Saturday, August 15, 2015

Capricciosa Restorante Italiano : 50% Diskaun Semua Menu Sehingga 16hb Ogos 2015 !

Restorante Italiano Capricciosa Pasta & Pizza | nak sebut nama restoran boleh tahan berbelit lidah aiols tau kahkahkah. tapi percayalaahhh semua menu menu semuanyaa sedap sedap belaka. ai sudah berkesempatan cuba bersama sama beberapa bloggers yang lain, kelmarin di salah satu branch Capriccsiosa iaitu di Sunway Putra Mall (dulu dikenali sebagai The Mall ~ depan PWTC, KL) . Nak nak pulak sekarang, Capriccsiosa menawarkan diskaun sehingga 50% untuk SEMUA MENU !!! rugi ahh korang tak pergi terjah kan? esok sempat lagi kalau nak pergi heee ~

para bloggers 
Sebelum jadik pape, baik ai is bagitahu, 
Capricciosa Restorante Italiano Pasta & Pizza is FIRST Halal Italian Restaurant
 approved by JAKIM MALAYSIA yekkk :))


order apa ehh?


Apa nak order eh? semua sedap sedap. sah sah menu itali. ada pizza. ada pasta. ada lobster !!! Ini kali kedua makan lobster. tersangat la sedap. rasa macam makan bapak udang kahkahkah.. disebabkan order sepinggan sahaja, jadiknya mari kita makan kongsi ye. sharing is loving kens hikhikhik ~

 
Baked Lobster RM99.90 *rekemen korang order*
juicy and succulent baked lobster served with mixed veggies & creamy pasta

time ni la nak makan lobster dengan harga mampu bayar kan !



Calamari Fritto RM15.90
Crispy fried calamari rings served with lemon garlic aioli

Caesar Salad RM16.90 untuk  yang sedang ON DIET. Capricciosa ada healthy food. bagus kan? Caesar Salad korang boleh pilih nak ayam ke salmon.

Grilled Chicken Thigh RM24.90
served with porcini cream or blackpeppercorn sauce with veggies and mash potato 

Beef & Reef RM53.90
Grilled Australian beef striplon topped with cream sauce.. boleh pilih either nak mix veggies or green salad & mash potato or potato wedges... Udang paling WIN ! sedap sangatt..


Creamy Garlicky Salmon RM36.90
ini tersangat sedap !!!!! rekemen jugak korang order ni nanti tau !

Ini sharing platter. dalam 2-3 orang makan. jimatt kalau order ni.
Ocean Platter RM69.90
ada salmon,  calamari, black mussels, ada nasi cheese sedap sangat !!

ohh ini pon Sharing Platter jugak nama dia, Ultimate Surf & Turf RM89.90
ada beef, salmon, black mussels, nasi cheese dan pasta. 
mau tak kenyang? lengkap kan kalau korang order Sharing Platter ni hee

Beef Lasagna RM22.90

Soupy Seafood RM33.90

 
Ohh please korang jangan lupa order, Pizza Signature Capricciosa 
ada beef, beef pepperoni, mozarella cheese,  mushrooms & bell peppers.
Family 12" RM27.90
Personal 9" RM17.90


Dessert time !! ni Mascarpone Tiramisu RM11.90
sedapppppppppppppp !! thumb up !


Chocolate Brownie RM11.90
ini dah tentu tentu meletopss !!


Untuk minuman, ada minuman sejuk dan panas disediakan. yang ini Signature Capri Sodas
RM11.90 / glass 
RM22.90 / 1 liter pitcher


tersangat la kenyang makan dekat Capricciosa ni. portion semua besar besar.. harga berbaloi dengan makanan yang dihidangkan. nak nak sekarang ada PROMO 50% OFF semua menu.. lagi laa BERBALOIiii korang datang makan sini. sampai esok je tau.. (16Ogos2015).. korang yang berada di berhampiran boleh la terjah Capricciosa yang ada branch di :

Capricciosa Sunway Putra Mall (The Mall)
Lot 3-29, 3rd Floor , Sunway Putra Mall
Tel: 03-4050 5883 , Business Hour: 11am - 10pm

Capricciosa Pavillion KL
Lot 1.52.00, Level 1, Pavillion KL
Tel: 03-2141 0517 , Business Hour: 11am - 10pm

Capricciosa Sunway Pyramid
Lot 2.127A, Lower Ground 2 , Sunway Pyramid
Tel: 03-7492 0515 , Business Hour: 11am - 10pm


 
 


korang, dont miss ya !
pergi cepatan, bawak familia sekalii.....
Selamat Menjamu Selera ;))







Yang pasti akan repeat !
 signature ms eida

6 comments:

  1. Huntung arrrr mkn lobsterrrrrr.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq

    ReplyDelete
  3. bestnyaaa.. hehehe CT first time singgah sini..
    next time nak ikut.. acececeh. tak malu offer diri..

    ReplyDelete
  4. sedapnyeeeee..
    terliur tgk dessert2 tuuu..yg lain2 pun nmpk sedap..

    ReplyDelete
  5. tu dia..tengahri tengok makanan..terliur oii

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page