Thursday, June 18, 2015

UV Blog idabaharum.com cecah 8k+ !!!!

Memang tiap tiap hari, ai akan ushaaa statik blog www.idabaharum.com ni dekat Google Analytics (GA)... Kalau hari ni punya ai tak tgok lagi, ai tengok yang semalam punya. kalau nk tengok hari ni punya , kene tunggu besok baru boleh tengok. hehe ~ TAPI peliknya hari ni ai tengok lah semalam punya, sekali korang tahu apa jadikkkk????



PV 15k+
UV 8k+


mak aiii banyak gilaa UV semalam? takkan kot. banyak kali refreshh itu juga yang terkeluar. hmm.. rasanya semalam ai update 2 entry jek. Tapi satu tu pasal Entry Bonus Raya 2015 *klik  bagi penjawat awam. takkan pasal tu terus mencanak UV naik? hikhikhik tapi seronok jugakk tapi sebenornya ai sendiri tahu tahap mana idabaharum.com ni.... selalunya UV dia below 1.5+. kalau hari tersebut ai update pasal cuti cuti la... kalau malas, meroyan lebih dalam blog, 1k je diaaaa . ha nampakk? takkan jauh benor beza sampai 8k weiii !


ada yang kata mungkin disebabkan ini,
yela dalam entry ohmedia pasal cafe nora danish, ada pic menu dari blog ai hikhikhik
mungkin menyumbang sedikit sebanyak kot?
ntah laaaaa huhu ~


 pic ai dalam entry ohmedia




#iniTakkelakorrr






Yang happy seketika, esok kita check balik, ntah2 GA probs hihihihi 
signature ms eida

10 comments:

  1. oklah tuh..hehe :p tahniah tahniah..

    ReplyDelete
  2. tak problem..betul dh tu ida..rejeki2..tahniah idabaharumdotcom!

    ReplyDelete
  3. Assalam ida,
    waaaaaaaaaaaaaaa
    glemer uols
    nak tumpaaaaaaaaaaangggg he3

    ReplyDelete
  4. itu kat oh media.. akk tgk kat porem kan.. dia terus paste satu entry eida tu. Hihihiw.. glamer uolssss...

    ReplyDelete
  5. glamour ida .. tp kita bg pandangan jujurkan terus mendadak uv yer ...

    ReplyDelete
  6. ramai PR kejar idabaharum.com lepas ni hehehee

    ReplyDelete
  7. Wah Ida.. Banyaknya.. eyza nak dapat 1k sehari pun susah.. :)

    ReplyDelete
  8. wahh banyak tu. hehe tahniah tahniah ^^

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page