Tuesday, August 25, 2015

Garsa Kitchen | Sandwich Sedap Delivery Kuala Lumpur

Garsa Kitchen |  Sandwich Sedap Delivery Kuala Lumpur  |  Jangan tak tahu zaman sekarang, sandwich pun orang boleh buat delivery okay ! Berita baik sangat untuk warga sekitar Kuala Lumpur, Garsa Kitchen ada menyediakan Penghantaran Sandwich ! yeayy ! terus kepada pintu rumah mahupun pejabat korang yeayy !

FIESTA (mixed sandwiches) L RM45


Garsa Kitchen |  Sandwich Sedap Delivery Kuala Lumpur  |  Ai berkesempatan untuk mencuba Sandwich sedap dengan ISI PADAT dari Garsa Kitchen ni. Ai order Fiesta iaitu mixed sandwiches dari semua flavour yang ada.. Saiz Large. ada 24pcs. banyak sangat ! sedap sangat ! kenyang okayyyyyyy... korang order pagi pagi, pastu makan dengan Teh O. perghhh sedap okay? kadang kadang kan boring dengan nasi lemak la, roti canai la, kasi tukar sikit la menu sarapan pagi, sandwich. burppp. alhamdulillah heee ~ ;))

 
 bebetul Sandwich dari Garsa Kitchen sampai depan pintu pejabat. 
ni ai kekah makan beramai ramai dengan kawan kawan pejabat hee ~



Penghantaran sekitar Kuala Lumpur hanya RM10. terus sampai depan pintu. mudah sangat. Kalau korang ada mesyuarat yang nak makanan simple tapi sedap, haa call sahaja Garsa Kitchen ni. kompem TAK jadik mesyuarat HAHAHAHA . dok layan sandwich sedap ni. *oktipu*


paling ai suka flavour Tuna On Fire. terangkat babe !!! cubalahh ;))



Okay okay , korang yang berapa di luar Kuala Lumpur, jangan sedih sedih okay? dengar cerita Garsa Kitchen akan tambah satu lagi cawangan di sekitar Shah Alam. haa suka takk? Nanti korang boleh rasa ye? dap angat ! heee ~



Korang dinasihatkan kalau berminat nak order, dua jam sebelum mahupun sehari awal. tau? jangan last minit sangat takut pihak Garsa Kitchen tak sempat buat heee ~ kang korang meleleh air liurrr HAHAHAHA




Korang teringin nak cuba? mudah sangat cara order Sandwich Sedap dari Garsa Kitchen ni. Korang just bagi details Nama, Alamat, Nombor Telefon, Masa Delivery, Jenis Sandwich dan hantar details ke 011-329 16119 .. Whatsapp mudah. free je hikhik ~ okay? Korang nak tahu flavour apa yang ada? tengok list bawah ni yek. pastu pilih. nama pun kebabboooommmm. rasa apa ntah lagi. memang terangkat !!! heeee ~

BEEFTASTIC
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKSTER

L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN

L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
TUNA TURNER

L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

EGGSTACY

L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)
TUNA ON FIRE
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
CHICKEN IN A BIKINI
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
FIESTA (mixed sandwiches)
L RM45





Kawasan Penghantaran Sandwich Garsa Kitchen



Info :

Whatsapp Order: 011-3291 6119





Selamat Makan !
ohh sebelum makan jangan lupa baca BISMILLAH heee ~









Yang pasti order lagi, bos ! bila kita nak mesyuarat ehh? hikhikhik
signature ms eida

5 comments:

  1. menangisssssssslah kakak ko baca review garsa lagi hahahhaha....sedappppppppppp!

    ReplyDelete
  2. agak2 garsa ni boleh delivery sampai kedah tak?? hahaha.. nak sikit~

    ReplyDelete
  3. femes garsa kitchen ni.. selalu sgt dengar. tapi diorg beroperasi di KL shj. :(

    ReplyDelete
  4. sedapnyeeeee..kite plak menangis bace :'(

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page