penghantaran via cold curier RM20

Amacam? nak try frozen meal? jangan tunggu lagi, jom book your frozen meal NOW ! heee ~


Selain itu juga, berita baik pada semua ibu ibu yang sedang berpantang, Dietliciouss juga menyediakan Confinement Meal. dasyatttt ! Sapa yang dok pantang sorang sorang tu, dah tak payah nak risau pasal makanan masa berpantang. call sahaja Dietliciouss, settle masalah korang ! hee ~ Menu termasuklah makanan untuk lunch dan dinner. So apa lagi para suami? semuanya dihujung jari anda.. hee ~ jangan biarkan bini anda tidak dapat khasiat semasa berpantang, ehhhhh? ehh? HAHHAHA

contoh menu berpantang untuk ibu yang sedang berpantang hee
sedap tak? 


terliur pulak menu pantang ni. hihi
order saja saja boleh? HAHAHA




Okay last. Sapa sekarang tengah on gym? tengah bina otot? nak jadik abam sado. hihi. Korang kene tahu ni, exercise exercise jugakk TAPI makanan perlu dijaga. perlu BETUL. salah makan kang buat penat pergi gym hehehe ~ Dan jangan risau, chef chef Dietliciouss ada menyediakan muscle food yang protien tinggi, lazat dan fresh untuk abam abam sado sekelian heee dengan menggunakan bahan yang terbaik dan tidak mengandungi bahan pengawet ~

contoh Muscle Food
nampak yummy !

lagi contoh menu Muscle Food
heyy abam sado, terliur takk? heehhe




Produk Servis Dietliciouss:
Daily Lunch
Frozen Meal
Confinement Meal
Muscle Meal

Info :
Facebook : Dietliciouss
Instagram : @dietlicious
Call : 012-6105300
Website to order : www.foodbooking.com/api/fb/9ak3




Jadi, korang boleh buat pilihan yang mana korang nak. nak tahu apa jenis menu/harga pada setiap hari, korang kene la follow IG Dietliciouss, ataupun FB Dietliciouss yang mana diaorang hari hari update makanan dan harga. korang jangan terlewat nak book tau.... kang melepasss. heee ~ check harga pon boleh KLIK SINI ~



kalau nk order, jangan lupa ke




Selamat Menjamu Selera dengan BETUL ;))









Yang rasa ringan sikit badan lepas makan yang TERjaga kalori ni, hehe
signature ms eida

3 comments:

  1. sedapnye hoiii..
    hahaha..tp i kureng salmon tu..terpikat ngan hayam tuuu..ermmmm..dapnyeeee..

    ReplyDelete
  2. menarik.. konsep yang sangat lain dari yang lain..

    ReplyDelete
  3. Salam. Saya tinggal di casa tropicana, PJU3,PJ. Cover tak?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page