Thursday, July 9, 2015

Cash Out Nuffnang Kali ke-3

Bukak FB penuh timeline kawan kawan bloggers dok tayang cek dari nuffnang, wahh bestnyaaa . . pandai korang timing cash out nuffnang time nak dekat raya ni kann. alahhh menyesall tak buat jugakkk hukhuk ~ ai cash out awal Julai hari tu. cadang nak dapat lepas lepas raya TAPI bukan kegunaan untuk raya , nak simpan dalam tabung travel anyonyonyonyoooooo huuuiii ~







selamat dah cash out awal bulan hari tu. nanti dapat lah kot bulan depan ke, bulan lagi satu ke, ntah.. tunggu je. hihi.. tak rushing pun.... nak guna bulan november nanti heeee ~ berapa? ala malu laa nak bagi tahu, korang punya banyak riban riban kan.. ai is sikit jekk.. tiga angka. hihi. nanti dah dapat baru cerita laa.... segan lak nk gebang benda tak dapat lagi HHAHAHAHHA okbai ngantuk ~



1st cek SINI
2nd cek SINI








Yang tak tazabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
signature ms eida

9 comments:

  1. huhu dah lama tak cashout nuffnang

    ReplyDelete
  2. tahniah.

    bukan senang tu nak cashout ngan nuffnang nih.

    ReplyDelete
  3. wah bestnyeeee nti blh belanja akk makan. hehe

    ReplyDelete
  4. ala sama la kita tak bnyk mane pun..malu nak ckp pun..hihiih..

    ReplyDelete
  5. yeayyy... ida velanja titew g krabi... ^_^

    ReplyDelete
  6. Wah.dah cash out... tak lepas lg nak cash out..hehehe.. lama dah ida takncashout..mesti banyakntuuuu

    ReplyDelete
  7. wah.. tige kali dah.. kite.. sekali pon tak pernah.. kite sendu.. puluh2 je.. hahahah..

    ReplyDelete
  8. Tahniah dik ida...hehhehe lanjerrrrrrrr jom hahhaha...pssssttt kak dok menabung je...ntah bila nak cash out

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page