Friday, July 3, 2015

Tips Memikat Hati Suami dengan Ambi Pur MoodTherapy

Tips Memikat Hati Suami dengan Ambi Pur MoodTherapy  |  Kitaorang suami isteri memang sibuk. . dua dua bekerja kan? sampai sampai rumah walaupun tiada anak yang menunggu TAPI anak bulus ada. diaorang tu kalau stok menyepahkan rumah NOMBOR SATU ! paham paham la korang kan, kalau bela meow dalam rumah ni, bau kucing satu rumah OKAY !! sudah penat bekerja di office, balik hadap meow pulak.. TAPI dengan Ambi Pur MoodTherapy ini, sangattttt membantu ai sebagai isteri dalam menangani masalah bau dalam rumah. .. wiiiiiiiiiiiii ~ settle masalah bau dalam rumah, baru laaaaa MOOD BERCINTA datanggg bertubi tubi #ehhh 

 ini budak suka kasi bau tak senang dalam rumah TAU !

 buat pertama kali ai guna
Love's Bouquet


Ai spray satu rumah okayy. . sembur di kusyen meja makan, sembur di kusyen bantal bantal.. letak seketul Ambi Pur Set & Refresh dalam bilik tidur. . dalam beberapa minit, haaaaaa harum semerbakkkkkkkkkkk rumah ai .. suka sangat ! ai tanya hubby "wangi takkk?" hubby jawab "wanginyaaaaaaaaaaaa macam bilik malam pertama" ehh ehh amboi amboi sangat jawapan tu!  ;p  serius bagi ai, walaupun dah kahwin selama 5tahun ni, ai tetap nak cantik cantik , nak wangi wangi untuk hubby. untuk memikat hati suami katanya.. kang larikk pulakk hikhikhik ~ bila bau hilang stress kerja. bestnyaaaaaaaaaaaaa ! Perfecto !


26Mei2015 yang lalu, koleksi MoodTherapy Ambi Pur dilancarkan di Sunway Piramid dengan kehadiran rakan usaha sama kempem iaitu Harith Iskander dan isterinya, Dr. Jezamine Lim. . Presiden Persatuan Pakar Aromaterapi Malaysia (MAPA) iaitu Joon Wong, percaya bahawa wangian sangat penting terutamanya apabila manusia sentiasa berada di dalam kitaran rutin harian yang sama atau membosankan.. Kegunaan wangian ini untuk mempengaruhi dan mengubah mood.

Pasangan Romantis Harith Iskander dan isterinya memberitahu persekitaran yang harum boleh menggembirakan, menenangkan deria serta menaikkan mood romantis antara mereka ;))





Menggunakan wangian di rumah adalah salah satu cara yang paling mudah dan cepat untuk menghangatkan asmara bersama pasangan, Wangian sangat berkuasa. Wangian yang berbeza diterima dengan berlainan oleh setiap individu dan boleh memberikan mereka mood yang tertentu atau mengimbas memori – terutamanya memori di awal permulaan hubungan,” jelas Joon Wong.

 “MoodTherapy sangat membantu terutamanya jika anda mempunyai jadual yang ketat seperti kami. Dengan kerja dan anak-anak, sukar untuk kami mengekalkan kehangatan asmara – yang sangat penting sebenarnya. Setiap hubungan memerlukan usaha dan sangat senang bila ada penyelesaian yang mudah seperti ini,” kata Dr. Jezamine.

“Seronok sekali dapat menghidupkan semula saat-saat indah bersama isteri saya. Ia membantu anda mengingati mengapa dan bagaimana anda jatuh cinta dengan pasangan. Wangian adalah sesuatu yang tidak dapat dilihat atau dirasa; tetapi anda tahu ia ada,” kata Harith.

“Begitu juga dengan bau busuk, anda tidak sedar bagaimana ia menjejaskan anda. Namun selepas anda menghilangkannya dan menyembur sedikit wangian, seluruh mood anda boleh berubah. Di rumah, kita sudah terbiasa dengan bau-bau yang tidak menyenangkan dan ini boleh menjejaskan kita tanpa disedari,” tambah Hatirth.  




Klik PLAY 
Selamat Tinggal Bau Busuk !
Selamat DaTang Romantis  ;))




3 Jenis Ambi Pur MoodTherapy

Love's Bouquet
ia mengingatkan kita kepada cahaya lilin dan wangin harum bunga bungan lagi mengasyikkan 


Relax & Unwind
ini pulak akan mengundang kita ke dalam sebuah taman sesambil kita berehat 
menikmati secawan teh herba



Splash of Revival
yang mana akan membawa kita ke dalam sebuah hutan kehijauan sesambil kita beristirehat dibawah pepohon hijau sesambil lagi menikmati tiupan sayup angin



Harga Ambi Pur MoodTherapy 

Febreze Fabric Freshener RM11.90
Ambi Pur Air Effects RM19.90
Ambi Pur Set & Refresh RM18.50
Ambi Pur Gel Refresh RM9.90

info lanjut korang boleh klik di  FB Ambi Pur Malaysia









Mengenai Procter & Gamble:

P&G berkhidmat untuk hampir lima bilion pengguna di seluruh dunia melalui jenama-jenamanya. Syarikat ini mempunyai salah satu portfolio terkuat bagi jenama-jenama yang dipercayai, berkualiti dan menerajui pasaran termasuklah Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® dan Whisper®. Komuniti P&G merangkumi operasi di kira-kira 70 buah negara di seluruh dunia. Sila layari http://www.pg.com untuk berita terkini dan maklumat lanjut mengenai P&G dan jenama-jenamanya.





ingat tips memikat suami ni, TAPI ingat suami kita aja,
 bukan suami orang hikhikhik










Yang suka gila bau love's bouquet tu ! harum satu rumah !!! nanti nak restock hee ~
signature ms eida

9 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page